Kız sana hakket bayılıyorum yaaaGünaydın canım vala bende bı taramazlik yok ama evde bir sultan papaganim var dünden beri gece hariç susmadan ötüyor kafayı yicem asabim bozuldu
Hayır bişi değil kuşlar hassastır depremmi olacak die taktım kafama anlamadım derdini. Bogacam en sonunda kuşu tobe tobeee
Hahahahah çok yaşa emiKız sana hakket bayılıyorum yaaa
Günaydın canım Allah kolaylıklar versin ev yerleştirmeyi iyi bilirim 3 senede 5 kere taşındım en sonuncusu yılbaşı günü olmak üzere toplamak 10 gün yerleştirmek 5 güne indirdim ve 3+1 eşyayı 2+1 eve sığdırdım profesyonel oldum diyebilirimGünaydın kızlar, nasılsınız?
Ben hala evi yerleştirmekle uğraşıyorum.
Çok eşyam yok taşınmak kolay olur diyordum ama işe düşence öyle olmuyormuş.
Gözün aydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim rabbim kararlamıştır oğlunun gönlüne göre hayırlısıyla yüzlerini görmek de nasip olsun inşallah adıyla gelsin yaşasın hayırlı evlat olsun inşallahGünaydın canlarrrrrr
Geldim hastaneden
3lü tarama kanı verdim bayramdan sonra gidecem sonuç için ultrasonda herşey normal hiç bir sıkıntı yok dedi artık cinsiyet netleşti Emir Alp geliyor
Aaa görmemişim kizzzz hayırlı uğurlu olsun insallahhhh sağlıkla gelsin minik erkekinGünaydın canlarrrrrr
Geldim hastaneden
3lü tarama kanı verdim bayramdan sonra gidecem sonuç için ultrasonda herşey normal hiç bir sıkıntı yok dedi artık cinsiyet netleşti Emir Alp geliyor
Masallh canım sağlıkla gelsin minik oğlusun insGünaydın canlarrrrrr
Geldim hastaneden
Ay hayırlı olsun kesinleşti demek hadi darısı başımaGünaydın canlarrrrrr
Geldim hastaneden
Canım ben evlendiğimde hiç çeyizim yoktu diyebilirimGünaydın canım Allah kolaylıklar versin ev yerleştirmeyi iyi bilirim 3 senede 5 kere taşındım en sonuncusu yılbaşı günü olmak üzere toplamak 10 gün yerleştirmek 5 güne indirdim ve 3+1 eşyayı 2+1 eve sığdırdım profesyonel oldum diyebilirimeşya bende çok var maalesef her seferinde azalttım verdim sattım dağıttım hala da var minimize yaşamak istiyorum ama bir çeyiz yapmışım 1 kamyon çıktı evden herşeyden en az 2 almışım sanki kim bilir ne çalışınca parayı çeyize basmışım resmen
Gözün aydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim rabbim kararlamıştır oğlunun gönlüne göre hayırlısıyla yüzlerini görmek de nasip olsun inşallah adıyla gelsin yaşasın hayırlı evlat olsun inşallah
Allah razı olsun canım benim aynen oğlumun gönlüne göre oldu hayırlısı olsun inş hepimiz sağlıkla alalım yavrularımızı kucağımıza inş zamanında hayırlısı ileGünaydın canım Allah kolaylıklar versin ev yerleştirmeyi iyi bilirim 3 senede 5 kere taşındım en sonuncusu yılbaşı günü olmak üzere toplamak 10 gün yerleştirmek 5 güne indirdim ve 3+1 eşyayı 2+1 eve sığdırdım profesyonel oldum diyebilirimeşya bende çok var maalesef her seferinde azalttım verdim sattım dağıttım hala da var minimize yaşamak istiyorum ama bir çeyiz yapmışım 1 kamyon çıktı evden herşeyden en az 2 almışım sanki kim bilir ne çalışınca parayı çeyize basmışım resmen
Gözün aydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim rabbim kararlamıştır oğlunun gönlüne göre hayırlısıyla yüzlerini görmek de nasip olsun inşallah adıyla gelsin yaşasın hayırlı evlat olsun inşallah
Erkek dedin dediğin tuttu canım inş gelir seninde başına hayırlısı olsunAy hayırlı olsun kesinleşti demek hadi darısı başıma
EvetttttAaa görmemişim kizzzz hayırlı uğurlu olsun insallahhhh sağlıkla gelsin minik erkekinsana erkek demiştik dimi bizler
Ben 3. Yüzde hemen yapsammi die düşünmeye başladım ikiz gibi buyusunler yaptım yaptım yoksa yaş gidio yapamam hahahahaha şakası bı yana sanırım baglaticam tuplerimi doğum sırasında yeter 2 taneEvetttttoldu
Şaka bi yana sağlıklı sıhhatli olsun inş olsun yavrumun gönlüne göre oldu
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim Allah'ım sanada isteyen herkese I iptiMasallh canım sağlıkla gelsin minik oğlusun insya kizlar banada dua edin adete 11 gün kaldı her ay sabırla umutla bekliyorum sonra negatif gormk üzüyor beni. Gecen gün kuzenim aradı abla sen hamile misin dedi bian heyecenlandim nedense kimse bilmiyor bebek istedigimizi yok hayırdir dedim seni rüyamda gördüm bebek vardı kucaginda dedi.. ayy ins ya umut oldu bu bana belki malum olmuştur kuzenime ayy insaallaahh
Ayyyy insallahhh rabbim gönlüne göre versin bu ay alalım güzel haberiniMasallh canım sağlıkla gelsin minik oğlusun insya kizlar banada dua edin adete 11 gün kaldı her ay sabırla umutla bekliyorum sonra negatif gormk üzüyor beni. Gecen gün kuzenim aradı abla sen hamile misin dedi bian heyecenlandim nedense kimse bilmiyor bebek istedigimizi yok hayırdir dedim seni rüyamda gördüm bebek vardı kucaginda dedi.. ayy ins ya umut oldu bu bana belki malum olmuştur kuzenime ayy insaallaahh
Ben de erkek hissediyorum canım bize de bi Altay gelecek inşallahErkek dedin dediğin tuttu canım inş gelir seninde başına hayırlısı olsun
Nerde kız etiket yaparmisin beni ordaBen de erkek hissediyorum canım bize de bi Altay gelecek inşallah
İsmi bile hazır.
Doktor kız derse çok şaşırırım
Ha bu arada ocak annelerinde takvim paylaşmışlar ve cinsiyet hep tutuyormuş onda kız çıktı benim
Kız senin hcg düşüktü risk çıkmaz rahat ol yaş riskini zaten hiç takmaKızlar kendinizi hazırlayın cuma günü iki test sonucumu alicam kısmetse yaş riski çıkacak büyük uhtimalle herkese atıp tuttum ama aglanirmiyim bilmiyorum . Teselli edecek arkadaşlara duyurulur
Olsun adettendir bı aglanirim yine deKız senin hcg düşüktü risk çıkmaz rahat ol yaş riskini zaten hiç takma
Bak şimdiden teselli tim hazır