Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maalesef arkadaşlar sonuç NEGATİF 0.2 çıkmış günün daha fazla geçerse gel dedi 😂😂birşey diyemedim bugün günüm diye 😂😂😂 doktor birde çok az da enfeksiyon görünüyor su iç dedi oruçlu olduğum için gece ancak dedim. Artık payıma beklemek düştü bat günümü ben gidiyorum Mayısa 😍işin kötü yanı ovulasyon yok olsa yapıcam 😂durumlar ne diye. 🙈Hepinize ayrı ayrı desteklerin için teşekkür ederim. @Gazel2110 Arsoney Arsoney @Pinkm ladymiracle ladymiracle @elifafraninannesi birçok daha isim şuan aklıma gelmeyen yazamadığım lütfen kusura bakmayın sizlerde ❤️
Demek daha zamanı varmış kuzum. İnanıyorum en hayırlı zamanda müjdesiyle gelecek minnağın sana 🤗 o günü sabırla beklicez. Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah🤲🏻

Merhaba kızlar öncelikle sizlere bu ay içerisinde yaşadığım değişikliklerden bahsedicem hamile miyim henüz bilmiyorum ama belirtiler kafamı karıştırıyor. Eşimle 1 senedir çocuk istiyoruz. Genel kontrol için doktora gittiğimde çikolata kistim olduğunu öğrendim ve sadece ilişki sırasında çok nadiren ağrı yaşıyorum. Adetlerim genelde düzenli bazen döngü bazen 28 bazen 31 günde olabiliyor. Gittiğim doktor ameliyat ddi ama ben olmak istemedim yumurtalık rezervini düşürebiliyormuş ameliyat. Başka bir doktora gittiğimde önce çocuk ddi ve vitaminler verdi birde yasmin doğum kontrol hapı kullandım 1ay kisti baskılamak için daha sonra 21 mart adet oldum ve 12. Günden itibaren 1hafta boyunca 2günde bir ilişkiye girdik 20.günümde idrardan sonra sadece peçeteye gelen kahverengi lekelenme oldu 2gün sürdü 2.günün akşamına kesildi. Bununla birlikte karın gurultusu bazen midem kaynar gibi ve kasıkta bazen küçük küçük batmalar, şiddetli bel ağrısı sağ tarafta daha yoğun bir ağrı yaşadım. Bel ağrısı benm genelde adet olduğum 1. Ve 2. Günlerde olur göğüslerim şişer ve ağrır ama göğüste tık yok. Bugün 25. Günümdeyim belimde hala ağrı var ara ara sümüksü akıntım oluyor. Henüz adetime 5 gün falan var sizce durum nedir bu belirtileri yaşayanlar varmı doğum kontrol hapınında etkisi olabilir mi acaba ?

Koyu olmasi gerekiyor diye kesin bir sey yok ki. Bence yanlis bir yonlendirme olmus. Ovulasyon testi silik olup hamile olan da cok insan var.
B Bennu35 bence siz regl gununuzu bekleyip gebelik testi yapin. En dogrusu o olur. Insallah vardir bebis
İnşallah canım Rabbim bekleyen herkese nasip etsin inşallah

Bende ilk üzülür gibi olacaktım baktım o his cidden yok açlıktan üzülemiyorum 😁 mayısta seninle olmak güzel olacak ya ❤️beraber 1 ay daha yürüyelim bu yolu ben sonra giremem eskisi kadar yaz geldi çiçek böçek ot sevmeye giderim :spor::KK71:
😄😄☺️ inşallah mayıs bize uğurlu gelir canım, hakkımızda hayırlısı olsun 🥰 ama ben ovulasyon test mayısta yapmayı düşünmüyorum, gün aşırı değerlendiricem, denk gelirse ne ala gelmezse pekala 😄🤗

Koyu olmasi gerekiyor diye kesin bir sey yok ki. Bence yanlis bir yonlendirme olmus. Ovulasyon testi silik olup hamile olan da cok insan var.
B Bennu35 bence siz regl gununuzu bekleyip gebelik testi yapin. En dogrusu o olur. Insallah vardir bebis
Evet test edip onaydım ben merak etme canım

benimde senınle aynı 23 u bat ama yumrtlamaya yarın 10. gun olacak benımde 5ınde catladı
batla yumrtlamanın 14 gun dolmasına 4 gun fark oluyo . bende mı yapsam ?
Canım evet seninle aynıyız benim de 5inde çatlamıştı bugün çatlamanın 10. günüydü işte yarın yaparsan gözükebilir inşallah 🙏

Benimki 12 Nisan bugün test yaptım negatif offf off bütün belirtiler piskoljik diye düşünüyorum artık
Bence artık doktora git sen burda yazarak zaman kaybetme :super:
Teşekkür ederim cnm ben bu ay ovulasyon testi kullandim ama aşırı derecede strese giriyorum artık kullanmicam bu ay bal çörek otu tarçın karisimi denicem bide kullanma düzenini anlatirmisin cnm
Merhaba.. Gündüz çalıştığımdan çok sıkı takip edemiyorum geç yazdım kusura bakmayın :olamaz:
Ben sabah kahvaltıdan 1saat kadar sonra çöreotunu dişimle eze eze yedim
Peki bu preesed jeli nasıl kullandin ve ne işe yarıyor cnm nereden alabilirimn
Preesedin içinde enjektör var ilişkiden önce içine sıkıyorsun. Spremlerin yumurtaya ulaşmasını kolaylaştırıyor.. Trendyol da bile gördüm her yerde var ama adı değişmiş fertil gibi birşey olmuş

😄😄☺️ inşallah mayıs bize uğurlu gelir canım, hakkımızda hayırlısı olsun 🥰 ama ben ovulasyon test mayısta yapmayı düşünmüyorum, gün aşırı değerlendiricem, denk gelirse ne ala gelmezse pekala 😄🤗
Bende yapmıcam büyük ihtimal doktor kontrolu ile denicem birde aşılama olma durumum var bakalım az adet olayım birde 🤗🤗

30 ovulasyon 4 gebelik 90 TL verdim ovulasyon 10 tane ancak kullandım testler baya net. Önceki ay laboquick kullanmıştım bazıları bulandı bişeyler oldu onlarda 70 e almıştım 30lu
Aaa fiyatı düşmüş 110 tl benim bildiğim. Birde laboquick sevmiyorum ben ucuz aldım 30 lu 45 kullandım beğenmiyorum onu. 👍 Sensin 10 kullanırsın bn dayanamıyorum geçiyor onu 😂😂ama sen devam et testler çok iyi süper üstüne test tanımam innovitanın. 😍

X