Aynen canim gecen hafta bende de su artmasi vardi yarin tekrar cagirdi baya dikkat ettim ama bu aksam dozu gene kacirdimİyi yapıyorsun canım benimde tatlı krizlerim oluyor bugün uykudan uyandım canım çok tatlı bişey çekti çikolata yedim bi kere yedmmi gün içerisinde şekerli bişey yememeye çalışıyorum mesela bana bi ara bebeğin suyu artmis şekerli şeyler yeme dedi 1 hafta dikkat ettim gittim suyu normale dönmüş dedi şekerli şeyler suyu da arttırıyor suyun fazla olmasi da iyi deilmis dikkat etmek lazım her açıdan risk bu şeker.
İnşallah canimAynen canim gecen hafta bende de su artmasi vardi yarin tekrar cagirdi baya dikkat ettim ama bu aksam dozu gene kacirdimama 1 haftadir canimin isteyipte asla agzima surmedigim bisi yedim napim dayanamiorum anca bu kaaa ins nornale doner canim yaa yarin ola hayir ola bakalim
Merhaba canım nasılsın? İyisindir ınsalah tabikide dualarım seninle inşallah hayırlı haberlerle gel bize❤
Ne güzel inşallah bizede kısmet olur :)
NİSAN AYINDA GEBE KALAN VE GÜZEL HABER BEKLEDİĞİMİZ DİĞER ANNE ADAYLARININ PAYLAŞIM ALANI...
Kullanıcı B.A.T Yaş Sonuç @eddagokhan 30.Mar 28 @Zenna 2.Nis @Sevme26 5.nis 26 @eymentaa 8.Nis 31 @midge 10.Nis 31 @muhasebecii34 11.nis 29 @Arsoney 13.Nis 33 @saymia 15.nis @love heart 15.nis 28 @Matmazelkedi 16.nis 26 @kozalak11 17.Nis 24 @dilaa55 18.nis 26 @elifafraninannesi 19.nis 29 @kendininguncesi 21.nis 28 @Zeyneptaa 21.nis 25 @Balbadem13 22.Nis 26 @purple38 24.nis 26 @mommycik 24.nis 26 @Gokcelim 25.nis 26 @Maviiiiiiii 25.nis @Sblgnr 27.nis 30 Blntkbra 27.nis 34 T tulperde 28.nis 34 @coronabride 28.nis 33 Z zesamu93 28.nis 27
Ay hadi inşallah canım, dualarım seninle..Selam güzel anneler bütün yazılarınızı okuyor çok mutlu oluyorum herşeyin yolunda gitmesine çoook seviniyorum tekrardan hayırlı şekilde doğurmayı nasip etsin Rabbim
Sizlerden dualarınızı benim için eksik etmemenizi istiyorum çok ihtiyacim var bugün aşılamam oldu artık olduğu kadar olmadığı kader diyerek beklicem 15 gün .Bu hayatta bazen ne kadar zorlarsak zorlayalım takdir ilahi ne zaman ise o zaman oluyor hakkımda hayırlısı olsun inşallah. I ipti Nasılsın adet olmuşsun? Seninle bize en yakın zamanda nasip olmasını dilerim
Hadi inşallah canimÇoook teşekkür ederim iyiyim canım Allaha şükür. ❤o kadar istiyorm ki siiznle olmakbakalım ne olur.
Darısı başınıza inşallah en kısa zamanda rabbimin izniyleNe güzel inşallah bizede kısmet olur :)
Canım benim hayırlı olsun inşallah tutacak minnakımız. Senin mutlu haberlerini bekliyorum.Selam güzel anneler bütün yazılarınızı okuyor çok mutlu oluyorum herşeyin yolunda gitmesine çoook seviniyorum tekrardan hayırlı şekilde doğurmayı nasip etsin Rabbim
Sizlerden dualarınızı benim için eksik etmemenizi istiyorum çok ihtiyacim var bugün aşılamam oldu artık olduğu kadar olmadığı kader diyerek beklicem 15 gün .Bu hayatta bazen ne kadar zorlarsak zorlayalım takdir ilahi ne zaman ise o zaman oluyor hakkımda hayırlısı olsun inşallah. I ipti Nasılsın adet olmuşsun? Seninle bize en yakın zamanda nasip olmasını dilerim
Ya şaka maka bir şey kalmadı doğuma canım ya.Kizlar selam ben gittim doktora kontrole bebegin suyu hala biraz fazla 1 h da degismez zaten cok fazla ama seker olcumlerin cok iyi dietle devam arafa kacamaklarimi soyledim olsun o kadar dedi 1 ay sonra son 1 aylik kontrole cagirdi ondan sonra 15 te bir gorusucez dedi heyecan basmadi degil hani
En kisa surede rabbim sana da yasatacak insallah canimYa şaka maka bir şey kalmadı doğuma canım ya.
Demek ki ben de hamile kalsam sizinle şimdiye baya ağırlaşmis olurmusumvay be zaman su... doğduktan sonra akarsu
Canım benim hayırlı olsun inşallah tutacak minnakımız. Senin mutlu haberlerini bekliyorum.
Bana doktorum bu ay famera kullanmaya başlayalım dedi ama gitmedim. Nedense istemiyorum içimde şu an gitmememi söyleyen hissi dinledim. Eğer olmazsa belki bir dahaki ay giderim.
