Ayy yükselsin canım benimm darısı hepinizin başına inşallahhhhhÇok sevindim kuzum hamilesin sonuçta ve bat günün olduğu için iki gün sonra yukselir tamamen çok sevindim darısı bize inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy yükselsin canım benimm darısı hepinizin başına inşallahhhhhÇok sevindim kuzum hamilesin sonuçta ve bat günün olduğu için iki gün sonra yukselir tamamen çok sevindim darısı bize inşallah
Almanya mı? Ven de Alman’ım ama Türkiye’de yaşıyorumYaa insallah öyledir hayatta yapmazlar dedim bebis varmidir yok dedi hani süpheleniyorum dedim adetin gecince yapalim dedi bekleki gecsin yaaa saglik ocagi olmadigina ne cok üzülüyorum su memlekette
Yorumlayabilecek kadar tecrübeli değilimYa biri benim testime bakabilir mi resmen yok sayılmışım aşk olsun
Seninle aynı gidiyoruz ve takipteyim bat 25 inşallah ilk sen sonra ben güzel haberleri veririz canım yaaYukselir umarim degerin
24 nisanda bende twst yapabilirim o zaman
tehlikeli değil canım, regl ile sökülüp atılır büyük ihtimalle. Üzüldüm amaKizlar simdi ciktim doktordan 1.5 cm kist vardi 3 cm olmus tehlikelimi ? Bide kanaman yakin dedi bebek yine yok anlasilan
Sağolasın en azından sesimi duyurdumYorumlayabilecek kadar tecrübeli değilim
Pik gibi duruyor bence degerlendirmelisin bugünü canımYa biri benim testime bakabilir mi resmen yok sayılmışım aşk olsun
Teşekkür ederim canımmPik gibi duruyor bence degerlendirmelisin bugünü canım
Ayyyy insallah yaaa senin yunurtlama kacindaydiSeninle aynı gidiyoruz ve takipteyim bat 25 inşallah ilk sen sonra ben güzel haberleri veririz canım yaa
Ben ama her ay regl görüyorum nasil kist büyüyoki ? Ben anlamadim bisi vallahi nasil oldu yani kist olan kisi düzenli adet görürmü ? Onu bile bilmiyorum öyle cok zahmet edip anlatmiyorlarkitehlikeli değil canım, regl ile sökülüp atılır büyük ihtimalle. Üzüldüm ama
10 nisandi kuzum 24 yada 25 bat ama 25 gösteriyor takvim inşallah ilk bebişim olacak nasip olursaAyyyy insallah yaaa senin yunurtlama kacindaydi
hamilesin canım, kaçıncı günün yumurtlamadan sonra :))) tebrikler :))Kızlaarr benim bugün bat günüm
Beta değerim 28 çıktı.
Doktora ulaşamadım daha sizce nasıl bi değer bilgisi olan varmıdır
Sen benden önce veirrisin o zaman mujdeli haberi insallah benim yunurtlama 11 nisandi hadi baklm benmde ilk bebis nasip olursa10 nisandi kuzum 24 yada 25 bat ama 25 gösteriyor takvim inşallah ilk bebişim olacak nasip olursa
Anlatmazlar bazı yerlerde ama âdet görüp eğer sancılı ve az olan bir adet dönemin varsa ondan olabilir canım. Bazen ufak kisti bile büyütüyorlar sen içini ferah tut bol su içBen ama her ay regl görüyorum nasil kist büyüyoki ? Ben anlamadim bisi vallahi nasil oldu yani kist olan kisi düzenli adet görürmü ? Onu bile bilmiyorum öyle cok zahmet edip anlatmiyorlarki
Ne kadardir deniyirsunuz canım
Ya cnm sağlık ocağı yok ama ev doktorunda kan verebilirsin kuzum ya.. ultrasonda görmüştür ama kan vardır azcık ondan demiştir sana regl gelmek üzere diye..Yaa insallah öyledir hayatta yapmazlar dedim bebis varmidir yok dedi hani süpheleniyorum dedim adetin gecince yapalim dedi bekleki gecsin yaaa saglik ocagi olmadigina ne cok üzülüyorum su memlekette
ben de Almanya danım. Tr de yaşıyordum. Sen neresinde yaşıyorsun Tr nin?Almanya mı? Ven de Alman’ım ama Türkiye’de yaşıyorum
Vallahi cimbizla laf aliyoruz agizlarinda sonra gel bide burda arastir kiste dair hic belirtim yok ama 3 cm olduysa bu adet belki anlasilir , meme ucu hassasiyetimde kisttendi demekki ,acaba bebek olmamasina bu kist mi engel oluyo olabilirmi böyle bisiAnlatmazlar bazı yerlerde ama âdet görüp eğer sancılı ve az olan bir adet dönemin varsa ondan olabilir canım. Bazen ufak kisti bile büyütüyorlar sen içini ferah tut bol su iç
Kuzummm vallahi bilmiyorumki herkeste olan kist dedi bana , kendi doktorum degildi genc bi kizdi Alman yani onlara göre herswy yolundaymis 5 cm olunca tehlikeliymis ama ben her ay adet oluyorum 26-28 gün döngüm kist var diyince sok oldum ,klomen falan hic almadim bitek yumurtlama masaji yapiyorum ama adette oluyorum ben anlamadim ki hani bu kist bana ne demek istiyor amaci neyy yani durduk yere ultrasonda rahimde bi kararti vardi acaba omu kanama aksama kadar arastiririm simdi ben