Kızlar selam
Ah şu başıma gelenler
2 hafta önce kadın doğuma gittim adını vermeyeyim Istanbul.un en meşhur kadın doğum hastanesine. Devlete gittim ki hsg falan isterse belese gelsin
. Ben doktora işte 6 aydır hamile kalamıyorum zabala zubala anlatıyorum.
Doktor aldı beni ultrasona. Baktı dedi burda 7 mm tümör var. Histeroskopi olacaksın bi dahaki reglne. Ben bütün ameliyat öncesi tetkikleri yaptırdim falan.
Sonraki gün kızım ateşlendi. Doktoruna götürdük. Kızımın doktorunun hastanesinde de benim kendi kadın dogumcum var. Sordum hemen 15 dk sonra randevusu bos.
Girdim dedim hocam dün devlete gittim böyle böyle dedi. O da Baktı dedi ki 7 mm.lik tümör olsa gözükürdu. Sen hsg çektir. Histeroskopi rahme zarar verir bir şey yoksa hiç o işe girme.
Neyse mecbur verdim parasını özelde çektirdim hsg.yi çok içime oturdu ama olsun
Götürdüm doktora sonucunu
Sadece sol kanalda çok ufak tıkanıklık var.ış. Sağ taraf acıkmış. Doktor bunu açmaya uğraşmaya gerek yok tek taraftan hamile kalabilirsin zaten bu da küçük bir tıkanıklık bu taraftan da yumurtanın geçmesinde sorun olacağını sanmıyorum dedi.
Gynositol diye bir takviye verdi bunu 3 ay kullan dedi.
Sonucu göstermeye gittiğimde yumurtlama günümdü 19 mm.lik bir yumurta gördü sağ tarafta. Güzel gelişmiş önümüzdeki 1 hafta her gün sonra gün aşırı ilişki olsun. Eğer hamile kalamazsan hormon testlerini tekrarlayalim esin de spermogram yaptırsın dedi.
Bende durumlar böyle. Gitmişken sinovac aşısı da oldum. Zaten 1 ay önce covid geçirdik. Bilim kurulu da tek doz aşı oneriyormus covid geçirenlere. 2. Doz olur muyum bilmiyorum hamile kalırsam ertelerim biraz herhalde.
Benim için yeniden dua eder misiniz. Bu ay ümidim nedense çok yüksek.
Öpüyorum hepinizi