Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kizlar bayadir bakamiyordum aklima dustu hic bildirim gelmio baya konusmussunuz hepsini okuyamadim ama nasilsiniz her sey yolundadir insallah. Oglumu anasinifina baslattik onun telasiyla ugrasiyoruz baya yogun geciyor gunler birde alerjisi cikti hergun sil supur toz al evi indir kaldir yika pakla 1 dk oturdugum yok vala. Benim kiz hareketlendi sadece geceleri hissediodum bu sabahtan beri rutin hissediorum artik anammm baya unutmusum ne guzelmis

Maşallah canım Allah kolaylık versin

Evetttt gaz değil artık bayağı belli ediyorlar kendini hele 2 hafta sonra hiç durmayacak bi gör dışardan görünüyor resmen kıpır kıpır hiç durmuyor miğden yanıyor şu sıra benimde bide bulantı oluyor ağırlaştım yaa kasımı bekliyorum deli gibi izne ayrılacam

Tünaydın kızlar, herkes iyidir inşallah
Akşam sağlıksız şeyler yersem kızartma gibi ya da yatmadan önce geç saatlerde bir şeyler yersem mide yanması oluyor bende de. Dikkat etmeye çalışıyorum yediğime içtiklerime..
Kıpır kıpır benimki de maşallah.. dışardan da belli oluyor artık hareketleri..
Şu aralar yoğunluk vardı bende de. Malum 2 ay önce yeni eve taşınıp, direk memlekete gitmiştim, dönünce de amniyosentez falan derken doğru düzgün yerleşememiştim eve hala bi düzen kuramadık.
Dün bütün gün kızın odasını düzenlemeyle geçti, baya yoruldum belim ağrıyor yatıyorum..
Ama sırada daha oğlanın odası var kızın eski yatağını koyup, perde, halı, gardrop ve duvar kağıdı aldım mı onun da odası hazır sayılır. Daha hiçbir kıyafet falan alamadım oğluşa
Bende durumlar böyle kızlar..
Kızı kreşe veririm diyordum ama nasılsa evdeyim bu sene çalışmicam diye vaz geçtim, haftada bir iki gün gidebileceği şekilde bale, cimnastik ya da oyun grubu falan bakacağım..

Kızlar... sabah kontrolümüz vardı, çok şükür bebeğimin beynindeki kistler yok olmuş..
Artık tek sorunumuz tek arterli olması ama gelişimi normal devam ettiği için ona da sıkıntı olmaz diyor doktor.
Hafif kasılmam varmış, magnezyum verdi onun için de.
Oğluş yüzünü de gösterdi.. kocaman burnu var doktor nasıl burun kemiği alt sınırda demişti bilmiyorum

Cok sevindim canim gozun aydin

Çok şükür gözün aydın çok sevindim canım benim

Merhaba aynısı benim başıma geldi kan testi verdim hamile olduğumu öğrendim .. 1 hafta sonra covid oldum..acaba nasıl atlattınız sonrasında neler oldu ?Bebeğinizin durumu nasıl ?Beni bilgilendirir misiniz ?cok çok kafama takıyorum ..ne olacak bilmiyorm ..çok küçük ve kese olusmamstı zarar görüyor mu görmüyor mu emin değilim

Günaydın canım Allaha şükür biz iyiyiz yavaş yavaş 2 rakamlı günlere düştük hayırlısıyla doğurup kavuşsak başka bişey istemiyoruz cinsiyetiniz belli oldu mu

Günaydın canım Allaha şükür biz iyiyiz yavaş yavaş 2 rakamlı günlere düştük hayırlısıyla doğurup kavuşsak başka bişey istemiyoruz cinsiyetiniz belli oldu mu
Maşallah ya baya buyudunz darısı başıma ins rabbim sağ saglim kuvustursun yok daha öğrenemedim bakalim bı dahaki kontrol de öğrenirim ins

Çok şükür bende iyiyim canım bizde büyüyoruz zaman hızlı geçiyor Perşembe şeker yükletecem

Hee ay banada öyle yaptırma diyorlar bende oğlanda yaptırdım şimdi bişey olsa Allah korusun bu sefer şekere bağlar bu sefer insana vicdan yaptırırlar şeker yüklemesi nie yaptırmadın diye
He wala yaaa. Yarin devlet hastanesinde kontrolum var bakalim ne dicek c.teside kendi doktorumda var kontrol bakalim ikisininde fikrini alip karar vericem sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…