Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşıda olaydın hazır yaa aşı sonrası hamiş kalanda çok oluyor haberin olsun inş hayırlı haberler gelir canım benim hadi bakalım

Sorma aşı olup çok hamiş kalanda duydum birde kısır olursunuz derlerdi nasılsın iyi misin canım ? Diğer hamiş arkadaşlarım iyinsinizdir ınşallah

İptiiii naptın canım hadi kız inş hayırlısı ile tutmuştur bebişin hayırlı haberler ver bize kuzummm

Sorma aşı olup çok hamiş kalanda duydum birde kısır olursunuz derlerdi nasılsın iyi misin canım ? Diğer hamiş arkadaşlarım iyinsinizdir ınşallah
Hee bide öyle diyorlardı valla hiç aslı yok canım benim hepsi yalan biz iyiyiz kuzum çok şükür sıkıntı yok şükürler olsun artık doğumu beklemeye başladık 30 haftalık olduk bugün teyzesi sen nasılsın balım naptın ne ettin nasıl gidiyor çalışmalar

Hadi güzel haberlerini bekliyoruz ipti kizlar ya kafam çok karışık şimdi kontrolden geldim çok şükür bebisim gayet iyi ama cinsiyeti bı netleştiremedik 13 haftalıkken erkeğe benziyor dedi bugun 16+3 kız gibi dedi biseyler almk istiyorum ama kizmi erkekmi bilmiyorum sizinkiler ne zamn belli olmuştu benim içime hep kiz gibi geliyor hayırlısı olsun tabi ama merak ediyor insan

Çok sevindim iyi olmana canım hayırlısıyla doğurmak nasip olsun inşallah çok şükür az kalmış.

Bende aşılamaya başladım dün canım bakalım ne olur dua et bana çook ihtiyacım var perşembe günü kontrole gideceğim

Ayyy hadi inşallah yaa inşallah hayırlısı ile nasip olsun hep dualarımdasınız kuzum etmeZmiyim Tez zamanda tez vakitte inş sendende hayırlı haberler duyarız kuzum

A.s kuzum inşallah hamişsindir alayım güzel haberini çok mutlu olurum

Selam canlarım; bat bugün henüz regl olmadım. Bekliyorum bakalım meraktan ölene kadar beklicem
Hayırlısı cok şiştim hamile değilsem bir an önce regl olup şu şişlikten kurtulmak istiyorum.
Size haber vereceğim her iki durumda da bir gelişme olursa

Yorum yapmicam guzel haberlerini verirsin ins yarinda olmazsan bekleme daha daaaa hahahahahha

Yorum yapmicam guzel haberlerini verirsin ins yarinda olmazsan bekleme daha daaaa hahahahahha
Yani sanırım ben de anca o kadar beklerim diye düşünüyorum ama su an cumartesi pazara kadar beklemek istiyorum aslında
Bakalım kuzum iyi hazırlandık bu ay
Bütün ay kafaya takmıyorum ama su bat.a 2 gün kala bi elim ayağım titriyor heyecandan
Bu ay olmazsa mensturasyon takvim uygulamami silicem tamamen akışa birakcam bakalım
Ama inşallah hamileyimdir

Zor duruyrm yorum yapmamak icin rabbim seni de tum isteyenleride sevindirsin insallah canim.

Bekle kuzum bekle Daha erken bizimki de hemen göstermedi erkeğe benzetti vırt zırt derken bende detaylıda emin oldum acele etme boşver sağlıklı sıhhatli olsun da taramaların riskli felan çıkmasında önemli olan o

Kizlar selamlar. Bugun devlet hastanesinde kontrolum vardi bebek 1.5 kg olmus 38 cm de boyu bende 7 kg almisim yarin kendi doktorumda sekee yuklemem yapilacak bugunku doktor bebek epey kilolu h sina gore seker olabilir asla ihmal etme dedi
Sizde durumlar nasil epey zorlaniyorhm gece saga sola donmek bile eziyet gibi

Ay maşallah bebişe büyüyorlar şunun şurasında 2 buçuk ayımız falan kaldı
Ben de ağırlaştım baya oturduğum yerden kalkarken baya zorlanıyorum çuval gibi 10 kiloya yakın aldım
Gece zaten hiç uyku yok. Tuvalete gidiyorum saat başı.
Şeker yüklemesi yapmadı doktorum gerek görmüyorum sende dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…