canim normalde kontrolum 7 hazirandi ama ben memlekete gelcegim icin 25 mayista gitmistim. ikili testi 22 haziranda eyer 22 hazirana kadar gelceksen yaparız demisti. galiba yaptrmayacagim sonuc olumsuz olursa doguma kadar icim icimi yer benim.bi cok arkadasimda yaptirmamis teyzelerime sordum onlarda onermedi. ama memlekete gidince fikrim degisecek gibime geliyor bi yandandaİnşallah atlatırız canım hergün bir saat git bir saat gel yol yapıyorum işkence gibi geçiyor..
Kontrolün ne zaman canım ikili yaptıracak mısın?
Bugün 11+1 canımcanim normalde kontrolum 7 hazirandi ama ben memlekete gelcegim icin 25 mayista gitmistim. ikili testi 22 haziranda eyer 22 hazirana kadar gelceksen yaparız demisti. galiba yaptrmayacagim sonuc olumsuz olursa doguma kadar icim icimi yer benim.bi cok arkadasimda yaptirmamis teyzelerime sordum onlarda onermedi. ama memlekete gidince fikrim degisecek gibime geliyor bi yandandasen yaptiracakmisin randevu aldinmi bu arada ikili testte cinsiyetin belli olma ihtimali varmi acaba? seninde 10 hafta 6 gunluk falandi galiba
masallah buyuyor bebislerimizBugün 11+1 canım
Salı günü gideceğim tam 12 haftalık oluyor yaptıracağım ikili test.
İkilide cinsiyet belli olabilir şöyle; ikili testle alakası yok, cinsiyet organları yeni yeni oluşuyor bu haftada görünebilecek kadar ama tahmin diyor sadece doktorlar. Kesinleşmesi en erken 14.hafta oluyor canım hatta 16.
Hayırlısı olsun.
Yani nasıl rahat edeceksen öyle yap. Ben de yaptırmazsam doğuma kadar içim içimi yer.
Yok canım özel hastaneye gidiyorum ben de. Kızımda da aynı doktora gitmiştim. Sevdiğim ve güvendiğim bi doktor ne derse yaptırırımmasallah buyuyor bebislerimizanladım canım hayirlisi olsun saglikli olsunlarda kiz olsun erkek olsun fark etmez aynen canim daha vaktim var gidene kadar dusunecegim bende. bu arada benim doktorum yapalim demisti ozel klinik doktorum. sen devlettemi yaptiracaktin?
Bazen diyorum ki hiç birini yaptirtma bilip ne olacakYok canım özel hastaneye gidiyorum ben de. Kızımda da aynı doktora gitmiştim. Sevdiğim ve güvendiğim bi doktor ne derse yaptırırım
İkiliyi yaptırıyor benim doktorum 3lü yaptırmıyor ona güvenmediğini söylemişti ilkinde.
Ben hamile kalırsam yine yaptırmayacağım canımBazen diyorum ki hiç birini yaptirtma bilip ne olacakAllah korusun şuan down sendromuna bakılıyor sanki Allah korusun cana kıyılır mi ama diğer yanımda tabikide yaptirt diyor korkuyorum
İşte ya benim 2 arkadaşım da da yüksek risk çıktı amniyosentezi kabul etmediler çünkü onda yüzde 50 düşük riski var neyse hatta birindeki doktor sezeryana alınca ilk yüzüne baktım görünüşü normalmi diye demiş bildiğin bekliyorlar ama çocukların ikiside iyi. Boşu boşuna stres yaşadılar güvenilirliğine pek yok işte bide böyle örnekler çok olunca insan ne gereği var diyorBen hamile kalırsam yine yaptırmayacağım canım
%100 emin olmak için amniyosentez lazım isin sonunda e oraya kadar gitmeyeceğim için zaten emin de olamayacağım içim içimi yiyecek durup dururken diyorum
Öyle tabi bu yolda çekilen çile boş değil inş bir an önce rabbim nasip eder kuzum sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlag inşZor daha zoru görmeden zor geliyor ama insan yaşadıkça bir sonrakini önce ki de neymiş diyor o sebeble olacak şey anne olmak adına değer napalım gülü istiyorm dikenine katlanıcam mecbur
Kızında ne sorun var canım Allah'ım korusun inş hayırlısı olsun olmazsada öbür ay inş vardır rabbimin bir bildiğiCanım lekelenme devam ediyor bence gece regl gelecekumut vermek istiyorsun çok iyi biliyorum canımmm keşke.. Napalım nasip.. Kaldı temmuz a umutlar. Bugün ünv hastanesine gittik eşimle. Genetik te kan vs verdik. Kızımda ki sorun bizden mi geçti taşıyıcıyımıyız ona bakılacak. İnş hayırlı haber alırız. Sonuçların gerçi uzun sürecek çıkması. Hakkımızda hayırlısı
Benimde dün sağ bacağımda çekme oldu ama işte bugün adet bekliyorum ben Bat günüm. Ondan oldu muhtemelen. İnş seninki bebiştendir kuzucum
Hayırlısı olsun hakkında inş canımKızlar günaydın.. Yine olmadı. Gece kırmızılar geldi. Nasibimde yok demekki ikinci çocuk
Ayyy bende dün gruba yazdım geçti diye nerden yazdım ağzıma tükürüyüm gece kus kus öldüm ya benimde gündğz birşey yok akşam başlıyor bi gün iyiysem ertesin kötü oluyorumKızlar mide bulantısı geçip tekrar başlayan var mı?
