Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İş evde canım adam evden çıkmıyor
Geleceğiz inşallah bu bayram
Aslında demek istediğim marifet şehir dışı işe iş ondaysa çıkın dmeekti iş evde çok belli iş deyince yanına ev geliyor
Yasak olmaz sanırsam bu bayram bakalım ne oluyor.

Aslında demek istediğim marifet şehir dışı işe iş ondaysa çıkın dmeekti iş evde çok belli iş deyince yanına ev geliyor
Yasak olmaz sanırsam bu bayram bakalım ne oluyor.
Hahahahaha yok benimkinin her is evde sabah kalkıp pijamayla yan odada çalışıyor 1.5 senedir evden çalışıyor

Bu ay ben haksız çıkayım bu kadar hamile kadın hamilesin diyor inşallah doğrudur
Bizim kv evi kalabalık oluyor orada sevmiyorum öyle aksiyonlar yaa

Hahahaha kalabalık ev uşağı olur aman boşver kız rahatına bak tabi abartmadan çaktırmadan 7 ay kaynanamla oturdum duşa girin birbirinizin sırtını ovalarsiniz derdi sürekli ne utanirdim

O da zor yemek ekmek pişir ne zaman evden gider pandemiden dolayı mı evde?
İnşAllah çıkarsın canımcım ben seviyorm aksiyon olsun renklensin hayatım hahahahaa

Hahahaha kalabalık ev uşağı olur aman boşver kız rahatına bak tabi abartmadan çaktırmadan 7 ay kaynanamla oturdum duşa girin birbirinizin sırtını ovalarsiniz derdi sürekli ne utanirdim
En fazla 28 gün yaşadım lohusaligimda. O zaman da o iş olmadığından rahattık.

Bu sene ilk kez 20 gün kaldık 1 seneden fazladır gidemedik pandemiden diye ben spor yapıyordum gündüzleri sporun terini yüzünden yapıyorum ayağına her gün duş aldım. Esim de ebeveyn banyolu odada çalışıyordu diye caktirmadan alabildi ama zor yani. Duş olayı olmasa iyi de duş mecbur olunca çok zor
O da zor yemek ekmek pişir ne zaman evden gider pandemiden dolayı mı evde?
İnşAllah çıkarsın canımcım ben seviyorm aksiyon olsun renklensin hayatım hahahahaa
Aynen ya 18 martta ilk vaka görüldü 20 martta evden bi başladılar hala da evde. Yazılım işi olduğundan zaten gitmesine hiç bir zaman gerek yoktu da işte is yerleri devletten vergi indirimi muhabbetine şirkete getirtiyordu şimdi o zorunluluklari kalktı.
Valla kahvaltı olayı batıyor ne yalan soylim biz kızımla yalnız olsak iki yumurta hasla peynir zeytin yeriz kocam illa güzel bir şey olacak kahvaltıya sıcak ise giderken geceden sandvicini yapardım sabah alırdı is yerinde yerdi ne güzelmiş ama bunun da güzel yanları var başta birbirimizi bogacaktik ama su an alıştık işe gitse sıkıntı yaşarım bana yardımı oluyor öğle arasında falan. Ne çok konuştum

Samsunda da sevismek 10 dakika ama duş herkes anlıyor

Blntkbra Arsoney T tulperde bakın bu ay hamile değilsem size pis kurulucam bana umut aşılamaya ne hakkınız var midem bulandikca galiba hamileyim demeye başladım içten içe
Ahahahah canın sağolsun da gerek kalmicak inşallah usutmus olsan bişi koktugunda öğürme gelmez direk mide bulanti ve kusma olur bı kerem hihhhh gebelik ilk zamanları kokar ogurtu basar ki ben hala öyleyim oğluma sebze çorbası yapamıyorum imkanı yok çok pis kokuyor burnuma tiksinme geldi

Aaa kız benim eşimde yazılımcı 1 sene evden çalıştı oda işe başlayınca sudan çıkmış balığa döndüm resmen

Herzman güzel olan şeyin kötü yanları da olacaktır olsun çok şükür her halinize çok konuşuyoruz açıldın mı ağzımız
Sanki öyle dedin ki memleketler arası değişiyor der gibi ama ben anladım seni anlarlarsa anlasınlar kocamla yapıyorm sankim çok şey.

Blntkbra Arsoney T tulperde bakın bu ay hamile değilsem size pis kurulucam bana umut aşılamaya ne hakkınız var midem bulandikca galiba hamileyim demeye başladım içten içe
Miğdenin bulantısınıia demedim hamişsin diye umutsuz konuştun ondan dedim bende umutsuzdum diye aman kurul yaa napalım hamiş kalana kadar sana hep umut vermeye devam allahım umutlarımızı bu hiç bitmesin inş kuzucum Rabbim selamete eriştirsin inşallah

Butun gece bulandı simdi bisiy yok aman sunun şurasında carsambaya ne kaldı
Aaa kız benim eşimde yazılımcı 1 sene evden çalıştı oda işe başlayınca sudan çıkmış balığa döndüm resmen
Ay bakalım su anki şirketi sene sonuna kadar evden diyor da is değiştirme ihtimali var öyle olursa 2 gün gidecekmis zor olacak
Ay ne bilim tabi öyle de hoşlanmıyorum
Canım benim Allah razı olsun siz olmasanız kim cekecek nazimi

Başka evde ben de çekinirdim yapmaya ama eşim hiç umursamaz.
Kaynanamgilde yaparken deplasmanda bir gol avantaj sağlar derdi öyle kandırırdı beni
Şu anda annem bizim evde üstelik malum gebeyim de ama hiç takmaz benim koca zaten yaz günü hergün duş alıyoruz anlamaz diyor

Ahahahahah deplasmanda bir gol avantaj sağlar kısmına koptum
Eşim ilk evlendigimizde cekinirdi ben aksine evliyiz o zaman 3 günden fazla gelmicez ya da yapacağız derdim
Şimdi o koyverdi

Kız biz 3 aydır el değmemiş gonca gibiyim ödü kopuyor bişi olucak bebeğe die doktora sordum yasak değil ama çok aşırı dikkat edin vs dedi bunu duyunca hepten koptu benimki aslında derdi bebek değil bana bişi olmasından aşırı korkuyor yeni evliyken misafir gelirdi benimki hiç takmazdi onlarin terbiyesizligi yeni evliye kalmaya gelinirmiymis anlamazlar boşver derdi

Haklı.. yeni evli çifte yatılı misafir mi gidermiş
Doktor da neden öyle dedi ki. Bana öyle dese ben de yapamazdım sanırım. Bize risk yok yapın dedi abartmıyoruz tabi biz de haftada en fazla 2.

Haklı.. yeni evli çifte yatılı misafir mi gidermiş
Doktor da neden öyle dedi ki. Bana öyle dese ben de yapamazdım sanırım. Bize risk yok yapın dedi abartmıyoruz tabi biz de haftada en fazla 2.
Wala geliodu yuzsuzler hahahahahah
Bana da risk yok ancak az olsun çok yavaş olsun vs vs ee haliyle korkuyor insan. Rabbim yasatmasin en büyük korkum kürtaj olmak zaten eşimde bunu çok iyi bildiğinden ağzını acmio garibim ama arada söyleniyo acaba gebelik bı 7 8 ay deneyerek mi olaydı die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…