Hadi bakalım hayırlı haberler olsun beline kuvvet olsun yumurtan döllensin inş kuzum inş rabbim nasip eder bu ay hayırkı bir evlat dualarımız sizinle kuzucukGünaydın anneciklersabah başıma Nisan grubunu ararken T tulperde adını yazarak arardım yazdım adını bulduğum ilk yere bastım Allah Allah tanıdık değil bu hamişler dedim meğersem ocak anneleri sayfasına girmişim hemencik kaçtım buraya ilahi ben işte..
I ipti senle biz bu bizim hamişleri bırakmayalım kalınca lazım hepsi çook dadlu aralarına girmek azmimiz bitmesin
Bugün doktora gideceğim 14.20 de randevum.
ovulasyon ve takvimim yumrtlama diyor doktor da onaylarsa güzel olacak. ilişki zamanını diyeceğim dedi kadın artık eş de akşama gelecekhakkımda hayırlısı olsun...
O his olmayınca kalınıyor hamiş kuzucum biliyorsun beni umudum yoktu hiç Allah'ım inş nasip etsin bu ay hayırlı bi evlat ile müjdelesin inşallah çok aminnKorkarım ki fena usuttum bu kasık ağrısı da usutmekten.
Sabahtan beri midem bulanıyor. Demin kıza meyve yıkarken bile böğğ böğğ diye yıkadım.
Bizim sülalede kimse ben dahil hamilelikte mide bulantısı yaşamayız o yüzden sanmıyorum.
Ağrım ve bulantim çok bi de aç hissediyorum kendimi ama yerken midem kötü oluyor.
Temmuza geldik nerdeyse havalar hala serin herhalde ondan.
Haftaya reglm gelince kendi doktoruma gideceğim baksın bi bana belki de sezaryenden sonra bir yerler yapışık falan kaldı ben bu ay da hamilelige pek ihtimal vermiyorum kızlar icimde hiç o his yok
Gözün aydın canım benimBende bugün kan verdim troitler için ayy nasi mutlu oldum normale dönmüş değerlerim5.5 olan değerim 0.68 e düşmüş hamdolsun yaaa çok korkuyordum
Ya bu tiroitler neden bu kadar oynakBende bugün kan verdim troitler için ayy nasi mutlu oldum normale dönmüş değerlerim5.5 olan değerim 0.68 e düşmüş hamdolsun yaaa çok korkuyordum
Şimdi geldim doktordan yumrtam 19 mm olmuş rahim kalınlığın güzel dedi kalınlık 9 dedi ama anlamadım orasını güzel ya o yetti. Gün aşırı ilişki yap dediHadi bakalım hayırlı haberler olsun beline kuvvet olsun yumurtan döllensin inş kuzum inş rabbim nasip eder bu ay hayırkı bir evlat dualarımız sizinle kuzucuk
Benim t3 T4 te sorun yoktu hiç referans aralığındaydi sadece bende TSH olarak yazan değer 5.5 tu shuan işte 0.68Ya bu tiroitler neden bu kadar oynakbenim tsh 4.haftada 4,5 çıkmıştı 8.haftada 0,6 hem de hiç ilaç kullanmadan. Tsh düşünce t3 yükselmişti bu sefer de senin kaç olmuş t3?
Benim de salı günü kontrole gittiğimde tekrar baktıracağım inşallah düzelmiştir hepsi bu sefer.
