Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa insallah öyledir hayatta yapmazlar dedim bebis varmidir yok dedi🤣 hani süpheleniyorum dedim adetin gecince yapalim dedi bekleki gecsin yaaa saglik ocagi olmadigina ne cok üzülüyorum su memlekette
Almanya mı? Ven de Alman’ım ama Türkiye’de yaşıyorum ☺️

tehlikeli değil canım, regl ile sökülüp atılır büyük ihtimalle. Üzüldüm ama :KK43:
Ben ama her ay regl görüyorum nasil kist büyüyoki ? Ben anlamadim bisi vallahi nasil oldu yani kist olan kisi düzenli adet görürmü ? Onu bile bilmiyorum öyle cok zahmet edip anlatmiyorlarki

Ben ama her ay regl görüyorum nasil kist büyüyoki ? Ben anlamadim bisi vallahi nasil oldu yani kist olan kisi düzenli adet görürmü ? Onu bile bilmiyorum öyle cok zahmet edip anlatmiyorlarki
Anlatmazlar bazı yerlerde ama âdet görüp eğer sancılı ve az olan bir adet dönemin varsa ondan olabilir canım. Bazen ufak kisti bile büyütüyorlar sen içini ferah tut bol su iç

Yaa insallah öyledir hayatta yapmazlar dedim bebis varmidir yok dedi🤣 hani süpheleniyorum dedim adetin gecince yapalim dedi bekleki gecsin yaaa saglik ocagi olmadigina ne cok üzülüyorum su memlekette
Ya cnm sağlık ocağı yok ama ev doktorunda kan verebilirsin kuzum ya.. ultrasonda görmüştür ama kan vardır azcık ondan demiştir sana regl gelmek üzere diye..

Anlatmazlar bazı yerlerde ama âdet görüp eğer sancılı ve az olan bir adet dönemin varsa ondan olabilir canım. Bazen ufak kisti bile büyütüyorlar sen içini ferah tut bol su iç
Vallahi cimbizla laf aliyoruz agizlarinda sonra gel bide burda arastir kiste dair hic belirtim yok ama 3 cm olduysa bu adet belki anlasilir , meme ucu hassasiyetimde kisttendi demekki ,acaba bebek olmamasina bu kist mi engel oluyo olabilirmi böyle bisi

Kuzummm vallahi bilmiyorumki herkeste olan kist dedi bana , kendi doktorum degildi genc bi kizdi Alman yani onlara göre herswy yolundaymis 5 cm olunca tehlikeliymis ama ben her ay adet oluyorum 26-28 gün döngüm kist var diyince sok oldum ,klomen falan hic almadim bitek yumurtlama masaji yapiyorum ama adette oluyorum ben anlamadim ki hani bu kist bana ne demek istiyor🤣 amaci neyy yani durduk yere🤣 ultrasonda rahimde bi kararti vardi acaba omu kanama 🤣🤣🤣 aksama kadar arastiririm simdi ben🤣

Sen yurt dışında mısın? Yok kistler de kendi arasında ayrılıyor canım. Herkes de olan kist diye ilk defa duydum 🙄manyak mı ney? Kist tabi ki bende de olblr o başka ama adetle atarım ama onu birşey yapmıştır durup dururken olmuyor. Birde böyle sürekli tekrarlayan cinsleri var adetle atarsın bazen atamazsın büyürler aynı zamanda adette görürsün. Belli boyuta kadar normaller mesela çikolata kisti var o biraz daha senin dediğini getirdi varolup büyümesi en fazla 5 cm doğru ona ameliyat bile diyen oluyor ama 9 cm olup hamile kalanı da duydum yani 😁kist yumurtayı geliştirmiyor büyümesini engelliyor hadi büyüdü bu sefer çatlamayı engeller hepsi oldu hamiş kaldın diyelim bebiğin gelişimi için önemli. Ama kimisi öyle hamile kalıp kistim küçüldü de diyeni vr. Yazsam o kadar şey var ki 😂😉

X