Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Üfff içime sıkıntı girdi
Bugün de hcg verdim ya son kez sanki sonucu kötü gelecek gibi bunaldım

Ayy deme öyle yaa 🙈
Birşey soracağım sizlere benim bat 1 temmuz bugünden beri sağ kasık ağrım var belimde öyle ama adet ağrısı değil ona eminim saat kaçtan beri sağ kasığıma girdi bir türlü gitmedi, bunu yumrtlama zamanı yaşardım genelde 😱birde bu ay sağdan yumurtladım kist mi oldu ne oldu acaba dicem aklıma o geliyor? Arsoney Arsoney Blntkbra Blntkbra T tulperde hamişler sizlerde bir el atın bildiğiniz varsa 😔

Ayy deme öyle yaa 🙈
Birşey soracağım sizlere benim bat 1 temmuz bugünden beri sağ kasık ağrım var belimde öyle ama adet ağrısı değil ona eminim saat kaçtan beri sağ kasığıma girdi bir türlü gitmedi, bunu yumrtlama zamanı yaşardım genelde 😱birde bu ay sağdan yumurtladım kist mi oldu ne oldu acaba dicem aklıma o geliyor? Arsoney Arsoney Blntkbra Blntkbra T tulperde hamişler sizlerde bir el atın bildiğiniz varsa 😔
Ben de bu belirtiyi yaşadım ya kuzuummmmm
Ay hadi inşallah 😍 test yap yarın lütfeeeeen

Ayy deme öyle yaa 🙈
Kız direk omuyucunca içimden geçti bu ay da sen hamissin bak gör 😍😍

Ben de bu belirtiyi yaşadım ya kuzuummmmm
Ay hadi inşallah 😍 test yap yarın lütfeeeeen

Bilmiyorum ya sol sağ gezdi ağrı şimdi sağda kaldı şaka gibi üşüme oluyor arada yanıyorum akıntım var adet oldum sanıyorum diyorm yok. 🙈 Valla işk defa da böyle şey geldi başıma. Yarın direk doktora rapor için gideceğim orada kan veririm teste gerek kalmaz canım 🤗

Hahahahah tamamdır bu iş hakkaten iptide aynilarini yaşadı hahahahaha haydi bakalım yorma kendini dinlen bolll bollll ve bize güzel haberi ver 😇

Aaa okumamıştım yaşadıklarını hangisini okuyayım 😂 I ipti çok merak ediyorum iştah açılması oldu mu dolabı yesem iki gündür doyamıyorum 😂😂 midem bulanana kadar yemek geliyor içimden 😱çıldırmış olblrm 😁

Ayy deme öyle yaa 🙈
Kuzum biliyorsun hiç öle bişey yaşamadımki ben inş kist felan olmamıştır dediğin gibi ovu testi yapsanq bi bidaha mı yumurtluyon bakalım yoksa bebişmi inş bebişden de inşallah hayırlı haberler olsun inşallah 🙏🙏🙏

Bilmiyorum ya sol sağ gezdi ağrı şimdi sağda kaldı şaka gibi üşüme oluyor arada yanıyorum akıntım var adet oldum sanıyorum diyorm yok. 🙈 Valla işk defa da böyle şey geldi başıma. Yarın direk doktora rapor için gideceğim orada kan veririm teste gerek kalmaz canım 🤗
Akıntı vardı bende WC ye koşuyordum adet oldum diye altım ıslak ıslak oluyordu

Kuzum biliyorsun hiç öle bişey yaşamadımki ben inş kist felan olmamıştır dediğin gibi ovu testi yapsanq bi bidaha mı yumurtluyon bakalım yoksa bebişmi inş bebişden de inşallah hayırlı haberler olsun inşallah 🙏🙏🙏

Aklıma kist getirdi hiç de hayatım da kist olduğunu duymadım kendimi ama klomen yapar diyorlar yumrtlama yok kuzum yaptım silik çıktı o. Neyse yarın olsun zaten doktora gideceğim kan verip rapor çıkartacağım 😂 betaya da bakarlar zaten. Yazarım sizlere. 🙈

Akıntı vardı bende WC ye koşuyordum adet oldum diye altım ıslak ıslak oluyordu
Akıntım olurdu adet olacağım zaman ise kesilirdi kuruluk alırdı bu sefer almadı kuruluk yerini. Beyaz krem gibi akıntım peçeteye silince anlaşılıyor 😒manyak şeyler yaşamaya başladım yine fark ettiysen 😁

Üfff içime sıkıntı girdi
Bugün de hcg verdim ya son kez sanki sonucu kötü gelecek gibi bunaldım
Saçmalama güzel düşün zaten çok istediğin için insan inannamıyor oyüzden umutsuz oluyor insan sıkma canını güzel olacak sonucun inşallah

Akıntım olurdu adet olacağım zaman ise kesilirdi kuruluk alırdı bu sefer almadı kuruluk yerini. Beyaz krem gibi akıntım peçeteye silince anlaşılıyor 😒manyak şeyler yaşamaya başladım yine fark ettiysen 😁
İnşallah vardır minnoşum inşallah Allah'ım seninde güzel haberlerini almayı nasip etsin bıcır bıcır bi prenses nasip etsin senin gibi kuzummmm 🙏🙏🙏

Valla birşey var gibi canım ama erken gebelik testine guvenmeyin yalancı çizgi çıkıyor diyorlar 🤷🤷 ne deyim hayırlısı yarın sabah pozitif görürsem hepinize duyuracam 🎉🎊🎉🎊🎉🎊🎉🎊
İlk çişle yap bakalım inş alalım güzel haberler inşallah hadi bakalım dualarımız senle Yusra-61 Yusra-61 Hali Hali ile inşallah valla hamiş kalında dönün yuvaya artık

X