Benim 9-10 haftalarda baya azalmıştı hatta tedirgin olmuştum geçti diye. Cumadan beri tekrar başladı. Özellikle araç kullanırken çok fena oluyorum diye kullanmıyorum toplu taşımada daha fena oluyorum neden geri geldi ki
Kuzum öyle olsa bile en azından önlem alırsın yeme içme nebilim yani mutlaka ekstra birşeyler ben yaptırdım içim rahat yoksa ben duramam yaniBazen diyorum ki hiç birini yaptirtma bilip ne olacakAllah korusun şuan down sendromuna bakılıyor sanki Allah korusun cana kıyılır mi ama diğer yanımda tabikide yaptirt diyor korkuyorum
Canım brnde duramam biliyorum kendimi ama bu düşüncede çok baskın kafamda ayın 24 üne zaten randevu aldım giderim büyük ihtimal oğlumda da her testi yaptırdımKuzum öyle olsa bile en azından önlem alırsın yeme içme nebilim yani mutlaka ekstra birşeyler ben yaptırdım içim rahat yoksa ben duramam yani
Geleceği varsa ilk tutunurken istersen takla at gene geliyor emin olhayırlısı inşallah ama artık dikkat et yorma kendini derim ben
İnşallah kızlar Rabbim gönlümdekini hayırlısıyla nasip etsinVallahi nasipde varsa hicbisey olmamistir. Allah yeterki ol desin yeterki oraya tutunsun ne yaparsan yap bişey olmaz ona :) yeterki Rabbim Ol desin
Hahahaha hahha ya dün arkadaşların bir kısmı buradan etiket yapmış ben de fark etmemisimKız ben temmuz gebeliğe nasıl geldimgölgen olmuşum resmen hiç haberim yok burdan yazdığimdan alla allaaa
İnşallah benim hamile olup olmadığımı öğreneceğim günCanım brnde duramam biliyorum kendimi ama bu düşüncede çok baskın kafamda ayın 24 üne zaten randevu aldım giderim büyük ihtimal oğlumda da her testi yaptırdım
Ayyy hadi insallahhh wala bak gönülden dua ediyorum her isteyeneİnşallah benim hamile olup olmadığımı öğreneceğim günberaber güzel haberler alırız inşallah
Ayyy inş kuzum inşallah canı gönülden istiyorum inşallahİnşallah benim hamile olup olmadığımı öğreneceğim günberaber güzel haberler alırız inşallah
Öyle kuzum. Artık Allah a sığındım. Var bir bildiği rabbim in diyorum..tatlus
canım gunaydin her yeni ay yeni umut bunu unutma lutfen hemen umudunu yitirme bu olumsuz dusunceye kapilma hemen lutfen Allahtan umt kesilmez hadi toparla kendini vardir bundada bi hayir de
haklisin canim insan ister istmez uzuluyor ama umutt her zaman var cok sukurbeklemek istemiosan ara canim dedigin gibi.
Canım kromozom anomalisi var. Şuan gelişim geriliği var zihinsel olarakKızında ne sorun var canım Allah'ım korusun inş hayırlısı olsun olmazsada öbür ay inş vardır rabbimin bir bildiği
Canım ben kızımda her testi yaptırmıştım birşey çıkmamıştı. Sonra detay ultrason da kalp ekosı yapalım kalpte sorun olabilir demişti doktor. O zaman çok korkmuştum. Bi arkadaşımda doktorlar para için her testi istiyorlar yaptırma boşver demişti. En çok üzüldüğüm o olmuştu. O gün o testi yaptırsam belki de bu anomali ortaya çıkacaktı filan. Ne biliiim. Yani çok zor durumlar kararlar. Özel bi çocuğa sahip olmak kolay değil. Allah ne dilerse o oluyor tabiki günün sonunda ama o kararlar o durumlar çok zor.. Allah sağlıklı evlat nasip etsin. Kimseyi sınamasınCanım brnde duramam biliyorum kendimi ama bu düşüncede çok baskın kafamda ayın 24 üne zaten randevu aldım giderim büyük ihtimal oğlumda da her testi yaptırdım
Allah'ım yardımcın olsunn kuzucum inş korktuğun gibi olmaz rabbim yavruna sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşÖyle kuzum. Artık Allah a sığındım. Var bir bildiği rabbim in diyorum..
Canım kromozom anomalisi var. Şuan gelişim geriliği var zihinsel olarakyaşıtları gibi değil. Normal okula gidemiyor. Rahbilitasyon vs özel eğitim alıyor. İkincisi de aynı sorun olur diye detaylı testler lazım. Süreç çok korkutuyor işte
Canım ben kızımda her testi yaptırmıştım birşey çıkmamıştı. Sonra detay ultrason da kalp ekosı yapalım kalpte sorun olabilir demişti doktor. O zaman çok korkmuştum. Bi arkadaşımda doktorlar para için her testi istiyorlar yaptırma boşver demişti. En çok üzüldüğüm o olmuştu. O gün o testi yaptırsam belki de bu anomali ortaya çıkacaktı filan. Ne biliiim. Yani çok zor durumlar kararlar. Özel bi çocuğa sahip olmak kolay değil. Allah ne dilerse o oluyor tabiki günün sonunda ama o kararlar o durumlar çok zor.. Allah sağlıklı evlat nasip etsin. Kimseyi sınamasın