Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi bakalım hayırlı haberler olsun beline kuvvet olsun yumurtan döllensin inş kuzum inş rabbim nasip eder bu ay hayırkı bir evlat dualarımız sizinle kuzucuk

O his olmayınca kalınıyor hamiş kuzucum biliyorsun beni umudum yoktu hiç Allah'ım inş nasip etsin bu ay hayırlı bi evlat ile müjdelesin inşallah çok aminn

Bende bugün kan verdim troitler için ayy nasi mutlu oldum normale dönmüş değerlerim 5.5 olan değerim 0.68 e düşmüş hamdolsun yaaa çok korkuyordum
Ya bu tiroitler neden bu kadar oynak benim tsh 4.haftada 4,5 çıkmıştı 8.haftada 0,6 hem de hiç ilaç kullanmadan. Tsh düşünce t3 yükselmişti bu sefer de senin kaç olmuş t3?
Benim de salı günü kontrole gittiğimde tekrar baktıracağım inşallah düzelmiştir hepsi bu sefer.

Hadi bakalım hayırlı haberler olsun beline kuvvet olsun yumurtan döllensin inş kuzum inş rabbim nasip eder bu ay hayırkı bir evlat dualarımız sizinle kuzucuk
Şimdi geldim doktordan yumrtam 19 mm olmuş rahim kalınlığın güzel dedi kalınlık 9 dedi ama anlamadım orasını güzel ya o yetti. Gün aşırı ilişki yap dedi bende eşim yok kendim gideceğim yarın dedim o zaman düşünme orasını 72 saat yaşıyor spremler dedi git yap gel dedi resmen. Gidersem zaten gelemem birkaç gün kaynanamda kalırım. Bende hazırlık yapıyorm bu sefer ben uçacam kocamın yanına kaçamak

Benim t3 T4 te sorun yoktu hiç referans aralığındaydi sadece bende TSH olarak yazan değer 5.5 tu shuan işte 0.68 ama ilaç kullandım ben işte... Yrn dahiliyeye randevu aldım ilacın mg ini düşürür sanırım. Benim gebelikten önce de troitlerim çok az çalışıyordu sonra düzelmiş dedi bı salak doktor bıraktırdı bana meğer bırakmamak lazımmış ömür boyunca

Bence git orda kal gebe kalana kadar hahahahaha hadi bakalım evdende herkesi yolla

Ohhh Hadi bakalım uç yanında hediyelerle gel inşallahhh canımın içi

İnşAllah senin güzel kalbini sevsinler hakkımızda hayırlısı olsun dileklerine bolca aminnnnn

Kız bütün hamilelik belirtilerini saymışsın ama üşüttüm diyorsun hala
Benim de ilkinde hiç bulanmamıştı midem bunda acayip bulanıyor her hamilelik bir değil yani hadi inşallah gebesin sen bu ay

He valla daha ne belirti olacak

Kizzzzz sen kesin hamissin bak gör öyle deme ben oğlumda sadece sabah bilanirdi bidaha olmazdı şuan boggg bogggg geziyorum herşey kokuyor burnumaaa

O his olmayınca kalınıyor hamiş kuzucum biliyorsun beni umudum yoktu hiç Allah'ım inş nasip etsin bu ay hayırlı bi evlat ile müjdelesin inşallah çok aminn
İnşallah siz haklı çıkın kızlar
Ay ne bileyim ben kızımda sevistim kalktım dedim ki ben bu ay hamileyim reglm geçince teste gittim ama emindim yani
Bu sefer tam aksi değilim diyorum. Hissetmiyorum hiç.
Eşek gibi is yaptım 1 haftadır afedersiniz o kadar ihtimal vermiyorum ki bugün masayı sirtlanmistim balkona taşımak için eşim geldi sen kendini nakliyeci mi sanıyorsun bu ne hal dedi

Harika ben de kızımı böyle yapmıştım

Kızlar ya bisiy sorucam idrarinizda beyaz tortu oldu mu
Benim 2 gündür sanki isemiyorum da şampuan döküyorum klozete gibi bembeyaz köpük oluyor afedersiniz

Hızlı mı işiyorum diye dikkat edip yavas da yaptım yine aynı

Harika ben de kızımı böyle yapmıştım
Sanada bir böyle birşey lazım acaba
Yapıyorum nerde olursa tutarsa artık ben bunları yaparken gelemeyen uşak utansın pehh.
Biliyor musun ilk çocuğum düşeni de böyle kaynanamlarda kalmıştım ev boştu o zamanaç yapmıştım. Onlar yayladaydı. Genelde yazın yaylada olurlar. Belki bu da tutar nasip ya

Son düzenleme:
Oluyor canım özellikle bende yumrtlama yapıyorm ya o zaman görüyorum beyaz beyaz. Suyu mu az içiyorsun?

Haha biz de diyoruz yine başka sehre gitmemiz lazım çocuk için bakalım kismet
Oluyor canım özellikle bende yumrtlama yapıyorm ya o zaman görüyorum beyaz beyaz. Suyu mu az içiyorsun?
Çok içiyorum ya normalden Çok aslında ama bi garip

Haha biz de diyoruz yine başka sehre gitmemiz lazım çocuk için bakalım kismet

Çok içiyorum ya normalden Çok aslında ama bi garip
Oluyor canım beyaz tortu şeklinde gider o önemli değil o kadar bende de olurdu araştırdım önemsiz..
İş şehirde ise bir deneyin.
Bayrama gelecek mısınız bu sefer samsuna?

Oluyor canım beyaz tortu şeklinde gider o önemli değil o kadar bende de olurdu araştırdım önemsiz..
İş şehirde ise bir deneyin.
Bayrama gelecek mısınız bu sefer samsuna?
İş evde canım adam evden çıkmıyor
Geleceğiz inşallah bu bayram

kızlar iyi aksamlar bugun doktora gittim bebisin kalp atisini duydum yeniden haftasiyla uyumluymus ense kalinligi falan normal dedi 4.bucuk 5 cm arasi olmus minnagim bebeklerimizi sagsalim kucagimiza alalim insallah❤❤
Maşallah canım sağlıkla kucağına al inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…