Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu arada sen nasılsın kuzum iyi misin bu aralar evdeyim vakit geçmiyor buraya giriyorum bende sizleri özledim çok birbirimize iyi geldik inşallah daha iyi gelecek şeyler yaşarız birlikte
Şükür kuzum iyiyim rahatlık geldi bana da bu ay
Ben de Samsuna geldim burada yoğun geçiyor günler.

Günaydın kizlar
Bir belim tutuldu ki sormayın adım zor atıyorum bacağıma vurdu çok fena
Doğumda beni mahvettikleri için bel fıtığı oluştu şuanda hicbiside yapılamıyor ağlıyorum ağrıdan resmen eğilmeye egilemuom egilsem kalkamiom dün akşam bide küçük banyoda musluk patlamasin mi her yer göl suyu kapatayım derken köküne kadar açtım eşim eliyle tutmaya çalışırken bir güzel fışkıran suyla duş aldı oturduk aglancak halimize dakikalarca güldük

Günaydın canım çok geçmiş olsun.

Aynen kuzum sağlıklı sıhhatli olsun da inş hayırlısı ile Rabbim sanada nasil eylesin inş tezzamanda tez vakitde merak ettim seni kuzucuk yaaa aman iyi olda bizi sensiz bırakma beybişim

Canım benim çok geçmiş olsun yaaa kız hepsi üst üste gelmiş görüyonmmuu Allah'ım yardımcın olsun

Ahhh kuzum benim daha sen körpeciksin ya ondan sağlıkla gelsin gelinim benim

Ah kuzum çok geçmiş olsun

Yaa tutmazsa Nasreddin hoca hesabı
Eşim diyor iyi bari Bi kız Bi erkek olucak dükkanı kapatırız yeter sanki ne ben yapacağım valla sezaryenle zor iş yaş geçiyor ama herşeyden önce kız olsun erkek olsun yeterki sağlıklı olsun bakalım meydana çıkaralım büyütelim Allah kerim hiçbirşey için büyük konuşmamak lazım neye asla desem başıma geldi yapmam derim Allah verir belli olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…