- 20 Kasım 2019
- 3.698
- 5.858
- 36
Benim oğlanda oldu ama dışına akmadı bunda aktı ayyAynennn benim oglumda hic olmadiydi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim oğlanda oldu ama dışına akmadı bunda aktı ayyAynennn benim oglumda hic olmadiydi
Kiz benim bide cati agrim baslafi doktora soyledim bazen olabilen bir durumdur dedi ama bira endiselendi gibiydi surati zaten dogum pozisyonunu da almis zilli saka bi tana doner zaten daha bir cokk kere ama erken de beklemio degilim heeee wala oglumda ayni bu agriyi cektigimde 2 cm acilmam olmus farketmeden o ilkti tabi bilmiodum simdi biliorum ya evham yapiorum bazen hakkaten cahillik mutluluktur diyorumBenim oğlanda oldu ama dışına akmadı bunda aktı ayy
Aman Allah korusun canım çok ağır iş yapma ani hareket etme bari zamanında gelsin inş yavrularımız daha çok erken benim öyle ağrım yok şuan çok şükür bende sürekli uyusam o moddayım bide kıpır kıpır bi gör Allah'ım bizimki de baş aşağıdaKiz benim bide cati agrim baslafi doktora soyledim bazen olabilen bir durumdur dedi ama bira endiselendi gibiydi surati zaten dogum pozisyonunu da almis zilli saka bi tana doner zaten daha bir cokk kere ama erken de beklemio degilim heeee wala oglumda ayni bu agriyi cektigimde 2 cm acilmam olmus farketmeden o ilkti tabi bilmiodum simdi biliorum ya evham yapiorum bazen hakkaten cahillik mutluluktur diyorum
Benim ki 2 gundur costu daha once arada arada hissediordum 2 gundur delirdi aksam esime diom bak nasi vuruyor ama o cogunu hissedemiyor delirdim gece bak gene oynuo diom yok hissetmio agzina carpcam vi taneAman Allah korusun canım çok ağır iş yapma ani hareket etme bari zamanında gelsin inş yavrularımız daha çok erken benim öyle ağrım yok şuan çok şükür bende sürekli uyusam o moddayım bide kıpır kıpır bi gör Allah'ım bizimki de baş aşağıda
1 2 haftaya hisseder bizimde bu hafta hisetti eşim aramızda 2 hafta felan var senle çünküBenim ki 2 gundur costu daha once arada arada hissediordum 2 gundur delirdi aksam esime diom bak nasi vuruyor ama o cogunu hissedemiyor delirdim gece bak gene oynuo diom yok hissetmio agzina carpcam vi tane
Aynen kuzum. İnsalalh wala her bebek farki heyecanmis. Dio ki esim ben oglanda baba oldugumu oglan neredeyse 1 yasaina gelene kadar yani baba diyene kadar bisiler paylasana kadar anlamamistim simdi dio hissin tadini aldim ya dio daha farkli hissediyorum dio. Wala dedim bize allah tarafindan duygu ilk andan itibaren yuklenio1 2 haftaya hisseder bizimde bu hafta hisetti eşim aramızda 2 hafta felan var senle çünkü
Ayyy nasıl heyecanla bekledik burda nasıl nasıl hiç unutmuyorum ogünleri biz o hissi hamiş kalmadan tatdık zaten ilklerde nede olsa cahillik vardı yaa şimdi daha bilinçliyiz artık Allah'ım olmayanlara I ipti Yusra-61 Hali inş tez zamanda onlarında güzel haberlerini alırız canım çok şükür .çok sağlıkla da kucağımıza almayı nasip etsin RabbimAynen kuzum. İnsalalh wala her bebek farki heyecanmis. Dio ki esim ben oglanda baba oldugumu oglan neredeyse 1 yasaina gelene kadar yani baba diyene kadar bisiler paylasana kadar anlamamistim simdi dio hissin tadini aldim ya dio daha farkli hissediyorum dio. Wala dedim bize allah tarafindan duygu ilk andan itibaren yuklenio
