Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• IMG_20210628_220040.jpg
    IMG_20210628_220040.jpg
    69,3 KB · Görüntüleme: 21
20210628_223426.jpg
Canım daire içine aldığım yerde nub hafif yukarı doğru sanki ama tam da değil. emin olamadım o yüzden.
Benimki de bu gibiydi doktor çok ikilemde kalınca yüzde 51 erkek demişti seninki de baya benimkine benziyo 🤔
Bakalım ne çıkacaklar 😍

Eki Görüntüle 2879315
Canım daire içine aldığım yerde nub hafif yukarı doğru sanki ama tam da değil. emin olamadım o yüzden.
Benimki de bu gibiydi doktor çok ikilemde kalınca yüzde 51 erkek demişti seninki de baya benimkine benziyo 🤔
Bakalım ne çıkacaklar 😍

T tulperde nedensiz senin iç sesine çok güveniyorum bilgine de aynı zamanda hamiş kalırsam seni bulacağım dostum 😁nub nedir ney nedir öğrenmek için kk yı alt üst etmeme gerek olmayacak 😍😍

Eki Görüntüle 2879315
Bakalım ne çıkacaklar 😍
Bu benimki demi çocuğumu tanıyamadım yaaa 🤭🤭🤭 inş sürekli değişmezler ya hayırlısı olsun da sağlıklı sıhhatli olsun da eli ayağı düzgün akıllı fikirli inş korktuğumuz gibi olmasın erkekde olur kızda hayırlısı canım

Eki Görüntüle 2879315
Bakalım ne çıkacaklar 😍
Onu nasıl gördün acaba hakket nub ne oluyor anlat hele

Bu benimki demi çocuğumu tanıyamadım yaaa 🤭🤭🤭 inş sürekli değişmezler ya hayırlısı olsun da sağlıklı sıhhatli olsun da eli ayağı düzgün akıllı fikirli inş korktuğumuz gibi olmasın erkekde olur kızda hayırlısı canım
Bence de senin ki erkek canım öyle hissediyorum niyeyse 😁 aman sağlıklı olsunlar da hakkaten

Bence de senin ki erkek canım öyle hissediyorum niyeyse 😁 aman sağlıklı olsunlar da hakkaten
Demeyeydin iyiyiy yaaa annemler 7 torun var hepsi erkek annem ablamlar deli gibi kız olsun diye dua ediyorlar 5 kapının 1 prensesi olacak yaa hayırlısı olsunda bende çok istiyorum yaaa 🙏🙏🙏

Demeyeydin iyiyiy yaaa annemler 7 torun var hepsi erkek annem ablamlar deli gibi kız olsun diye dua ediyorlar 5 kapının 1 prensesi olacak yaa hayırlısı olsunda bende çok istiyorum yaaa 🙏🙏🙏
Allahım gönlüne göre versin kuzum inşallah yaaa. Benim de öyle eğer gerçekten kızsa kitli kıymetli olacak kız yok bı tek abimin kızı oda 14 yaşında diğerleri full erkek 😁 kocam tarafında hiç yok kayınpeder 4 gözle bekliyor.
Kız yapmanın püf noktası var kuzu adet baslangicindan sayacaksin 13. Gün ilişki yaşayıp başka yapmicaksin tanıdıklarım dan bir kaç kişi bu yöntemle kız dogurdular belki denk geldi bilemiyorum ama bende 13. Gün olmadı ama 12 ve 14 te oldu o ay başka yapmadım o yüzden biraz suphedeyim 🤣🤣

Evet canım biontech oldum. Perinatologlar da kendi kadindogumcumda onu onermisti bı anda esti gittim 🤣🤣 kolum kopacak şuanda sanki ama olsundu sağlıklı olalım da gerisi önemli değil. Saol kuzum hepimize inşallah
Kızlar bu perinatolag bölümü riskli gebelik bölümümü oluyor

Allahım gönlüne göre versin kuzum inşallah yaaa. Benim de öyle eğer gerçekten kızsa kitli kıymetli olacak kız yok bı tek abimin kızı oda 14 yaşında diğerleri full erkek 😁 kocam tarafında hiç yok kayınpeder 4 gözle bekliyor.
Kız yapmanın püf noktası var kuzu adet baslangicindan sayacaksin 13. Gün ilişki yaşayıp başka yapmicaksin tanıdıklarım dan bir kaç kişi bu yöntemle kız dogurdular belki denk geldi bilemiyorum ama bende 13. Gün olmadı ama 12 ve 14 te oldu o ay başka yapmadım o yüzden biraz suphedeyim 🤣🤣
Tövbe yarabbim bunu ilkdefa duydum kız ama benim çatlama günüm 13. Güne denk gelmiş baktım şimdi zaten bi o günü birde ondan 4 gün öncesini değerlendirmişiz yaa tesadüfe bak rabbim gönlümüze göre nasip eder inş sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün hayırlj Salih yada Saliha evladından inşallah 🙏🙏🙏

X