Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
IMG20210826120313.jpg
su minnosa bakar misiniz asik oldum resmen 🤣🤣🤣🤣🤣

Güle güle giysin minnoş 😍
Kız sen dolabı tamamladın sanırım 😂
Yok kizzzzz bugun battaniye orecem die taktim yun ararken tuhafiyede gorunce dayanamadim 🤣🤣 yunude bulamadim zaten. Daha bez kucuk besik 1 10 lu hastane cikisi 1 takim zibin 2 corap 5 li agiz mendili 1 muslim 1 de sari hafif incelerden battaniyesi var daha ne var ortada 🤣🤣🤣🤣🤣 bi tane daha 10 lu hastane cikisi 10 tane sapkali zibin ve bir kac gunluk kiyafet ehhh kiz cocugudur taki toka vs almak istiyorum kismetse

Yok kizzzzz bugun battaniye orecem die taktim yun ararken tuhafiyede gorunce dayanamadim 🤣🤣 yunude bulamadim zaten. Daha bez kucuk besik 1 10 lu hastane cikisi 1 takim zibin 2 corap 5 li agiz mendili 1 muslim 1 de sari hafif incelerden battaniyesi var daha ne var ortada 🤣🤣🤣🤣🤣 bi tane daha 10 lu hastane cikisi 10 tane sapkali zibin ve bir kac gunluk kiyafet ehhh kiz cocugudur taki toka vs almak istiyorum kismetse
Ayy kızımda ben de örmüştüm battaniye ve ilk örgü deneyimimdi. Normalde hiç anlamam bi hevesle örmüştüm işte 😂

Ayy kızımda ben de örmüştüm battaniye ve ilk örgü deneyimimdi. Normalde hiç anlamam bi hevesle örmüştüm işte 😂
Ben normalde de orgu severim kiz zaten bi model gordum kuzu battaniye katlaninca kundak oluo oyle yumos ki ipini bulsam bakalim ctesi kismetse daha buyuk bir tuhafiyeye gidecegim insallah

Kızlar ön sonucum temiz geldi çok şükür. Perinatologa gösterdim artık tek arterli olmasını kafandan silip atabilirsin, artık bi anlam ifade etmiyor dedi. Hatta riskli gebelikte değil kontrollerini normal doktoruna devam edebilirsin dedi.
Dua eden herkese çok çook teşekkür ederim 😍
Canım gözün aydın çok sevindim bak hiçbirşey çıkmadı şükür Allah başka dert vermesin sağlıkla kavuş inşallah 🙏🙏
Slm canlar nörüyonuz ne ediyonuz
I ipti geçmiş olsun Allah'ım şifalar versin inş korunman iyi tabi ilaç içtiysen eğer
T tulperde seninde gözün aydın çok şükür bak herşey güzel olacak Allah'ın izniyle yavrularımız sağlıkla gelecek inşallah
Bende tatilimi yaptım dün gece döndük çok güzeldi bugünde detaylıya girdim Allah'ıma sonsuz şükürler olsun herşey normal çıktı tertemiz binlerce Hamdi senalar olsun rabbime 🙏🙏🙏 okadar üzülmeme değmezmiş çok şükür iyikide su aldırmamışım doktora uyupda
Canım gözün aydın çok sevindim sağlıkla kavuş inşallah 🙏
Arsoney Arsoney I ipti Blntkbra Blntkbra E elifafraeminatlasinannesi T tulperde H Huzurluanne Canlarım ve diger etiketlemeyi unuttuklarım nasilsiniz iyimisiniz ozledim hepinizi🥰🥰 yarın ayrıntılı ultrasona girecegim dua edermisiniz bana herseyi normaldir insallah simdiden tesekkur ederim canlarım Allah razi olsun hepinizden😍🥰🥰
Canım çok şükür iyiyiz inşallah seninde güzel haberlerini alırız Allahın izniyle 🙏🙏
Maşallah ne kalmış 🤣

İyiyim canım annemlerde fındık toplardım baya yoğundum bitirdik işte takılıyorum buralarda 😍sen nasılsın canım iyi misin? Hamişler sizlerde inşallah iyisinizdir 🤗
Şükür biz de covid atlattık karantinanin bitmesini bekliyoruz. Özledim hepinizi

Ahh kolay gelsin fındık zor iş diyorlar afiyet olsun😊

Bende artımed ovulasyon testi aldım yaptım bugün de iki defa denedim sanki henüz çatlamamış demi

Eklentiler

• A3614687-A380-4168-AD38-B74C5C8C669E.jpeg
    A3614687-A380-4168-AD38-B74C5C8C669E.jpeg
    61 KB · Görüntüleme: 25
Selam kizlar nasılsınız.. ya şu bulantilar ne zamn geçer kizlar... gün içinde oluyor ama üstesinden geliyorum ama akşam beni mahvediyor 🥺ne zamn gecti sizinkiler tam olarak.. bütün modum düşüyor günler hemen geçsin istiyorum 😔

Selam kizlar nasılsınız.. ya şu bulantilar ne zamn geçer kizlar... gün içinde oluyor ama üstesinden geliyorum ama akşam beni mahvediyor 🥺ne zamn gecti sizinkiler tam olarak.. bütün modum düşüyor günler hemen geçsin istiyorum 😔
Canım herkeste farklı oluyor süresi benim 15.haftadan sonra geçmişti ama hala arabada ya da bazı yemeklerin kokusundan bulandığı oluyor ama bu da normal sanırım.
İnşallah bir an önce geçer senin de gerçekten çok zor bir durum..

İyiyim canım annemlerde fındık toplardım baya yoğundum bitirdik işte takılıyorum buralarda 😍sen nasılsın canım iyi misin? Hamişler sizlerde inşallah iyisinizdir 🤗
Canım nasılsın bir aşılama yaptırcaktın naptın neettin haberler sende biz bildiğin yuvarlanıyoruz unu çuvalı gibi bi haldeyiz 🤭🤭

Canım nasılsın bir aşılama yaptırcaktın naptın neettin haberler sende biz bildiğin yuvarlanıyoruz unu çuvalı gibi bi haldeyiz 🤭🤭

Selam canım Ben tam aşılama olacakken 😁benim prolaktinim yüksekdi temmuzda 😂başıma gelen doktor aşılama yapmadı ilaç verdi 2 ay kullan dedi eylülde gel dedi. 😏 Bende annemlere geldim işte yine şansımı yok 😂oldu hayırlısı diyorum.

Selam canım Ben tam aşılama olacakken 😁benim prolaktinim yüksekdi temmuzda 😂başıma gelen doktor aşılama yapmadı ilaç verdi 2 ay kullan dedi eylülde gel dedi. 😏 Bende annemlere geldim işte yine şansımı yok 😂oldu hayırlısı diyorum.
Nasip kısmet canım vardır bundada bir hayır rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah 🙏🙏😍😍💞💞

X