- 12 Aralık 2017
- 5.050
- 8.757
- 32
Allah razı olsun çok teşekkür ederimHayırlı olsun Allah tamamına erdirsin evet çok uğraşıyorsun ve uğraştığında değilde uğramadığın ay da oluyor benim oğlumda öyle oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun çok teşekkür ederimHayırlı olsun Allah tamamına erdirsin evet çok uğraşıyorsun ve uğraştığında değilde uğramadığın ay da oluyor benim oğlumda öyle oldu
İpti hani kan verdinmi canımAllah razı olsun çok teşekkür ederim
Naptın cnm merak ettim seniAllah razı olsun çok teşekkür ederim
İpti hani kan verdinmi canım
Naptın cnm merak ettim seni
Hadi hayırlısı olsun Allah'ım tamamına eriştirsin inşallah ayy ipti sorma bende bu ay telaşdayım bu kadar olsun diye uğraştık rabbim verdi ama bu seferde tekrar hamile kalacam diye korkuyom ertesi gün ilacı içecektim emziriğim için olmuyor Allah'ım isteyene versin ama şimdi istemiyor ya kafam karışık inş hamiş kalmamKızlar sali günü doktora gittim
Kese ve yolk olusmus gözüktü persembe de kalp atışı için gideceğiz inşallah
Ay çok sevindim rabbim tamamına erdirsin insKızlar sali günü doktora gittim
Kese ve yolk olusmus gözüktü persembe de kalp atışı için gideceğiz inşallah
Bide o var demi insanin aklı çıkıyor gerçekten.. bebeler küçük rabbim isteyene versin insHadi hayırlısı olsun Allah'ım tamamına eriştirsin inşallah ayy ipti sorma bende bu ay telaşdayım bu kadar olsun diye uğraştık rabbim verdi ama bu seferde tekrar hamile kalacam diye korkuyom ertesi gün ilacı içecektim emziriğim için olmuyor Allah'ım isteyene versin ama şimdi istemiyor ya kafam karışık inş hamiş kalmam
Kiiiiz deme hayırlısı olsun kuzum gönlündeki gibi olsun inşallahHadi hayırlısı olsun Allah'ım tamamına eriştirsin inşallah ayy ipti sorma bende bu ay telaşdayım bu kadar olsun diye uğraştık rabbim verdi ama bu seferde tekrar hamile kalacam diye korkuyom ertesi gün ilacı içecektim emziriğim için olmuyor Allah'ım isteyene versin ama şimdi istemiyor ya kafam karışık inş hamiş kalmam
Canım Allah razı olsunAy çok sevindim rabbim tamamına erdirsin ins
AmiiiinBide o var demi insanin aklı çıkıyor gerçekten.. bebeler küçük rabbim isteyene versin ins
Tabi canım daha çok küçükler aman yeter 2 tane Allah'ım onlara uzun ömür versin inşallah sen naptın nasılsın bebiş nasıl büyüyor değilmiBide o var demi insanin aklı çıkıyor gerçekten.. bebeler küçük rabbim isteyene versin ins
Amin inş canım ama korkuyorum yaKiiiiz deme hayırlısı olsun kuzum gönlündeki gibi olsun inşallah
Canım Allah razı olsun
Amiiiin
Büyüyor büyüyor çok şükür iyi 4 bucuk aylık olduk bile valla zaman çok hızlı daha dün hamislik belirtisi arıyorduk Allahm herkesin evladına hayırlı ömür versin.. senin bebiş nasılTabi canım daha çok küçükler aman yeter 2 tane Allah'ım onlara uzun ömür versin inşallah sen naptın nasılsın bebiş nasıl büyüyor değilmi
Büyüyor teyzesi Allah'a şükür 7.5 olduk bizde artık zaman geçiyor ilk zamanlar geçmiyordu şimdi geçiyor sağlığı yerinde çok şükür canjm en önemlisi de o zatenBüyüyor büyüyor çok şükür iyi 4 bucuk aylık olduk bile valla zaman çok hızlı daha dün hamislik belirtisi arıyorduk Allahm herkesin evladına hayırlı ömür versin.. senin bebiş nasıl
Sagolun kızlar Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla inşallah
Benimkini de tamamına erdirsin
Nefret ediyorum bu laftan ama gerçekten kafamda hiç yokken oldu. Nefretlik bir söz farkındayım ben de nefret ediyordum
Canım Allah razı olsunİpti Cook mutlu oldum senin adına Rabbim sağlıcakla dogurmayi nasip etson kuzum amiin çokça. Bende nefretlik sözü birgün söylemek isterim hep böyle olsa nefretlik sözler Cook güzel haberler verdin .
Canım Allah razı olsun
İnşallah seni de aramızda göreceğiz
Rabbim sana da nasip etsin; benimkini de sağlıkla kucagima almayı nasip etsin
Nasılsın kuzum neler yaptın görüşmeyeli
Kuzum benim en hayırlı şekilde gelecek inşallahÇalışıyorum bu aralar aşırı yogunum . Aşılamalarim tutmadı tüp gideceğim de yavaş yavaş hazırlıyorum kendimi oldgum yerde hastane yok tüp için il dışında olacam yani Trabzon'da.suan Artvindeyim çok zorlu yorucu sürecim olacak bundan sebeb Rabbim yardim ede. Bu yollarda yormasa da verse çok güzel olur duam bu yönde.araniza katılıp sizlerle muhabbet etmek isterdim tecrübelerinizi alırdım ahh ahhh Allahım aratmasın yaa çok farkı şeyler.
Nasılsın canm nasil gidiyor hamilelikKuzum benim en hayırlı şekilde gelecek inşallah
Dediğin gibi bu yollarda yorulmadan gelse keşke senin de mutlu haberini alacağız inşallah
Çok şükür biraz bulantı çokça uykuyla geçiyor kuzum. Sen nasılsınNasılsın canm nasil gidiyor hamilelik
Aman iyi ol cnm geçiyor bu gunlerde sağlıkla al ins meleğini çok şükür büyüyor beş aylık olduk artık ek gıdaya hazırlanıyoruz bizim için yeni bi seruvenÇok şükür biraz bulantı çokça uykuyla geçiyor kuzum. Sen nasılsın
Büyüttünüz bebisleri kaşla göz arasında