Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allahin izni ile erken flan dogmaz cekme kotu enerjiyi uzerine evrene pozitif enerji gonderiyoruz bu arada ne anlaticam sana yakin bir arkadasim icin bebegin yuzde 99 down sendomu dediler gerekli tum testleri reddetti ve doktoru sezeryan yapti lokal anestezi ile ve demis ki kestigimde ilk baktigim yer yuzuydu bebek sapasaglam ve doktor ciglik atmis yasasin yanildik die simdi gor aslan gibi 6 yasinda...
Test sonucunu aldiginda haber et gonulden inaniyorum temiz gelecegine insallah icini ferah tut emi

Ben de inanıyorum kızlar
İlk buraya yazacağım sonuçlarım temiz diye inşallah

Helloooo ben geldim

Nur topu gibi covid olduk ailecek. Su an son günlerini yaşıyoruz hastalığın şükür atlattık. Ama şimdi 3 ay kadar korunmayı düşünüyoruz covidden sebep.

T tulperde girmediğim dönemde senin postlarini okuyup bol bol dua ettim. Rabbim inşallah hayırlı sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin oğluşunu.

Diğer arkadaşlar şükür iyilermiş

Hepiniz kendinize çooook dikkat edin yavrucuklarım.

Hellooggg os gelmissin bea
Sen demek gizli gizli bizi takip ediodun seni seniiiii iyi olmana sevindim. Yani rn wzindan son gunlermis vuna sukur. Bende hastayim gecen sacim islak ciktim disari ne zaman bunu yapsam faranjit olurum ancak kafamda corina mi acaba die soru var gerci koku tat vs hic biri gitmedi bla bla 4. Gun bugun olmazda gidio test vericem vala. Corona icin verilen ilaci kullandiysan evet korunma kararin cok yerinde olmus canim saglicakla en fuzel zamanda rabbim sana nasib etsin insallah

Hoş geldin canım
Aminn çok teşekkür ederim.
Çok geçmiş olsun hepinize de.

Ben kullanmadım ilacı ama eşim kullandı.
Bakalım hayırlısı canım

Hoş geldin canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah

Ayy çok sevindim canm ya rabbim bida göstermesin güzel haber bekleyen herkese beklediğini versin ins.. valla çok sevindim sağlıkla gelsin kuzu ins

Ayy çok sevindim canm ya rabbim bida göstermesin güzel haber bekleyen herkese beklediğini versin ins.. valla çok sevindim sağlıkla gelsin kuzu ins
Teşekkür ederim canım hepimizin güzel geçsin inşallah sağlıkla alalım kucağımıza
Senin nasıl geçiyor, bulantılar başladı mı?

Teşekkür ederim canım hepimizin güzel geçsin inşallah sağlıkla alalım kucağımıza
Senin nasıl geçiyor, bulantılar başladı mı?
Amin canım insallh benim bulantılar 7. Haftada başladı malesef.. bu hafta daha iyi gibiyim ins biter biran önce ya hic tadını çıkaramiyorum hamileliğin

Slm canlar nörüyonuz ne ediyonuz
I ipti geçmiş olsun Allah'ım şifalar versin inş korunman iyi tabi ilaç içtiysen eğer
T tulperde seninde gözün aydın çok şükür bak herşey güzel olacak Allah'ın izniyle yavrularımız sağlıkla gelecek inşallah
Bende tatilimi yaptım dün gece döndük çok güzeldi bugünde detaylıya girdim Allah'ıma sonsuz şükürler olsun herşey normal çıktı tertemiz binlerce Hamdi senalar olsun rabbime okadar üzülmeme değmezmiş çok şükür iyikide su aldırmamışım doktora uyupda

Canımmm gozun aydın cok ama cokkk sevindim ben demistim sana icini ferah tut diye ohh cok sukur kabuslarin bitti saglıkla gelsin insallah minik oglusun

Senin de gözün aydın canım senin zaten amniyosentez yaptırmanı gerektirecek bir şey yoktu iyi ki boşuna yaptırmamışsın
Ama ben iyi ki yaptırmışım diyorum yoksa bu şüpheyle doğuma kadar bekleyemezdim. her günüm stresli geçerdi çok şükür artık rahat rahat doğumu bekleyebilirim.
Hiçbir hazırlık yapasım da gelmiyodu yavaştan onlara da başlarım artık

Yaaaaa simdi gordummmm vak gordun muuuu haydi gozun aydin canim cok sevindim gercekten

Doktor un korkutmasıyla iyiki yaptırmamamışım seninde gözün aydın olsun inş rabbim hiç birimizi korktuğumuza uğratmasın İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…