İlk sonucum temiz gelmişti ama tam sonucum çıkmamış daha. Bir ay oldu hala çıkmadı 3 haftada çıkıyor demişlerdi halbuki. perşembe günü tekrar ara dediler neden böyle uzadı hiç bilmiyorum canım.
İnşallah hayırla gelsin haberin canımİlk sonucum temiz gelmişti ama tam sonucum çıkmamış daha. Bir ay oldu hala çıkmadı 3 haftada çıkıyor demişlerdi halbuki. perşembe günü tekrar ara dediler neden böyle uzadı hiç bilmiyorum canım.
Yaptır tabi ya aman ne olur ne olmaz Allah korusun bende yaptırdım 50 Gr lık temiz çıktı çok şükür hafta yine gidecemde uyuşmazlık için kan verecem 8 haftada vurulmuştum sonuca göre tekrar yapacaklar inş seninde sonuçların güzel çıkar canım benimKizlar selam herkesler iyidir umarim
Arsoney c.tesi gunku doktorum tercih senin ama ilk cocugunda yaptirdinmi sonuc olarak seker ciktiysa lutfen yaptirt dedi. Yaptirtmazsam ne olur dedim seker varsa ve diet uygulamazsan eger bebegin suyu fazla / az olabilir en korktugumuz ise anneden bebege seker hastaliginin gecerek bebek seker hastasi olarak dogabilir yada dedi yok illaaa yaptirmicam dersen de dedi seker hastasiymis gibi kati diet yapacaksin dedi ben yaptirtmaya karar verdim 75 gr lik yukleme istedi yaptirticam kismetse
Yani bencede 2 doktorda onerdi bunlar isin okulunu okuyor sonucta ordan burdan duyarak hareket etmekde yanlis ne bilim ben iste yaptirricamYaptır tabi ya aman ne olur ne olmaz Allah korusun bende yaptırdım 50 Gr lık temiz çıktı çok şükür hafta yine gidecemde uyuşmazlık için kan verecem 8 haftada vurulmuştum sonuca göre tekrar yapacaklar inş seninde sonuçların güzel çıkar canım benim
Gozun aydin insallah canim saolasinYaptır tabi ya aman ne olur ne olmaz Allah korusun bende yaptırdım 50 Gr lık temiz çıktı çok şükür hafta yine gidecemde uyuşmazlık için kan verecem 8 haftada vurulmuştum sonuca göre tekrar yapacaklar inş seninde sonuçların güzel çıkar canım benim
Tabi canım riskli bir durum sonuçda mecbur yapılması lazımYani bencede 2 doktorda onerdi bunlar isin okulunu okuyor sonucta ordan burdan duyarak hareket etmekde yanlis ne bilim ben iste yaptirricam
Bana da doktor birdahaki ay yapacagiz suan degil dedi mesela ama devletteki doktor suan istedi yani 25.h ya girer girmez sonucu gormek usterim gibi bisiler dedi yani doktor doktoru asla tutmuyor bende ortalama bir tarihte yaptirtacagimNeye göre 50 lik 75 lik yapılıyor acaba. Bi de bana doktor 27.haftada karar vericem dedi şimdilik gerek yok dedi. bekliyorum bakalım. ben de yaptırma taraftarıyım kızımda yaptırmıştım.
Ya hakkaten kotu bisi o su. Bende oglumda zorla icmistim. Bakalim vunda ne yapacagim. Devlet doktoru 2 serbetli baklava yiyerekte tahlili verebilirsin dediGünaydın kızçeler hayırlı sabahlarbende bu şekeri kızımda yaptırdım çıkmamıştı ama oğlanda maalesef başarılı olamadım normalde zayıfım ve şekeri de severim ama beni ne kötü yaptı hayatımın sonuna kadar bir daha içmek istemem o şekeri yaptırabilene helal olsun derim inşallah sonuçlarınızda güzel çıkar bu arada benim doktorum mecburi Bi uygulama değil aman aman Bi güvenilirliği de yok istiyoruz ama kişinin kendi kararı dedi açlık tokluk bakacağız Bi dahakinde kısmet bakalım
Hayırlı günler olsun inşallah hayırlı haberler alalım hep beraber
O daha güzel tabi baklavaYa hakkaten kotu bisi o su. Bende oglumda zorla icmistim. Bakalim vunda ne yapacagim. Devlet doktoru 2 serbetli baklava yiyerekte tahlili verebilirsin dedien kotu oyle yapicam wala
Gözün aydın canımGünaydın kızlar..
Amniyosentez tam sonucumu aldım çok şükür temiz geldi.
Artık gönül rahatlığıyla bebiş alışverişine başlayabilirim.
Dua eden herkesten Allah razı olsun
Hepimiz sağlıkla kavuşalım bebeklerimize, bebek isteyenlere de en kısa sürede nasip olsun inşallah
Canım gözün aydın çok sevindim Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin bebişine inşallahGünaydın kızlar..
Hepimiz sağlıkla kavuşalım bebeklerimize, bebek isteyenlere de en kısa sürede nasip olsun inşallah
Çok şükür hadi gözün aydın olsun sağlıkla ve zamanında gelsin yavrularımız inşallahGünaydın kızlar..
Biz de 27 olmak üzereyiz. Haftaya şeker yüklemem var sanırım ondan sonra kalmıyordu başka test falan inşallahSelam kızlar nasılsınız herşey yolundadır ınslalah biz bugün itibariyle 26+0 olduk herşey yolunda çok şükür sizler nasılsınız ne var ne yok bebisler nasıl