- 28 Ocak 2019
- 704
- 1.419
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bulantım yok çok şükür zaten epi topu 4,5 kere oldu valla ben yine hiç hamile gibi değilim Bi şu hareketleri hissetsemde rahatlasam artıkKızlar bulantılarınız ne alemde?
Ay maşallah benim geçti gibi hatta bulantım geçeli bi yarım kilo daha aldım şu an toplamda 3 kilo almış oluyorum
Yusra-61 neden üyeliğini iptal etmiş ama ya
9.haftalarda hareket hissettiğime o kadar emindim kiCanım bulantım yok çok şükür zaten epi topu 4,5 kere oldu valla ben yine hiç hamile gibi değilim Bi şu hareketleri hissetsemde rahatlasam artık
Maşallah kuzumKızlar bulantılarınız ne alemde?
Ay maşallah benim geçti gibi hatta bulantım geçeli bi yarım kilo daha aldım şu an toplamda 3 kilo almış oluyorum
Valla bende öyle hatta buraya da yazmıştım hissettim diye ama şuan sadece göbeğim var biraz gözlerim parlıyor he birde uykum geliyor o kadar9.haftalarda hareket hissettiğime o kadar emindim ki
Gazmış meğer, sonradan hiçbir şey hissetmemeye başladım çünkü.
Arada oluyor canım akşamları benim ben 5 kilo aldım bacımKızlar bulantılarınız ne alemde?
Günaydın şekerimmmm anam bi cinsiyet öğreneydik hiç bişey alasımda gelmiyor bakasım da ya nedenseGünaydınlar kizceler burda deli gibi yağmurlu hava ayilamayan ben ve yemek bekleyen bebe var
Benim mide bulantılarım da hafifledi yani gün boyu süren bulantı hiç yok çok şükür ama arada bir geliyor yandım allahhh oda bazı şeylerin kokusunu alınca mesela tavuk yumurta vb
Yusra-61 üzüldüm neden kapadı acaba
Benim iştahım da fena değil ama porsiyonlarim resmen yarıya düştü yiyemiyorum zorlasamda çıkarıyorum
Kısmetse cuma ve ctesi kontrollerim var ardından ufaktan artık alışverişe baslicaz sorun yoksa inşallah marketlerde gördükçe ufak çaplı bisiler alıyorum dayanamayıp ağız mendili muslin örtü gibi
Wala kuzum büyük şeyleri mesela beşik vb şeyleri unisex renk almayı düşünüyorum ama wala küçük ağız mendili dedim ya kenarları pembe biyeli baya kıza göre alıyorum ama bnmde pek elim gitmiyor sürekli oğluma bakıyorum eşim kızıyor sürekli oğluna bakıyorsun kıza bişi bakkmiyorsun ayrimmi yapicaksin ne dio şaşırmış hakkaten dikkat ettim oğlum şunu sever bundan alalım oğlum şöyle sever böyle yapalım gerçektende sürekli onu düşünüyorum anlamadım sanırım henüz dogmadigi içinGünaydın şekerimmmm anam bi cinsiyet öğreneydik hiç bişey alasımda gelmiyor bakasım da ya nedense
Sanki 2. Kuma gelipde üzülecek gibi boynu bükük kalacak gibi hissediyorum ama içimden hakket gelmiyor almak benim ya kız bide kıza heveslendik erkeğe benzetince benim mırık kırıldı gibi sağlıklı sıhhatli olsunda inş erkeğede kabulum ama kız fikrine çok alıştığımdan ama erkek de olursa sadece hastane çıkışı alacam başka bişey almıcam oğlumun tüm kıayafetleri duruyor çünküWala kuzum büyük şeyleri mesela beşik vb şeyleri unisex renk almayı düşünüyorum ama wala küçük ağız mendili dedim ya kenarları pembe biyeli baya kıza göre alıyorum ama bnmde pek elim gitmiyor sürekli oğluma bakıyorum eşim kızıyor sürekli oğluna bakıyorsun kıza bişi bakkmiyorsun ayrimmi yapicaksin ne dio şaşırmış hakkaten dikkat ettim oğlum şunu sever bundan alalım oğlum şöyle sever böyle yapalım gerçektende sürekli onu düşünüyorum anlamadım sanırım henüz dogmadigi için
Ben hani şey değilim olup bitemem doğmadan oğlumda da öyleydim doğup kucağıma verdiklerinde dünyam değişti oncesinde hiç bişi hissetmiyordum bunda da öyleyim
Hehhh aynen oyleee oğlum ezilecek gibime geliyor. Tobe estf bazen hata mı ettim 2. Çocuk için diye bile düşünüyorum sonra ona da üzülüyorum hormonlardan sanırım şimdi oda düzenlenecek 2 çocuğa göre perde merde herşeyi değiştirmek istiyorum şuan çok erkek bebek işi ama gene gözüm erkeğe gidiyor işteSanki 2. Kuma gelipde üzülecek gibi boynu bükük kalacak gibi hissediyorum ama içimden hakket gelmiyor almak benim ya kız bide kıza heveslendik erkeğe benzetince benim mırık kırıldı gibi sağlıklı sıhhatli olsunda inş erkeğede kabulum ama kız fikrine çok alıştığımdan ama erkek de olursa sadece hastane çıkışı alacam başka bişey almıcam oğlumun tüm kıayafetleri duruyor çünkü
Sağlığı yerinde olsun da dinlensin hakkaten pskojik olarak üzülüyordur empati kurmaya çalışınca haklı bir nokta da rabbim gönlüne göre versin tez vakitteYusra-61 ile ilgi aldım kızlar biraz yalnız kalıp dinlenmek bu olaylardan uzaklaşmak istemiş diye duydum ben şekerler
Hamile likden canım hormonlar dan birde ilk göz atınız ondannn Allah'ım acıları göstermesin inşallahHehhh aynen oyleee oğlum ezilecek gibime geliyor. Tobe estf bazen hata mı ettim 2. Çocuk için diye bile düşünüyorum sonra ona da üzülüyorum hormonlardan sanırım şimdi oda düzenlenecek 2 çocuğa göre perde merde herşeyi değiştirmek istiyorum şuan çok erkek bebek işi ama gene gözüm erkeğe gidiyor işte