Ayyy nasıl heyecanla bekledik burda nasıl nasıl hiç unutmuyorum ogünleri biz o hissi hamiş kalmadan tatdık zaten ilklerde nede olsa cahillik vardı yaa şimdi daha bilinçliyiz artık Allah'ım olmayanlara I ipti Yusra-61 Hali inş tez zamanda onlarında güzel haberlerini alırız canım çok şükür .çok sağlıkla da kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim
Amin canims hayirlica sagliklica insallahAyyy nasıl heyecanla bekledik burda nasıl nasıl hiç unutmuyorum ogünleri biz o hissi hamiş kalmadan tatdık zaten ilklerde nede olsa cahillik vardı yaa şimdi daha bilinçliyiz artık Allah'ım olmayanlara I ipti Yusra-61 Hali inş tez zamanda onlarında güzel haberlerini alırız canım çok şükür .çok sağlıkla da kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim
Canımm bilmiyorum ki hiç fikrim.yok ilk ya ne desem boş araştırmadım daha şeker yüklemesini ben 24. Haftamdayim ama bebiş kıpır kıpır maşallah hiç durmuyor tekme hareket hatta artık elimi koymadan göbusten görünüyor yer degistirirken ne kadar değişik bir duygu çok güzel Allah im herkese nasip etsin. En son ayrıntılı ya gitmiştim doktora şimdi bu ay sonu gideceğim izine çıkacağım bakalim nasıl bebişKızlar şeker yüklemesi yaptırcanızmı Blntkbra @elifafraninannesi M Maviiiiiiii T tulperde Z zesamu93 diger kızlar
Kuzum ben glikoz bile aldım eczaneden yaptircaktim ama galiba vaz geçtim demin bi arkadasimla konustum o verdikleri şeyi içer içmez şekeri fırlamış baygınlık geçirmiş ayaklarını havaya kaldırmışlar kusmuş falan.Kızlar şeker yüklemesi yaptırcanızmı Blntkbra @elifafraninannesi M Maviiiiiiii T tulperde Z zesamu93 diger kızlar
Benim geçtiğimiz iki hafta çok durgundu bu iki gündür kıpır kıpır masallah benim bide sağımda duruyor hep biraz asagda hissediyorum ama sanki.Ben de daha geçen pazartesi gitmiştim kontrole ama idari izin için yarın tekrar gideceğim. Bu bahaneyle tekrar görmüş olacağım oğluşu
Bir de amniyosentezin tam sonucu çıkacak onu alacağım onun ayrı heyecanı stresi var şu an bende.
Hareketleri dışardan görülüyor benimkinin de ve bazen öyle sert vuruyor ki irkiliyorum
Hele sabah uyandığımda kıpır kıpır hadi besle artık beni der gibi
Kuzum kan uyuşmazlığı iğnesi olacakmısin? Bu konunun üzerinde durdunuzmu yada doktorun yönlendirdimi seni hiç bi konuyla alakali?Canımm bilmiyorum ki hiç fikrim.yok ilk ya ne desem boş araştırmadım daha şeker yüklemesini ben 24. Haftamdayim ama bebiş kıpır kıpır maşallah hiç durmuyor tekme hareket hatta artık elimi koymadan göbusten görünüyor yer degistirirken ne kadar değişik bir duygu çok güzel Allah im herkese nasip etsin. En son ayrıntılı ya gitmiştim doktora şimdi bu ay sonu gideceğim izine çıkacağım bakalim nasıl bebiş
Canım benim 28. Haftadaydi galiba demi gitmedim henüz doktora gittiğimde söylerse yaptıracağımKuzum kan uyuşmazlığı iğnesi olacakmısin? Bu konunun üzerinde durdunuzmu yada doktorun yönlendirdimi seni hiç bi konuyla alakali?
Canım benim 28. Haftadaydi galiba demi gitmedim henüz doktora gittiğimde söylerse yaptıracağım