Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah'ım yardımcın olsunn kuzucum inş korktuğun gibi olmaz rabbim yavruna sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inş
Amin canım aminn.. İnşallah.. Allah sağlık versin. İnan gerisi kıymetsiz.. Anne olmakta işte nasıl kutsal.. Nasıl kıymetli Rabbim senin de evladını sağlıkla sıhhatle kucağına almanı nasip etsin

Kesinlikle yerden göğe haklısın çevremde var yaşananları içten bilemem elbette ama dışardan gördüğüm kadarıyla maddi manevi çok zor Allah yardımcınız olsun. O prenses hayatı boyunca hep iyi insanlarla karşılaşsin inşallah.

Evet canım.. Allah hepsine yardım etsin içinde de bana zor ama işte diyorum bir bildiği var ki bana nasip etti meleğimi çok yol katettik..çok şey öğrendim. Çok zorlandım çok ağladım.. Allah affetsin kimi zaman isyan ettim ama günün sonunda gözünün içine bakıp bi anne deyişi.. Dünyalara bedel

Tabi sağlık huzur en önemli rabbim çoğaltsın hepimizinkini inş Allah razı olsun rabbim sanada nasip etsin inş sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat inş Allah'ım yavrularımızın da acılarını göstermesin inşallah

Tabiki de önemli olan bilinçli bir anneye sahip olmak imkansız diye bir şey yoktur sadece biraz zaman alır sözü çok hoşuma gider insanlar her konuda nelerrr nelere başarıyorlar düşünsene

Tabiki de önemli olan bilinçli bir anneye sahip olmak imkansız diye bir şey yoktur sadece biraz zaman alır sözü çok hoşuma gider insanlar her konuda nelerrr nelere başarıyorlar düşünsene
Ah kızlar iyiki varsınız valla
Güzel mutlu şeyler düşünüp yola öyle devam etmek en doğrusu..

Ah kızlar iyiki varsınız valla
Güzel mutlu şeyler düşünüp yola öyle devam etmek en doğrusu..
Aynen öle canım kötü heryerde önemli olan iyi ve güzel düşünmek rabbim iyilerden ayırmasın iyi insanlar çıksın karşımıza inş bizleride iyi niyetli güzel kalpli insanlardan eylesin inşallah

Öyle canım var bir hayır.. Haklısın.. 7-8 aydır istiyoruz canım. Ama ovu takip ederek filan 3 ay oldu. Bir kaç ay daha deneyelim bakalım. İnşallah doğru zamanda sağlıkla kavuşturur Rabbim
İns hayırlı vakitte gelir miniğin.. sabırla bekliyiruz hepimiz rabbim çok bekletmeden verir insalhh bende 4 aydır deniyorum.. nasip bakalım ne zaman olacak

Günaydın annecikler sabah başıma Nisan grubunu ararken T tulperde adını yazarak arardım yazdım adını bulduğum ilk yere bastım Allah Allah tanıdık değil bu hamişler dedim meğersem ocak anneleri sayfasına girmişim hemencik kaçtım buraya ilahi ben işte..
I ipti senle biz bu bizim hamişleri bırakmayalım kalınca lazım hepsi çook dadlu aralarına girmek azmimiz bitmesin
Bugün doktora gideceğim 14.20 de randevum.
ovulasyon ve takvimim yumrtlama diyor doktor da onaylarsa güzel olacak. ilişki zamanını diyeceğim dedi kadın artık eş de akşama gelecek hakkımda hayırlısı olsun...

Eklentiler

• DSC_0496~2.JPG
    45 KB · Görüntüleme: 11
Bence de birakmayalim ben de seviyorum onları.

Ay çok sevindim yaa hadi o gece bu gece yansın geceler
Bakalım doktor ne diyecek haber et kuzum

Korkarım ki fena usuttum bu kasık ağrısı da usutmekten.

Sabahtan beri midem bulanıyor. Demin kıza meyve yıkarken bile böğğ böğğ diye yıkadım.

Bizim sülalede kimse ben dahil hamilelikte mide bulantısı yaşamayız o yüzden sanmıyorum.
Ağrım ve bulantim çok bi de aç hissediyorum kendimi ama yerken midem kötü oluyor.

Temmuza geldik nerdeyse havalar hala serin herhalde ondan.
Haftaya reglm gelince kendi doktoruma gideceğim baksın bi bana belki de sezaryenden sonra bir yerler yapışık falan kaldı ben bu ay da hamilelige pek ihtimal vermiyorum kızlar icimde hiç o his yok

Kız bütün hamilelik belirtilerini saymışsın ama üşüttüm diyorsun hala
Benim de ilkinde hiç bulanmamıştı midem bunda acayip bulanıyor her hamilelik bir değil yani hadi inşallah gebesin sen bu ay

Bence de birakmayalim ben de seviyorum onları.

Ay çok sevindim yaa hadi o gece bu gece yansın geceler
Bakalım doktor ne diyecek haber et kuzum
Kızlarrrr hadi gebe kalın artık iyice şenlensin buralar
Biz tecrübeliler olarak size yol göstereceğiz daha

Biz de sizi seviyoruz bırakmayın bizi hep beraber doğuma gidicez inşallah
bebişlerin gazından kakasından uyumamasından konuşacağımız günler de gelecek inşallah

He valla daha ne belirti olacak

Kizzzzz sen kesin hamissin bak gör öyle deme ben oğlumda sadece sabah bilanirdi bidaha olmazdı şuan boggg bogggg geziyorum herşey kokuyor burnumaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…