Sağlık ocağının verdiği demir ilacı da çok kötü Ahh kuzum sorma sorma bende o dertden müzdaribim bende demir ilacı yazdırdım Ferro senol yazmış oda kabızlık yapıyor dedim düzgün bişey yaz en azından paralı bişey yaz iyisi olsun beni rahatsız etmesin yok ben öyle dememişim gitti Ferro senol yazdı ben de almadım onu Multi vitamin içinde var demir 27 mg ona devam ediyorum seninki kaç mg canımD vitamini decavit vitamin balık yağı kullanıyordum sadece. En son başka doktora gittim nasıl olurda kan ilacı vermezler dedi wala dedim böyle böyle birden farklı doktor denedim ama kimse vermedi... Ferramit mi ne öyle bı ismi var ilacın doktor sabah 1 tane kullan dedi aç ama gebe izlem sağlık ocağı yetmez 2 kullan dedi wala doktoru dinlemek en mantıklısı geldi günde 1 tane kullanıyorum daha bu sabah başladım bakalım inşallah düzelir. Alt sınır 9.4 mus benim ki 9.6 mis gebelerde tehlikeli dedi doktor bakalım
Ederim canım benim etmeZmiyimAmin canım dua et benim için bulantı çok zor
Yok ASM vermedi bana doktor yazdı ferramat mis ismi baktım şimdi 100mg canım.Sağlık ocağının verdiği demir ilacı da çok kötü Ahh kuzum sorma sorma bende o dertden müzdaribim bende demir ilacı yazdırdım Ferro senol yazmış oda kabızlık yapıyor dedim düzgün bişey yaz en azından paralı bişey yaz iyisi olsun beni rahatsız etmesin yok ben öyle dememişim gitti Ferro senol yazdı ben de almadım onu Multi vitamin içinde var demir 27 mg ona devam ediyorum seninki kaç mg canım
İnşallah canım benim inşallah Allah'ım korktuğuna uğratmasın inşallah rabbim yavrularımızın acısını derdini kederini göstermesin inşallahGünaydın kızlar
İlk iki üç gün ben kesin bu bebeği kaybettim gözüyle bakıyordum, sürekli ağlıyordum.
Şu an daha iyiyim zaten ağlamak çözüm değil maalesef.
Dua ediyorum, dua edenim de bol çok şükür hatta kayınvalidem şifa kurbanı kestirip dağıttı inşallah şifa olur bebeğime Allah kabul eder de
Kızıma sarılıp şükrediyorum, onunla teselli buluyorum..
Oyyy minik kuzum benim yerim ben onu ben inanıyorum bebişin çok sağlıklı doğacak asla korktuğun gibi olmayacak Rabbim çok büyükBir de iyice hareketlendi sıpasabahın 6sında onun kıpırdanmalarıyla uyandım
İnşallah canımOyyy minik kuzum benim yerim ben onu ben inanıyorum bebişin çok sağlıklı doğacak asla korktuğun gibi olmayacak Rabbim çok büyük
İstersen bi 21 22 haftayı bekle canım biraz daha büyüsün geçen hafta 20 haftalıkdı bizde detaylı için küçük demişti tabi yine kendin bilirsin nasıl için rahat edecekse canımİnşallah canım
Salı başka bi perinatologa gidicem ayrıntılı için tam 20 haftalık oluyor.
İnşallah bütün sıkıntıları sona ermiştir bebeğimin.
Sizler nasılsınız kızlar?
İşte sıkıntı olunca beklemiyim çok dedim. Zaten bundan sonra hep perinatolog takibinde olacak gibiyiz. 22 de yine giderim büyük ihtimal.İstersen bi 21 22 haftayı bekle canım biraz daha büyüsün geçen hafta 20 haftalıkdı bizde detaylı için küçük demişti tabi yine kendin bilirsin nasıl için rahat edecekse canım
Bizde iyiyiz teyzesi benim detaylı 26 ağustosta ondan önce 4 gün tatile kaçacaz bakalım sülalecek 30 kişi çok eğlenecez
Hayırlısı olsun inş korktuğun gibi olmaz kuşumİşte sıkıntı olunca beklemiyim çok dedim. Zaten bundan sonra hep perinatolog takibinde olacak gibiyiz. 22 de yine giderim büyük ihtimal.
İyi eğlenceler canım.
İlla ki heyecan oluyor canımSelam kizlar nasilsiniz ? Yarın ayrıntılı randevum var baya heyecan yaptım sanki ilk bebe
Ayyy gözün aydın çok şükür maşallah maşallah sağlıklı olsun da boşver göstermesin yüzünü çok sevindim kuzucumKızlar geldim ben ayrintilidan
Hamdolsun herşey yolunda. Ama zilli yüzüstü yattı sonra döndü ama eller hep yuzundeydi bı turlu yüz fotosu çektirmedi bizekıpır kıpır 1 dk durmuo zaten fazlasıyla çikolata yedirdi doktor eşim dio halay çekmede ayıp içerde
Çok şükür iyiyiz canım bizde maşallah adıda pek güzel ismiyle yaşasın inş sağlıkla sıhhatlr doğsun inş çok şükür birşey çıkmamış USG gözün aydın darısı bize inşallahMerhabalar kızlar umarım hepiniz iyisinizdir tüm anneler ve bebişler olarak
Pek giremiyorum fırsatım olmuyor bu birkaç hafta benim için yoğun geçti şehirdışından ablam buradaydı düğündü doktordu eşti çocuktu gezmeydi misafirler misafirlikler derken hepinizi çok özledim
Bugün ayrıntılı usg yaptırdık çok şükür bir sıkıntımız yok tabi bunun %80 doğruluğu olduğu kesin dna riskleri için amniosentez yapılabileceği bilgisini verdi doktor kesin erkek dedi Allah nasip kısmet ederse ismimiz Emin Atlas olucak sağlıkla, hayırla gel oğlum
Rabbim merhametiyle hepimizi ve evlatlarımızı esirgesin ve korusun inşallah
Hepinizi çok öpüyorum kendinize ve bebişlerinize iyi bakın ve hiçbirşey için gönlünüzü daraltmayın gün doğmadan neler doğar ve inşallah hepiniz yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alırız hayırlısıyla