Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız sana hakket bayılıyorum yaaa

Günaydın kızlar, nasılsınız?
Ben hala evi yerleştirmekle uğraşıyorum.
Çok eşyam yok taşınmak kolay olur diyordum ama işe düşence öyle olmuyormuş.
Günaydın canım Allah kolaylıklar versin ev yerleştirmeyi iyi bilirim 3 senede 5 kere taşındım en sonuncusu yılbaşı günü olmak üzere toplamak 10 gün yerleştirmek 5 güne indirdim ve 3+1 eşyayı 2+1 eve sığdırdım profesyonel oldum diyebilirim eşya bende çok var maalesef her seferinde azalttım verdim sattım dağıttım hala da var minimize yaşamak istiyorum ama bir çeyiz yapmışım 1 kamyon çıktı evden herşeyden en az 2 almışım sanki kim bilir ne çalışınca parayı çeyize basmışım resmen
Günaydın canlarrrrrr
Geldim hastaneden
3lü tarama kanı verdim bayramdan sonra gidecem sonuç için ultrasonda herşey normal hiç bir sıkıntı yok dedi artık cinsiyet netleşti Emir Alp geliyor
Gözün aydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim rabbim kararlamıştır oğlunun gönlüne göre hayırlısıyla yüzlerini görmek de nasip olsun inşallah adıyla gelsin yaşasın hayırlı evlat olsun inşallah

Günaydın canlarrrrrr
Geldim hastaneden
3lü tarama kanı verdim bayramdan sonra gidecem sonuç için ultrasonda herşey normal hiç bir sıkıntı yok dedi artık cinsiyet netleşti Emir Alp geliyor
Aaa görmemişim kizzzz hayırlı uğurlu olsun insallahhhh sağlıkla gelsin minik erkekin sana erkek demiştik dimi bizler

Günaydın canlarrrrrr
Geldim hastaneden
Masallh canım sağlıkla gelsin minik oğlusun ins ya kizlar banada dua edin adete 11 gün kaldı her ay sabırla umutla bekliyorum sonra negatif gormk üzüyor beni. Gecen gün kuzenim aradı abla sen hamile misin dedi bian heyecenlandim nedense kimse bilmiyor bebek istedigimizi yok hayırdir dedim seni rüyamda gördüm bebek vardı kucaginda dedi.. ayy ins ya umut oldu bu bana belki malum olmuştur kuzenime ayy insaallaahh

Canım ben evlendiğimde hiç çeyizim yoktu diyebilirim
Evlenirken alırım kafasındaydım hep her şeyi evlendikten sonra aldık peyderpey.
Çok eşya sevmiyorum gereksiz süs püs biblo asla olmayacak mesela.
Ben 2+1 den 3+1 e geçtim zor sığdım. bi de eski evime nasıl sığmışım şaşırıyorum

Allah razı olsun canım benim aynen oğlumun gönlüne göre oldu hayırlısı olsun inş hepimiz sağlıkla alalım yavrularımızı kucağımıza inş zamanında hayırlısı ile

Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim Allah'ım sanada isteyen herkese I ipti Yusra-61 Hali herkese herkese nasip olsun istemeyen den alsın isteyene versin inş canım benim tez zamanda tez vakitde inşallah

Ayyyy insallahhh rabbim gönlüne göre versin bu ay alalım güzel haberini

Erkek dedin dediğin tuttu canım inş gelir seninde başına hayırlısı olsun
Ben de erkek hissediyorum canım bize de bi Altay gelecek inşallah
İsmi bile hazır.
Doktor kız derse çok şaşırırım
Ha bu arada ocak annelerinde takvim paylaşmışlar ve cinsiyet hep tutuyormuş onda kız çıktı benim

Nerde kız etiket yaparmisin beni orda

Kızlar kendinizi hazırlayın cuma günü iki test sonucumu alicam kısmetse yaş riski çıkacak büyük uhtimalle herkese atıp tuttum ama aglanirmiyim bilmiyorum . Teselli edecek arkadaşlara duyurulur
Kız senin hcg düşüktü risk çıkmaz rahat ol yaş riskini zaten hiç takma
Bak şimdiden teselli tim hazır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…