- 28 Ocak 2019
- 704
- 1.419
- 32
Sanıyorum öyleyim inşaAllah canım amin inşallah cümlemiz sağlıkla kavuşalımE elifafraeminatlasinannesi canım hamile misin sana da çok sevindim, Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanıyorum öyleyim inşaAllah canım amin inşallah cümlemiz sağlıkla kavuşalımE elifafraeminatlasinannesi canım hamile misin sana da çok sevindim, Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
Amin İnşallah güleriz mayıs da canım yaKirmizilari gordum. 2 gun de erken oldu hatta. Umidim de yoktu gerci. Neyse kalan arkadaslara basarilar dilerim Bu ay benim gibi hayalkirikligi yasayan herkesin yuzu sonraki ay gulsun dilerim. Herkese sevgiler
Randevum var zaten almistm 3gün önce adetimi bekliyorm.derken bugun gelmesi.lazim bekliuorum yani gelmezse günlerce gelmesini tabiki beklemem.. cok agrim.oldu bunay kramplarim kist olmasindam suphelenip.kadin dogumdan randevu almistmBence doktora gidip öğrenmen daha mantıklı burada ultrason çok işe yarayacak doktorun adet gününü diyecektir yakın filan diye. Sen bunu kimsayal mı ney onu kanıtla kan ile ezbere burada fikir olmasın sonra belki doktorun 2.kimyasal olursa bazıları genetik test istiyor. Belki de hiç böyle bişey değil niye adeti bekliyorsun muallakta bu şekilde.
Amiiinnnn Evet çok başka gerçekten, senin küçük versiyonun oluyor her bakımdan...Dünyadaki en güzel koku, onun kokusu oluyor... Adı Deniz BirceOğlan da başkadır belki de kızın bıcır bıcırlığı beni çok sevdiğim sarılıp uyu ona miss gibi annesinin kızı çok güzel rabbim karşısına güzel insanlar çıkarsın ismi ney minnoşunun?
Tamam canım ben biraz senin gibi yaptım da ondan sana böyle diyorumRandevum var zaten almistm 3gün önce adetimi bekliyorm.derken bugun gelmesi.lazim bekliuorum yani gelmezse günlerce gelmesini tabiki beklemem.. cok agrim.oldu bunay kramplarim kist olmasindam suphelenip.kadin dogumdan randevu almistm
Hamiş olanları silmiyon demi ben ayrılamıyorum burdan kızlara yardımcı olmak hoşuma gidiyor mutlu oluyorumKızlar grubu açarken bilgi paylaşımı yaparız işte beraber bekleriz zaman geçer niyetiyle açmıştım ama benim için baya bi duygusal boyuta ulaştı, hiç tahmin etmezdim böyle olacağımı ama burdan biri regl oldum beni sil dediğinde acayip etkileniyorum ve kimseyi silesim gelmiyor, herkes hamile olsun istiyorum.
Aaa canım senin de mi bu ay pas üzülme bir dahaki ay beraberizHamiş olanları silmiyon demi ben ayrılamıyorum burdan kızlara yardımcı olmak hoşuma gidiyor mutlu oluyorum
Kuzum ben hamişim sen hamiş kal yanıma gelll inş hepiniz kalırsınız canımbenimAaa canım senin de mi bu ay pas üzülme bir dahaki ay beraberiz
Silmiyorum tabi canım ayrılmayın zaten daha bizim bat'ımız gelmediHamiş olanları silmiyon demi ben ayrılamıyorum burdan kızlara yardımcı olmak hoşuma gidiyor mutlu oluyorum
Hepimiz yasiyoruz ayni seyleri rabbim hakkimizda hayirlisini versin nasipTamam canım ben biraz senin gibi yaptım da ondan sana böyle diyorum
Kovsanda gitmem zaten yoldaş olduk bırakırmıyım dava arkadaşlarımıSilmiyorum tabi canım ayrılmayın zaten daha bizim bat'ımız gelmedi
Ay sonuna kadar kimse gitmesin lütfen biz kiminle paylaşacağız sonra
Tebrik ediyorum ne güzel bu ay güzel haberler bol inşallah Rabbim bizlere de nasip etmiştircanımm gözün aydın dün benimki de öyle çıkmıştı demin sağlık ocağına kan verdim bakalım sonuç ne çıkacak
daha çıkmadı canım 4 buçuk gibi çıkar dedi sağlık ocağı çıkınca seni etiketlerimBalbadem13 canım senin kan sonucu çıktı mı
çok teşekkürler canımm Allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallahkan sonucumu bekliyorum bakalım hayırlısıTebrik ediyorum ne güzel bu ay güzel haberler bol inşallah Rabbim bizlere de nasip etmiştir
Heyecanla bekliyorum canım mutlaka etiketledaha çıkmadı canım 4 buçuk gibi çıkar dedi sağlık ocağı çıkınca seni etiketlerim
Teşekkürler..İntagram birgebeningünlüğü veya birde minnak kurabiyeler mi neydi instagram da ondan da innovita alabilirsin. İkisininde güzel fiyat farkı var minnak kurabiyeleri tek geçerim harika testleri