Bende perşembeye randevu aldım Perşembe gidecem bakalım haber et banadaHe wala yaaa. Yarin devlet hastanesinde kontrolum var bakalim ne dicek c.teside kendi doktorumda var kontrol bakalim ikisininde fikrini alip karar vericem sanirim
Beni 27.haftada çağırdı şeker yüklemesi için. Duruma göre karar vericem yapıp yapmamaya dedi ama hangi duruma göre bilmiyorumBende perşembeye randevu aldım Perşembe gidecem bakalım haber et banada
Hakket durum ne ki whatsap durumuna bakarsaBeni 27.haftada çağırdı şeker yüklemesi için. Duruma göre karar vericem yapıp yapmamaya dedi ama hangi duruma göre bilmiyorum
Kilo artışıma mı bakacak, açlık-tokluk kan şekerine mi bakacak, ilk gebeliğimde çıkmamıştı mesela ona göre mi karar verecek hiç bilmiyorum..Hakket durum ne ki whatsap durumuna bakarsa
Benim gittim yeni doktor gel şeker yükleyecez dedi bakalım ne olcak İdrara sıkışık olunca nasıl anlaşılıyor ki ilk defa duydum yaaKilo artışıma mı bakacak, açlık-tokluk kan şekerine mi bakacak, ilk gebeliğimde çıkmamıştı mesela ona göre mi karar verecek hiç bilmiyorum..
Bi de idrara sıkışık gel erken doğum ihtimali var mı diye bakacağım dedi hele onu hiç anlamadım ne ola ki?
İnşallahMaşallah ya baya buyudunz darısı başıma ins rabbim sağ saglim kuvustursunyok daha öğrenemedim bakalim bı dahaki kontrol de öğrenirim ins
Canım benim dün kontrolüm vardı yaptırıcaktım aç kan verdim sonra şekeri içtim 15 dk dayanabildim çok fena yaptı beni midem bulandı çıkardım kızımda hiç böyle olmamıştım çıktım dra sordum sen bilirsin istersen tekrar yarın sabah gel dene çokda mecburi bişey değil yaptırmasan da olur Bi dahaki ay gelince açlık tokluk şekerine bakarız dedi ama varya şekerden tiksindim çok o kadar kötü oldum ki anlatamam valla şekerim mi çıktı limonlu diye mi beni mahvetti bilemiyorum ama tekrar yaptırmıcam kesinlikleKızlar şeker yüklemesi yaptırcanızmıBlntkbra E elifafraeminatlasinannesi @Maviiiiiiii T tulperde @zesamu93 diger kızlar
Yaaa okadar kötü oldun demek geçmiş olsun canım benim aman dikkat et bende durum ne olur bilmiyorum ki perşembe bi gidim bakımİnşallahamin canım hayırlısıyla hepimiz sağlıkla kavuşalım evlatlarımıza
Canım benim dün kontrolüm vardı yaptırıcaktım aç kan verdim sonra şekeri içtim 15 dk dayanabildim çok fena yaptı beni midem bulandı çıkardım kızımda hiç böyle olmamıştım çıktım dra sordum sen bilirsin istersen tekrar yarın sabah gel dene çokda mecburi bişey değil yaptırmasan da olur Bi dahaki ay gelince açlık tokluk şekerine bakarız dedi ama varya şekerden tiksindim çok o kadar kötü oldum ki anlatamam valla şekerim mi çıktı limonlu diye mi beni mahvetti bilemiyorum ama tekrar yaptırmıcam kesinlikle
Ederim canimBende perşembeye randevu aldım Perşembe gidecem bakalım haber et banada
Buralardayım canım..
Canim ben ciktim doktordan sordu yaptirmak istiyormusun die dedim kararsizim wala dedi ha normal gunde 2 dilim baklava yemissin ha o suyu icmissin ayni es deger ve ben oneriyorum hic bir sakincasi yok bence yaptirt dedi. Hocaydi bide tamam o zaman dedim ama 25+1 oldugumda randevu alacakmisim bugun kan idrar vs aldilar 726 gr olmus tosbaga benim keyfi sagligi yerinde hamdolsun kizceminBende perşembeye randevu aldım Perşembe gidecem bakalım haber et banada
Maşallah maşallah prensesime bayağı olmuş ozaman yaptırak ya şeker işiniCanim ben ciktim doktordan sordu yaptirmak istiyormusun die dedim kararsizim wala dedi ha normal gunde 2 dilim baklava yemissin ha o suyu icmissin ayni es deger ve ben oneriyorum hic bir sakincasi yok bence yaptirt dedi. Hocaydi bide tamam o zaman dedim ama 25+1 oldugumda randevu alacakmisim bugun kan idrar vs aldilar 726 gr olmus tosbaga benim keyfi sagligi yerinde hamdolsun kizcemin
Wala mantikii geldi bana da ne bilim benMaşallah maşallah prensesime bayağı olmuş ozaman yaptırak ya şeker işini
Yarın sabahtan randevum var yaptırım denizi geçip derede boğulmayak boşverWala mantikii geldi bana da ne bilim ben
Aynen bencede esimde dogumda flan bisi gerekir seker varsa bilinmez basimiza is acmayalim dio walaYarın sabahtan randevum var yaptırım denizi geçip derede boğulmayak boşver
Mantıklı doğru diyor enişte bende aynı kanıdayım ne dicem sana sütün gelmeye başladımıAynen bencede esimde dogumda flan bisi gerekir seker varsa bilinmez basimiza is acmayalim dio wala
Kizzzz evettttt gecenlerde farkettim cok su tuketiyordum islaklik oluyordu bu ara su icmem azaldi ona bagliyorum kesildi wala senden geliomuMantıklı doğru diyor enişte bende aynı kanıdayım ne dicem sana sütün gelmeye başladımı
He bendede geliyor dün aktı bide tuhafıma gitti yaa değişik bir duyguKizzzz evettttt gecenlerde farkettim cok su tuketiyordum islaklik oluyordu bu ara su icmem azaldi ona bagliyorum kesildi wala senden geliomu
Aynennn benim oglumda hic olmadiydiHe bendede geliyor dün aktı bide tuhafıma gitti yaa değişik bir duygu