Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu arada bende magnezyum kullanıyorum b demir ilacı var probiyotik kullanıyorum bide vitafemin adında bi multivitamin kullanıyorum d vitamini almıyorum ama sanırım başlamam gerekiyo arada kaynadı biraz daha vitamini olarak damla olanlarından mi kullanıyorsun canım? Hap olan d vitaminleri sentetik olduğu için pek önerilmiyor

Günaydın hanımlar.. ben doktordan geldim simdi. Benim Miniş yine açmadı bacaklari cinsiyetini öğrenmek için gitmiştim bugün ama yok asla açmıyor bacakları meraktan ölecem ya çok şükür sağlığı iyi bı sıkıntı yok elhamdülillah... Gosterneyince kız falan diyolar siz ne düşünüyorsunuz bu konuda( konuşasim var heralde )

Aynen canım damla kullanıyorum. Doktorumdan hap olanını istedim midemi bulandırıyordu damla ama hap olarak yok dedi ben de kullanmaya devam ediyorum artık. Ekmeğe damlatıyorum. Sor istersen doktoruna verir belki.

Bak sen yaramaza
Benim kız 11 haftalıkken belli olmuştu cinsiyeti hemen gösterdi ama oğlanı 15'te öğrendik canım.
Hiç mi tahmini yok doktorun?

Aynen canım damla kullanıyorum. Doktorumdan hap olanını istedim midemi bulandırıyordu damla ama hap olarak yok dedi ben de kullanmaya devam ediyorum artık. Ekmeğe damlatıyorum. Sor istersen doktoruna verir belki.
hangi damla ismi ne

İsmi tam olarak ne bide devlet karşılıyormu canım ne kadar fiyatı?

hayırlısı olsun inş sağlıcakla kucagına almayı nasıp etsin bence oglan derim. haberini bekliyoruz. kaç aylık suan

Bak sen yaramaza
Benim kız 11 haftalıkken belli olmuştu cinsiyeti hemen gösterdi ama oğlanı 15'te öğrendik canım.
Hiç mi tahmini yok doktorun?
Geçen gittigimdede göstermedi ama kız sanki dedi doktor. Bu sefer hiç göremiyorum tahmin edemem dedi pek bı hevesli gitmiştim hastaneye neyse nasip kısmet inşallah bi dahaki kontrolde gösterir.

Amin canım saol. Gostermeyince annlemler faln kız diye yorum yaptılar bakalım ne çıkacak 19. Haftanın içindeyim cnm
Canım ben 15. Haftada gitmiştim sanırım doktor az çok tahmin etti bence ama bisey demedi banabacak arasını görmediği için şuan için cinsiyet hakkında bişey diyemem dedi sonra 17 haftalık yada tam hatirlamiyorum 18 haftalik olunca gittik doktor tam emin olunca kız bebek dedi sanırım kalça yapısından tahmin ediyorlarmış sonra bacak arasıni görünce tam emin olup söyledi galiba seninki de kız olcak gibime geldi Allahtan hayırlısı insallah erkek bebek daha erken belli oluyormuş genelde

Ayy insallh evvela sağlıklı hayırlı bı evlat olsun gönlümden hep kiz geçiyor. Evet erkekler hemen gösteriyor bencede oğlum 12.haftafa göstermiştirabbim sağ saglim yavrularımıza kavuştursun hepimizi

Ayy insallh evvela sağlıklı hayırlı bı evlat olsun gönlümden hep kiz geçiyor. Evet erkekler hemen gösteriyor bencede oğlum 12.haftafa göstermiştirabbim sağ saglim yavrularımıza kavuştursun hepimizi
Amin insallah

Sen millete bakma sağlıklı sıhhatli olsunda illaki öğrenirsin acele etme tek merakın o olsun canım benim

Napıyonuz şekerler ne ediyonuz 32 hafta olduk bizde dün raporu aldım ama işe gelip gidecem bi 15 gün daha bebişde 2 kiloya yakın dedi boyunu söylemedi haftasına göre de uyumlu diyor sizinkiler nasıllar şekerler

Prebiyotik nasıl canım bende bu ara kabızlık Başladı yine yaa fotosunu bi atarmısın

Ücretli demi bu nekadar fiyatı bende alıyım olmazsa
Evet cnm eşim aldı doktor önerdi bana 100 tlye aldım demişti yanlış hatirlamiyorsam günde 2 kere yemeklerle birlikte alınır diyor internette benim doktorumda 2 tane demişti sanki ama ben 1 tane alıyorum yemek yedikten sonra eczacı 1 tane demis esime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…