- 28 Ocak 2019
- 704
- 1.419
- 32
Amin inşallah canım inşallah bugün öğrenicem bendeSağ ol canım darısı başına inşallah
Sen öğrenemedin daha değil mi
Şükür kuzum iyiyim rahatlık geldi bana da bu ayBu arada sen nasılsın kuzum iyi misin bu aralar evdeyim vakit geçmiyor buraya giriyorumbende sizleri özledim çok birbirimize iyi geldik inşallah daha iyi gelecek şeyler yaşarız birlikte
Günaydın canım çok geçmiş olsun.Günaydın kizlar
Bir belim tutuldu ki sormayın adım zor atıyorum bacağıma vurdu çok fena
Doğumda beni mahvettikleri için bel fıtığı oluştu şuanda hicbiside yapılamıyor ağlıyorum ağrıdan resmen eğilmeye egilemuom egilsem kalkamiomdün akşam bide küçük banyoda musluk patlamasin mi her yer göl suyu kapatayım derken köküne kadar açtım eşim eliyle tutmaya çalışırken bir güzel fışkıran suyla duş aldı oturduk aglancak halimize dakikalarca güldük
Aynen kuzum sağlıklı sıhhatli olsun da inş hayırlısı ile Rabbim sanada nasil eylesin inş tezzamanda tez vakitde merak ettim seni kuzucuk yaaa aman iyi olda bizi sensiz bırakma beybişimArsoney sankim bunu hissetmiştim sana karşı iç sesim oğlan diyordu içten içe tabi kız istediğini bilirdim güzel olurdu ama abisine kardeş geliyor. Biliyorm hep öncelikli sağlıklı olsun gerisi çok önemli değildi senin için inşallah hayırlısıyla doğurursun bebeşini.
T tulperde kendin için de mi oğlan demiştin onu tutturdun mu kuzum. Seninde oğluşun hayırlı olsundiğer arkadaşlar göremedim neyiniz oluyor Blntkbra sankim kızdı kızını sevsinler hep de kızım olsun isterdim sizlerde olması bile çok mutlu ediyor yaa hepinizden ayrı ayrı razı olsun @zesamu93 hepinizden aklıma gelip gelemeyen.
Pek eskisi kadar da girmiyorm artık bir süre uzak kaldım zaten sıkılıyorum buradan da artıkbebişim gelmediği müddetçe beni buralar sarmayacak
Canım benim çok geçmiş olsun yaaa kız hepsi üst üste gelmiş görüyonmmuu Allah'ım yardımcın olsunGünaydın kizlar
Doğumda beni mahvettikleri için bel fıtığı oluştu şuanda hicbiside yapılamıyor ağlıyorum ağrıdan resmen eğilmeye egilemuom egilsem kalkamiomdün akşam bide küçük banyoda musluk patlamasin mi her yer göl suyu kapatayım derken köküne kadar açtım eşim eliyle tutmaya çalışırken bir güzel fışkıran suyla duş aldı oturduk aglancak halimize dakikalarca güldük
Ahhh kuzum benim daha sen körpeciksin ya ondan sağlıkla gelsin gelinim benimKızlar yazamasam da hep okuyorum yazdıklarınızı benim ilk gebelik olduğu için hep değişik duygulardayim sürekli uyku hali halsizlik devam sabah aç karnına bulantıları devam kızımi yarın görmeye gideceğim ve galiba 16. Haftaya gireceğim hepinize dua ediyorum aklımdasın bebişi olacaklara sağlıkla doğuralim isteyenlere de hemen nasip etsin Allah'ım diye çok öpüyorum hepinizi
Gözün aydın canım benim sağlıkla gelsin minnak paşamızzzz bi doğsunlar hemencik foto atarızÖğrendim kızlar
Bir pipili de benden gelsin o zaman
Ah kuzum çok geçmiş olsunGünaydın kizlar
Yaa çok sevindim hayırlı olsun istediğin gibi olduBenden de bir pipili gelsin o zaman
İnşallah canımOhh masallh kizlarbenimde son beş günüm kaldı dua edin nolur ya valla stres oldum iyice
Pipiler çoğalıyor maşallah maşallah bitek ben mi 2 erkek anası olacam yaaaBenden de bir pipili gelsin o zaman
Sakin ol kuzum sakin bol bol dua edelim inş rabbim gönllüne göre versin inşOhh masallh kizlarbenimde son beş günüm kaldı dua edin nolur ya valla stres oldum iyice
Amin canım Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallahYaa çok sevindim hayırlı olsun istediğin gibi oldu
Olsun sende Bi 3üncü yapar kızı bulursun inşallahPipiler çoğalıyor maşallah maşallah bitek ben mi 2 erkek anası olacam yaaa
Yaa tutmazsaAmin canım Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah
Olsun sende Bi 3üncü yapar kızı bulursun inşallah
Eşim diyor iyi bari Bi kız Bi erkek olucak dükkanı kapatırız yeter sanki ne ben yapacağımYaa tutmazsaNasreddin hoca hesabı