- 31 Ağustos 2016
- 4.335
- 8.016
Allah hayırlısını ve gönlüne göre versinYarın sabah tekrar yapayım ben 3 gün sabredemem seni mutlaka etiketleyecem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah hayırlısını ve gönlüne göre versinYarın sabah tekrar yapayım ben 3 gün sabredemem seni mutlaka etiketleyecem
Üfff içime sıkıntı girdi
Bugün de hcg verdim ya son kez sanki sonucu kötü gelecek gibi bunaldım
Ben de bu belirtiyi yaşadım ya kuzuummmmmAyy deme öyle yaa
Birşey soracağım sizlere benim bat 1 temmuz bugünden beri sağ kasık ağrım var belimde öyle ama adet ağrısı değil ona eminim saat kaçtan beri sağ kasığıma girdi bir türlü gitmedi, bunu yumrtlama zamanı yaşardım genelde birde bu ay sağdan yumurtladım kist mi oldu ne oldu acaba dicem aklıma o geliyor? Arsoney Blntkbra T tulperde hamişler sizlerde bir el atın bildiğiniz varsa
Kız direk omuyucunca içimden geçti bu ay da sen hamissin bak görAyy deme öyle yaa
Birşey soracağım sizlere benim bat 1 temmuz bugünden beri sağ kasık ağrım var belimde öyle ama adet ağrısı değil ona eminim saat kaçtan beri sağ kasığıma girdi bir türlü gitmedi, bunu yumrtlama zamanı yaşardım genelde birde bu ay sağdan yumurtladım kist mi oldu ne oldu acaba dicem aklıma o geliyor? Arsoney Blntkbra T tulperde hamişler sizlerde bir el atın bildiğiniz varsa
Yaaaa sacmalamaaaaaaa hala bende de oluo ay bı oynasaydi bilseydim vs die kötü enerji göndermek yok evreneÜfff içime sıkıntı girdi
Ben de bu belirtiyi yaşadım ya kuzuummmmm
Ay hadi inşallah test yap yarın lütfeeeeen
Kız direk omuyucunca içimden geçti bu ay da sen hamissin bak gör
Hahahahah tamamdır bu iş hakkaten iptide aynilarini yaşadı hahahahaha haydi bakalım yorma kendini dinlen bolll bollll ve bize güzel haberi verAyy bunu diyen eline diline sağlık canım inşallah öyledir hiç bilmediğim ağrı bacağıma vuruyor o biçim
Hahahahah tamamdır bu iş hakkaten iptide aynilarini yaşadı hahahahaha haydi bakalım yorma kendini dinlen bolll bollll ve bize güzel haberi ver
Anam sende ben gibi uykucu hamiş olacanBen de oglen 20-30 dk kestiriyorum her gün yoksa dayanamıyorum
Kuzum biliyorsun hiç öle bişey yaşamadımki ben inş kist felan olmamıştır dediğin gibi ovu testi yapsanq bi bidaha mı yumurtluyon bakalım yoksa bebişmi inş bebişden de inşallah hayırlı haberler olsun inşallahAyy deme öyle yaa
Akıntı vardı bende WC ye koşuyordum adet oldum diye altım ıslak ıslak oluyorduBilmiyorum ya sol sağ gezdi ağrı şimdi sağda kaldı şaka gibi üşüme oluyor arada yanıyorum akıntım var adet oldum sanıyorum diyorm yok. Valla işk defa da böyle şey geldi başıma. Yarın direk doktora rapor için gideceğim orada kan veririm teste gerek kalmaz canım
Kuzum biliyorsun hiç öle bişey yaşamadımki ben inş kist felan olmamıştır dediğin gibi ovu testi yapsanq bi bidaha mı yumurtluyon bakalım yoksa bebişmi inş bebişden de inşallah hayırlı haberler olsun inşallah
Var gibi mi belli belirsiz kuzumTestten hemen sonra bu fotoyu çektim canım
Akıntım olurdu adet olacağım zaman ise kesilirdi kuruluk alırdı bu sefer almadı kuruluk yerini. Beyaz krem gibi akıntım peçeteye silince anlaşılıyor manyak şeyler yaşamaya başladım yine fark ettiysenAkıntı vardı bende WC ye koşuyordum adet oldum diye altım ıslak ıslak oluyordu
Saçmalama güzel düşün zaten çok istediğin için insan inannamıyor oyüzden umutsuz oluyor insan sıkma canını güzel olacak sonucun inşallahÜfff içime sıkıntı girdi
Valla birşey var gibi canım ama erken gebelik testine guvenmeyin yalancı çizgi çıkıyor diyorlar ne deyim hayırlısı yarın sabah pozitif görürsem hepinize duyuracamVar gibi mi belli belirsiz kuzum
İnşallah vardır minnoşum inşallah Allah'ım seninde güzel haberlerini almayı nasip etsin bıcır bıcır bi prenses nasip etsin senin gibi kuzummmmAkıntım olurdu adet olacağım zaman ise kesilirdi kuruluk alırdı bu sefer almadı kuruluk yerini. Beyaz krem gibi akıntım peçeteye silince anlaşılıyor manyak şeyler yaşamaya başladım yine fark ettiysen
İlk çişle yap bakalım inş alalım güzel haberler inşallah hadi bakalım dualarımız senle Yusra-61 Hali ile inşallah valla hamiş kalında dönün yuvaya artıkValla birşey var gibi canım ama erken gebelik testine guvenmeyin yalancı çizgi çıkıyor diyorlar ne deyim hayırlısı yarın sabah pozitif görürsem hepinize duyuracam