Bence git orda kal gebe kalana kadar hahahahaha hadi bakalım evdende herkesi yollaŞimdi geldim doktordan yumrtam 19 mm olmuş rahim kalınlığın güzel dedi kalınlık 9 dedi ama anlamadım orasını güzel ya o yetti. Gün aşırı ilişki yap dedibende eşim yok kendim gideceğim yarın dedim o zaman düşünme orasını 72 saat yaşıyor spremler dedi git yap gel dedi resmen. Gidersem zaten gelemem birkaç gün kaynanamda kalırım. Bende hazırlık yapıyorm bu sefer ben uçacam kocamın yanına kaçamak
Ohhh Hadi bakalım uç yanında hediyelerle gel inşallahhh canımın içiŞimdi geldim doktordan yumrtam 19 mm olmuş rahim kalınlığın güzel dedi kalınlık 9 dedi ama anlamadım orasını güzel ya o yetti. Gün aşırı ilişki yap dedibende eşim yok kendim gideceğim yarın dedim o zaman düşünme orasını 72 saat yaşıyor spremler dedi git yap gel dedi resmen. Gidersem zaten gelemem birkaç gün kaynanamda kalırım. Bende hazırlık yapıyorm bu sefer ben uçacam kocamın yanına kaçamak
Gebe kalacağım şeyi alıp gelirimBence git orda kal gebe kalana kadar hahahahaha hadi bakalım evdende herkesi yolla
İnşAllah senin güzel kalbini sevsinlerKızlarrrr hadi gebe kalın artık iyice şenlensin buralar
Biz tecrübeliler olarak size yol göstereceğiz daha
Biz de sizi seviyoruz bırakmayın bizi hep beraber doğuma gidicez inşallah
bebişlerin gazından kakasından uyumamasından konuşacağımız günler de gelecek inşallah
Kız bütün hamilelik belirtilerini saymışsın ama üşüttüm diyorsun hala
Benim de ilkinde hiç bulanmamıştı midem bunda acayip bulanıyor her hamilelik bir değil yani hadi inşallah gebesin sen bu ay
Kızlarrrr hadi gebe kalın artık iyice şenlensin buralar
Biz tecrübeliler olarak size yol göstereceğiz daha
Biz de sizi seviyoruz bırakmayın bizi hep beraber doğuma gidicez inşallah
bebişlerin gazından kakasından uyumamasından konuşacağımız günler de gelecek inşallah
He valla daha ne belirti olacak
Kizzzzz sen kesin hamissin bak gör öyle deme ben oğlumda sadece sabah bilanirdi bidaha olmazdı şuan boggg bogggg geziyorum herşey kokuyor burnumaaa
İnşallah siz haklı çıkın kızlarO his olmayınca kalınıyor hamiş kuzucum biliyorsun beni umudum yoktu hiç Allah'ım inş nasip etsin bu ay hayırlı bi evlat ile müjdelesin inşallah çok aminn
Harika ben de kızımı böyle yapmıştımŞimdi geldim doktordan yumrtam 19 mm olmuş rahim kalınlığın güzel dedi kalınlık 9 dedi ama anlamadım orasını güzel ya o yetti. Gün aşırı ilişki yap dedibende eşim yok kendim gideceğim yarın dedim o zaman düşünme orasını 72 saat yaşıyor spremler dedi git yap gel dedi resmen. Gidersem zaten gelemem birkaç gün kaynanamda kalırım. Bende hazırlık yapıyorm bu sefer ben uçacam kocamın yanına kaçamak
Sanada bir böyle birşey lazım acabaHarika ben de kızımı böyle yapmıştım
Oluyor canım özellikle bende yumrtlama yapıyorm ya o zaman görüyorum beyaz beyaz. Suyu mu az içiyorsun?Kızlar ya bisiy sorucam idrarinizda beyaz tortu oldu mu
Benim 2 gündür sanki isemiyorum da şampuan döküyorum klozete gibi bembeyaz köpük oluyor afedersiniz
Hızlı mı işiyorum diye dikkat edip yavas da yaptım yine aynı
Haha biz de diyoruz yine başka sehre gitmemiz lazım çocuk için bakalım kismetSanada bir böyle birşey lazım acaba
Yapıyorum nerde olursa tutarsa artıkben bunları yaparken gelemeyen uşak utansın pehh.
Biliyor musun ilk çocuğum düşeni de böyle kaynanamlarda kalmıştım ev boştu o zamanaç yapmıştım. Onlar yayladaydı. Genelde yazın yaylada olurlar.Belki bu da tutar nasip ya
Çok içiyorum ya normalden Çok aslında ama bi garipOluyor canım özellikle bende yumrtlama yapıyorm ya o zaman görüyorum beyaz beyaz. Suyu mu az içiyorsun?
Oluyor canım beyaz tortu şeklinde gider o önemli değil o kadar bende de olurdu araştırdım önemsiz..Haha biz de diyoruz yine başka sehre gitmemiz lazım çocuk için bakalım kismet
Çok içiyorum ya normalden Çok aslında ama bi garip
İş evde canımOluyor canım beyaz tortu şeklinde gider o önemli değil o kadar bende de olurdu araştırdım önemsiz..
İş şehirde ise bir deneyin.
Bayrama gelecek mısınız bu sefer samsuna?
Maşallah canım sağlıkla kucağına al inşallahkızlar iyi aksamlar bugun doktora gittim bebisin kalp atisini duydum yeniden haftasiyla uyumluymus ense kalinligi falan normal dedi 4.bucuk 5 cm arasi olmus minnagimbebeklerimizi sagsalim kucagimiza alalim insallah❤❤