Yooo benim ikiliyi normal doktor yaptı buraya da yönlendirmedi direk randevu alınıyor mu yoksa doktorum yönlendiriyor acaba olmazsa birde bu bölüme gidiyim benEvet canım riskli gebelik ama ikiliyi flan bu bölüm yapıyor detayliyi da
Bana doktor giriş yaptı kuzu yoksa alınamıyordu perinatolog randevusuYooo benim ikiliyi normal doktor yaptı buraya da yönlendirmedi direk randevu alınıyor mu yoksa doktorum yönlendiriyor acaba olmazsa birde bu bölüme gidiyim ben
Eee o zaman kız olma ihtimali yuksek ki zaten ya bende şahit olmasam vallahi inanmazdım kuzu hadi 1 ine denk geldi 2 3 hepsi mi denk gelirTövbe yarabbim bunu ilkdefa duydum kız ama benim çatlama günüm 13. Güne denk gelmiş baktım şimdi zaten bi o günü birde ondan 4 gün öncesini değerlendirmişiz yaa tesadüfe bak rabbim gönlümüze göre nasip eder inş sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün hayırlj Salih yada Saliha evladından inşallah
Hayırlısı olsun inşallah ne diyem eşim diyor erkek miş diye üzülme 3.kız olur belki dedim 3.de. Mi olacak saçmalama diyorEee o zaman kız olma ihtimali yuksek ki zaten ya bende şahit olmasam vallahi inanmazdım kuzu hadi 1 ine denk geldi 2 3 hepsi mi denk gelirama 9. Gün eğer tuttuysa üzgünüm leylaaa işin sırrı 13. De tutturmak
Bakıyım ozaman mhrsye randevu alamazsam banada açsın bende gidim oraya demi hiç demedide bana o bölüme git diye de sizlerden duydum çünküBana doktor giriş yaptı kuzu yoksa alınamıyordu perinatolog randevusu
Ben 3 çocuğum olacağına inanıyorum ama yaş geçiyor olurmu bilmemHayırlısı olsun inşallah ne diyem eşim diyor erkek miş diye üzülme 3.kız olur belki dedim 3.de. Mi olacak saçmalama diyor
Vak bakalım ama hastaneden hastaneye degisio olabilir canım doktoruna de yaş riskinden dolayı perinatologla görüşmek istiyorum bakalım ne dicekBakıyım ozaman mhrsye randevu alamazsam banada açsın bende gidim oraya demi hiç demedide bana o bölüme git diye de sizlerden duydum çünkü
Aman olsa iyi ama şu dönemde gerçekten zor yaa hayırlısı olsun şimdiden risk çıkıyor 3.dede artık nederler bilmem rabbim olmayanlara nasio etsin inşallah ben pek düşünmüyorum 3. Yü yine büyük konuşmayımda 2.de istemiyordumBen 3 çocuğum olacağına inanıyorum ama yaş geçiyor olurmu bilmemhatta olsun mu onu da bilmem hahahahaha hayırlısı Allah'tan canım insallah
Hee diyim haftaya gidince bakalım ne diyecekVak bakalım ama hastaneden hastaneye degisio olabilir canım doktoruna de yaş riskinden dolayı perinatologla görüşmek istiyorum bakalım ne dicek
Wala ne yalan diyim bizde istemiyorduk sebebi oğlumAman olsa iyi ama şu dönemde gerçekten zor yaa hayırlısı olsun şimdiden risk çıkıyor 3.dede artık nederler bilmem rabbim olmayanlara nasio etsin inşallah ben pek düşünmüyorum 3. Yü yine büyük konuşmayımda 2.de istemiyordum
He bizim oğlanda öyle kardeş istiyorum diye dualar ediyordu bi görsen küçük çocuklarla nasıl ilgileniyor kardeşim olsun sen işe git ben bakacak diyor siz hesap bizde aşka geldik ama hepde bizim oğlan istedikçe erkek kardeş rabbim gönlüne göre versin oğlum diye dua da ettim erkek de olursa Eymen çok sevinecekWala ne yalan diyim bizde istemiyorduk sebebi oğlumbı gün bı bebek gördü öyle güzel istedi ki aşka geldik
Vallaha ilk defa gördüm duydum tüh sana soraydım keşke Mart topiğinde yaa neyse yaacak bişey yok artık ne gelirse rabbimdenArsoney yurmtlama hesaplama folio ailesi yaz sonra gir içine orada erkek çocuk kız çocuk yapma günleri var doğru bu ama şu da eşinde kız olması için xx kromozom olması da önemli mantıklı açıklaması var yani. Bak kendimde sana örnek bu ayı hesap ettim
Vallaha ilk defa gördüm duydum tüh sana soraydım keşke Mart topiğinde yaa neyse yaacak bişey yok artık ne gelirse rabbimden
Kız sizi pataklarım
Kız yorma kendini dicem de ben ne yapıyorum buzluk temizle ortalık topla oğlana yemek koy dünya camasirim birikti ütü yapilcak silip suprulcek yikanicaklarda var ama kalmasım yokKız sizi pataklarımben burdayım ya sürekli yorum yazmasam da bazenleri hep okuyup begene falan basıyorum gormuyonuz mu
Bu sabah asm.de tekrar kan verdim eve geldim kahvaltı hazırla et topla sonra pazara gittim geldim yerleştir bamya ayıkla yemeği ocağa koy bu saat oldu yavrukuslarim
Nasılsınız sizler
Biz yapmasak kim yapacak bacım en son birike birike yine biz yapıcazKız yorma kendini dicem de ben ne yapıyorum buzluk temizle ortalık topla oğlana yemek koy dünya camasirim birikti ütü yapilcak silip suprulcek yikanicaklarda var ama kalmasım yok
wala kuzu beğenilerini bir kaç gündür görmüyorum merak ettim iyimisin die vala nasi gidio
ben bu sabah oğlan yataktan dusuodu karnımın üzerine bir zipladimki tutmak için sorma gitsin kafa üstü dusuodu manyak
Aha böyle çıktıHesap etsene ilişkin hangisini gösteriyor merak ettimerkeğe mi denk geldi?