Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim annem geleli 10 gün falan oldu ve 10 günde 1 kilo almışımBugün 2 de troitler için kontrolüm var doktordan sonra yolculuk anama gidiom ye iç yat gunlerine merhaba
Ay benim iştahım hiç yok yiyorum ama çok az az 1 kg 700 Gr almışım henüzBenim annem geleli 10 gün falan oldu ve 10 günde 1 kilo almışım
Şu an toplamda 2 buçuk kilo almış durumdayım ve daha 12 hafta bile dolmadı
Benim şaşırdığım şey de o; iştahım olmamasına, mide bulantılarıma rağmen aldım bu kiloyu. bi de iştahım açık olsa nolurdu bilmemAy benim iştahım hiç yok yiyorum ama çok az az 1 kg 700 Gr almışım henüz
Eee tabiiii ekmek kilo yapar ama zaten rahim büyüyor bebek eşi suyu bilmem nesi bence çok normal aldığın kilo canımBenim şaşırdığım şey de o; iştahım olmamasına, mide bulantılarıma rağmen aldım bu kiloyu. bi de iştahım açık olsa nolurdu bilmem
Ekmek arası yedim hep, bi onu yiyebiliyorum midem bulanmadan. ekmekten aldım sanırım bu kadar kiloyu.
Ohhh çok şükür gözün aydın canım maşallah maşallahkızlar iyi aksamlar bugun doktora gittim bebisin kalp atisini duydum yeniden haftasiyla uyumluymus ense kalinligi falan normal dedi 4.bucuk 5 cm arasi olmus minnagim bebeklerimizi sagsalim kucagimiza alalim insallah❤❤
Güzel haberlerle gel inş canım benimGünaydın kızçeler bugün randevum ve 2li testim var benim için dua edin olur mu öpüyorum hepinizi
Ayyy hiç çekinmem öyle şeylerden oda ayrı sonuçda ne olcak kaynanamda annemdeBaşka evde ben de çekinirdim yapmaya ama eşim hiç umursamaz.
Kaynanamgilde yaparken deplasmanda bir gol avantaj sağlar derdi öyle kandırırdı beni
Şu anda annem bizim evde üstelik malum gebeyim de ama hiç takmaz benim koca zaten yaz günü hergün duş alıyoruz anlamaz diyor
Bize yasak hala yaaaaHaklı.. yeni evli çifte yatılı misafir mi gidermiş
Doktor da neden öyle dedi ki. Bana öyle dese ben de yapamazdım sanırım. Bize risk yok yapın dedi abartmıyoruz tabi biz de haftada en fazla 2.
Ah ahh bende aldım 3 kilo diyetisyene yönlendirdi doktor sağolsun söyledim geçen gittiğim de liste verdi ona göre uapıyom birşeylerBenim annem geleli 10 gün falan oldu ve 10 günde 1 kilo almışım
Şu an toplamda 2 buçuk kilo almış durumdayım ve daha 12 hafta bile dolmadı
Diyetisyene gidesim yok canım ne isterse yemek istiyorum ama kilo almak da istemiyorumAh ahh bende aldım 3 kilo diyetisyene yönlendirdi doktor sağolsun söyledim geçen gittiğim de liste verdi ona göre uapıyom birşeyler
Aaaa bende öyle yaaa eğzersiz ve diyetle veririz inşallah illaki kilo alacaz napalım sağlık olsunA
Diyetisyene gidesim yok canım ne isterse yemek istiyorum ama kilo almak da istemiyorum
Doğumdan 6 ay sonra falan sıkı bi diyet ve sporla vermeyi düşünüyorum artık inşallah yani
Ay bana da tam tersi güzelleştin oğlun olacak diyorlarKızlar bana diyolarki işte güzelleştin diyorlar kızın olacak diyolar bi alakask varmı sizce
Aynen bende öle biliyorum yok kız çirkinleştirir diyorum yokkkkk güzelleştirir diyorlar ağız birliği yapmış gibi bi cinsiyeti öğreneydik hayırlısı ile kesin kız kesinlikle kız diyorlar kafayı yicem tamam bende alıştırdım Kendimi kıza erkek derse doktor bi tuhf olurum yalan yok yani eşimin halasının hisleri çok kuvvetli dur bakalım haklı çıkacakmıAy bana da tam tersi güzelleştin oğlun olacak diyorlar
Ben de öyle biliyorum. kız, annesinin güzelliğini emermiş anne çirkinleşirmiş o yüzden ahahaa
Erkek bebekse annesini iyice güzelleştirirmiş
Bana da oğlan gibi geliyor, hep erkek isimlerine bakıyorum doktor kız derse acayip şaşırırımAynen bende öle biliyorum yok kız çirkinleştirir diyorum yokkkkk güzelleştirir diyorlar ağız birliği yapmış gibi bi cinsiyeti öğreneydik hayırlısı ile kesin kız kesinlikle kız diyorlar kafayı yicem tamam bende alıştırdım Kendimi kıza erkek derse doktor bi tuhf olurum yalan yok yani eşimin halasının hisleri çok kuvvetli dur bakalım haklı çıkacakmı
Hayırlısı olsun inş rabbim hayırlı Salih yada Saliha evladından nasip etsin gönlümüze göre nasip etsin inş bende çarşamba gidecem bakalım söyleyecekmi acabaBana da oğlan gibi geliyor, hep erkek isimlerine bakıyorum doktor kız derse acayip şaşırırım
Hayırlısı olsun. Salı günü gideceğim az-çok belli olur diye düşünüyorum benim inşallah
Ohhh çok şükür gözün aydın canım maşallah maşallah
cok saol canim benm senin bebis nasil iyidir insallahOhhh çok şükür gözün aydın canım maşallah maşallah