Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim hiç sıkma canını vardır bir vakti zamanı rabbim büyük sağlıklı değildi demekki öyle düşünelim tabi infertilite ye git bende gitmiştim tüm testleri temiz çıkmıştı enson hsg çekindim sonra hamiş kaldım hayırlısı olsun bakalım

Kızlar naptınız varmı bebişle ilgili birşeyler ben çok ağırlaştı ya sol kalçama tekme yemiş gibi nasıl ağrıyor geçmiyor topllyarak yürüyorum

Kızlar naptınız varmı bebişle ilgili birşeyler ben çok ağırlaştı ya sol kalçama tekme yemiş gibi nasıl ağrıyor geçmiyor topllyarak yürüyorum
Valla canım benim mide ağrısı beni mahvediyor gece uykumdan uyanıyorum mide yanmam vardı şurup kullandım geçti ama mide ağrısı hala devam ediyor benimde bel agrim var uzun süreli oturunca belim agriyor

Valla canım benim mide ağrısı beni mahvediyor gece uykumdan uyanıyorum mide yanmam vardı şurup kullandım geçti ama mide ağrısı hala devam ediyor benimde bel agrim var uzun süreli oturunca belim agriyor
Miğde yanması bende de oluyor gece boyunca çekiyorum bende şurup ilaç fayda etmiyor oturunca değil ayakda durunca çok ağrım oluyor benim de ya napacaksak hayırlısı ile bi doğuraydık demi

Ay sorma canım ya kilom da almış başını gidiyor şimdiye kadar 15 kilo almışım 75 kiloyum şuan daha 34 hafta bile bitmedi bide ayaklarım şişmiş bugün farkettim bu arada ben sezeryan olacağım sen normal dogummu yapacaksin
Miğde yanması bende de oluyor gece boyunca çekiyorum bende şurup ilaç fayda etmiyor oturunca değil ayakda durunca çok ağrım oluyor benim de ya napacaksak hayırlısı ile bi doğuraydık demi

Kilo konusuna girmiyorum bile bende 20 kilo aldım ya sorma doğumdan sonra veririz inş bendede şişlik oluyor normal görünüyor benimde cuma günü kontrol var bakalım ne dicekler hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalım da inş

Amin insallah sağ salim kucağımıza alırız ben miyom ameliyatı olmuştum gebe kalmadan 9 ay once o yüzden normal doğum yapamazsın dio doktorum normale cesaretimde yoktu zaten doğum yaklaştıkça kaygılarım artıyor ameliyat sonrası çok ağrım olmuştu onda bana genel anestezi yapmışlardı sezeryanda belden uyuşturacaklar bi aksilik olmazsa. İnşallah bu sefer o kadar feci bi agrim olmaz Allah kolaylık versin hepimize buraya sağ salim doğurdum yazmayı nasip etsin insallah

Çok geçmiş olsun canım inşallah korktuğun gibi olmaz sağlıklı bişekilde yavrunu kucağına alırsın canım

Bel, bacak, kasık ağrıları bende de oluyor, magnezyum da çok işe yaramıyor artık..
Hayırlısıyla tamamlasaydık bi
Aynen yaramıyor mağnezyum ben bıraktım 2 gündür içmiyorum bide kasılmaları felan engelliyormuş galiba ondan içmicem hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz inşallah canım benim doğurduk diye bide yazaydık demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…