Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence doktora gidip öğrenmen daha mantıklı burada ultrason çok işe yarayacak doktorun adet gününü diyecektir yakın filan diye. Sen bunu kimsayal mı ney onu kanıtla kan ile ezbere burada fikir olmasın sonra belki doktorun 2.kimyasal olursa bazıları genetik test istiyor. 👍Belki de hiç böyle bişey değil niye adeti bekliyorsun muallakta bu şekilde.
Randevum var zaten almistm 3gün önce adetimi bekliyorm.derken bugun gelmesi.lazim bekliuorum yani gelmezse günlerce gelmesini tabiki beklemem.. cok agrim.oldu bunay kramplarim kist olmasindam suphelenip.kadin dogumdan randevu almistm

Oğlan da başkadır belki de kızın bıcır bıcırlığı beni çok sevdiğim sarılıp uyu ona miss gibi annesinin kızı çok güzel 😍rabbim karşısına güzel insanlar çıkarsın ismi ney minnoşunun?
Amiiinnnn 🙏🙏🙏 Evet çok başka gerçekten, senin küçük versiyonun oluyor her bakımdan...Dünyadaki en güzel koku, onun kokusu oluyor...🤗🧿❤️🙏 Adı Deniz Birce 🥰🦋

Kızlar grubu açarken bilgi paylaşımı yaparız işte beraber bekleriz zaman geçer niyetiyle açmıştım ama benim için baya bi duygusal boyuta ulaştı, hiç tahmin etmezdim böyle olacağımı ama burdan biri regl oldum beni sil dediğinde acayip etkileniyorum ve kimseyi silesim gelmiyor, herkes hamile olsun istiyorum.
Hamiş olanları silmiyon demi ben ayrılamıyorum burdan kızlara yardımcı olmak hoşuma gidiyor mutlu oluyorum

Kızlar merhaba yumurtlamam geçen hafta görünüyor. Regl tarihim de 20si. Günleri değerlendirdik artık olup olmadığını görücez. Ben de bi kaç gündür regl öncesi olduğu gibi ıslaklık hissediyorum. Bir akıntı göremedim ama bi ıslaklık mevcut. Hamilelik durumunda böyle bir şey görülüyor mu? Size bir sormak istedim

Kızlar bi bakın neler oluyor beni bi aydınlatın🙄

Eklentiler

• 20210415_135145.jpg
    20210415_135145.jpg
    73,7 KB · Görüntüleme: 61
  • 20210414_142144.jpg
    20210414_142144.jpg
    78,1 KB · Görüntüleme: 58
X