Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız sizi pataklarım🤣🤣 ben burdayım ya sürekli 😂😂yorum yazmasam da bazenleri hep okuyup begene falan basıyorum gormuyonuz mu😄😬
Bu sabah asm.de tekrar kan verdim eve geldim kahvaltı hazırla et topla sonra pazara gittim geldim yerleştir bamya ayıkla yemeği ocağa koy bu saat oldu yavrukuslarim
Nasılsınız sizler
Olsun sen ses ver bize ayyy yemeği yedim uyku çöktü uyku beni mahfediyor işyerinde masaya kafamı koyuverdım valla içim geçmiş az

O zman erkek daha baskın görünüyor yumrtlamanın baskın olduğu zamana denk gelmiş 28 mart ilişkin daha olur geldi bana 😇
28 mart çatlamıştı kuzum aynen hatta 27 Mart kandildi yapmamadık 28 mart sabah ezanından sonraydı herhalde 🤭🤭

Ama kıza yakın 27 bitimi 28 başı öyle düşün
Öyle düşündüm ama daha çok 28 baskın geldi. 👍 Şansına hangisi tuttuysa canım. Çatlayıp 28 ilişkiyi kabul edip döllemiş de olblr. Sonuçta 24 nere çatlama 28 nere 😁bir sperm ki o kadar yaşasın. Bu erkek olursa birdahakine bunları göz önüne alırsın 😜😜

Öyle düşündüm ama daha çok 28 baskın geldi. 👍 Şansına hangisi tuttuysa canım. Çatlayıp 28 ilişkiyi kabul edip döllemiş de olblr. Sonuçta 24 nere çatlama 28 nere 😁bir sperm ki o kadar yaşasın. Bu erkek olursa birdahakine bunları göz önüne alırsın 😜😜
Aman yine yüzde elli oluyor hayırlısı olsun ne diyim inş detaylı ultrasonu beklemeyin cnsiyet için 🤭🤭

T tulperde nedensiz senin iç sesine çok güveniyorum bilgine de aynı zamanda hamiş kalırsam seni bulacağım dostum 😁nub nedir ney nedir öğrenmek için kk yı alt üst etmeme gerek olmayacak 😍😍
🤣🤣
Bunda değil de ilk gebeliğimde psikopat gibi her şeyi araştırıyordum ondan 🤣
Sen yeter ki hamile kal canım; ben o minnoşun ramzisine de bakarım, nubuna da her şeyine de 😍😍

🤣🤣
Bunda değil de ilk gebeliğimde psikopat gibi her şeyi araştırıyordum ondan 🤣
Sen yeter ki hamile kal canım; ben o minnoşun ramzisine de bakarım, nubuna da her şeyine de 😍😍

Bende araştırıyorum ama hamilelik kısmına geçmedim ya ilgimi çekmiyor orası 😁😁 o dediklerin artık neyse bulacağım seni olursa.😍😍

Adete 5 kala erken gebelik testi böyle çıktı. Tekrar pozitife döner mi birde yaptiktan 1 saat sonra çok net kuruma çizgisi çıktı sizce var mıdır bebiş 🤲🤲🤲

Eklentiler

• IMG_20210629_085000.jpg
    IMG_20210629_085000.jpg
    89,9 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_20210629_083520.jpg
    IMG_20210629_083520.jpg
    75,3 KB · Görüntüleme: 33
X