Hormon testlerimi tekrarladik; eşim de spermiogram verdi. Maşallah ikimizde de bir şey gözükmüyor. Bende pcos olduğu halde her ay yumurtlamam da oluyor. Artık hayırlısını diliyorum. Gelecekse gelecek
İnşallah 14 gün sonra senden mutlu haberleri alırız kuzum. Heyecanla bekliyorum
Bazen sebepsiz yere de olabiliyormuş su fazlalığı.Kizlar selam ben gittim doktora kontrole bebegin suyu hala biraz fazla 1 h da degismez zaten cok fazla ama seker olcumlerin cok iyi dietle devam arafa kacamaklarimi soyledim olsun o kadar dedi 1 ay sonra son 1 aylik kontrole cagirdi ondan sonra 15 te bir gorusucez dedi heyecan basmadi degil hani
Aaa gecmis olsun kiz hayiridr acillik ne oldu yazdin mi okumadim wallahi bu oglanin alerji durumu okul vs derken kosturmacaya sevketti wala.Bazen sebepsiz yere de olabiliyormuş su fazlalığı.
Beni de 32'de çağırmıştı ama geçen haftasonu acile gitmek zorunda kalmıştım orda doktor plasentamın aşağıda olduğunu söylemişti o yüzden bu salı bi gideyim kendi doktoruma bakalım o ne diyecek. Sürekli bir şey çıkıyor.
Bir de vajinanın girişine doğru olan yerde şişlik var enfeksiyondan korkuyorum bir de onu göstereyeyim bakayım.
Başınıza geldi mi hiç öyle bir şey?
Aa sana da çok geçmiş olsun canım. Bende hiç kaşıntı, ağrı sızı yok sadece elime gelen dediğin gibi yağ bezesi gibi bir şey. Mantar olsa kaşıntı olurdu sanırım anlamadım ben de.Aaa gecmis olsun kiz hayiridr acillik ne oldu yazdin mi okumadim wallahi bu oglanin alerji durumu okul vs derken kosturmacaya sevketti wala.
Sisligi ihmal etme goster mutlaka ama ciddi bisi degildir umarim. Bende mantar oldum sali gununden beri kasinmaktan olcem sandim tirnakladim kan revan icinde dusun com fenaydim agladim resmen cok sukur hafifledi bugun doktor fitil ve krem verdi gecer insallah benim kasintiya bagli vajina dudaklarinda asiri sisme oldu bide Tam dedigin yerde findik buyuklugunde gibi elime gelen kitle gibi bisiler oldu doktor mantar ve kasinmaktan olur normal dedi. Sende ama kasinti flan yok dimi
Anlik tansiyonun dusmustur buyuk ihtimalle canim insallah bidaha olmazAa sana da çok geçmiş olsun canım. Bende hiç kaşıntı, ağrı sızı yok sadece elime gelen dediğin gibi yağ bezesi gibi bir şey. Mantar olsa kaşıntı olurdu sanırım anlamadım ben de.
Geçen haftasonu oturduğum yerde baygınlık geçirir gibi oldum. Halsizlik, baş ağrısı, çarpıntı gibi acile gittik hemen bir şey çıkmadı çok şükür. Kanım düşük o yüzden olabilir dedi doktor.
Magnezyum falan kullanıyo musun canım ağrılarıma iyi geliyo benim.Anlik tansiyonun dusmustur buyuk ihtimalle canim insallah bidaha olmazbenimde kanim dusuk sabah aksam iciyorum kan ilaci bi torba oldu resmen ictigim ilaclar allah beterinden korusun az kaldi sk disini benimde gece saga sola cok donemiyorum tek taraf yatiyorum uyaninda sanki felc gecirmis gibi nasil kalcam agrio anlatamam
Msgnezyum icmiyorum canim kasintimin derdinden agrim aklima gelmedi sormak vala olmadi arayayim telle soyler mutlaja bir isim .Magnezyum falan kullanıyo musun canım ağrılarıma iyi geliyo benim.
Kan ilacını benim de ikiye çıkardı doktor sabah-akşam
Magnezyum da günde 2 defa
Omega 3'le dvit günde bi defa
He valla bu takviyeleri aldığım halde böyleysem almasam nolurdu kimbilir
Sağlıkla kavuşaydık bi
Az kaldı geliyor yani bebisKizlar selam ben gittim doktora kontrole bebegin suyu hala biraz fazla 1 h da degismez zaten cok fazla ama seker olcumlerin cok iyi dietle devam arafa kacamaklarimi soyledim olsun o kadar dedi 1 ay sonra son 1 aylik kontrole cagirdi ondan sonra 15 te bir gorusucez dedi heyecan basmadi degil hani
Tekrardan Geçmiş olsun canim benimde mesela tansiyonum düşüktür hep özellikle hamileligin 3. Ve 5 . Ayları arasın çok halsizligim oluyordu hep ona bağlıyorum. Bu arada plesentadan falan bahsediyordun onun için doktora gittinmi?Aa sana da çok geçmiş olsun canım. Bende hiç kaşıntı, ağrı sızı yok sadece elime gelen dediğin gibi yağ bezesi gibi bir şey. Mantar olsa kaşıntı olurdu sanırım anlamadım ben de.
Geçen haftasonu oturduğum yerde baygınlık geçirir gibi oldum. Halsizlik, baş ağrısı, çarpıntı gibi acile gittik hemen bir şey çıkmadı çok şükür. Kanım düşük o yüzden olabilir dedi doktor.