Niloya'nın Diyet Günlüğü 🧎‍♀️🏃‍♀️💃🚴‍♀️

Günaydın Niloyatospikk Niloyatospikk kilo bildirimi yaparak başlıyorum.
Başaracağız, bikinilerimizi çıkarmak istemeyeceğiz🤗

Eki Görüntüle 2853586

Ben de seni etiketlicektim şimdi tartıldım
Günaydın 😍😍😍😍benim tartıda yansımam çıktı😂 inince çektim tartıyıEki Görüntüle 2853593

İkinizden birinin kilosuna düşsem keşke oturduğum yerde😂😂😂 Bugün bi iyi yeyim bende başlıyorum yarın sizinle inşallah 😂

İkinizden birinin kilosuna düşsem keşke oturduğum yerde😂😂😂 Bugün bi iyi yeyim bende başlıyorum yarın sizinle inşallah 😂
Hayır yeme bugün yiyeyim diye diye böyle olduk topiğin başında da sen böyle yazmıştın ben hatırlıyorum 😂illa birinin kamçılaması mı lazım yeme bırak bakimm o elindekini😅

Şimdiye kadar yediklerimi, içtiklerimi yazıyorum:

1 porsiyon bulgur pilavı yanına da yarım porsiyon zeytinyağlı barbunya.
4 tane büyük siyah erik.
Kahve ve soda içtim.
Akşama mercimekli köfte ve çikolatalı puding yaptım ama ben tabiki yalnızca marul arası, limonlu mercimek köftesi yiyeceğim 🤗
Sonra akşam tam olarak neler yediğimi yazarım.

Biraz zorluyor mutfaktaki tatlı çekiyor beni yakınımızdaki fırındaki sevdiğim kurabiye
Şimdi akşam yemeğimi yiyeceğim akşama da sadece meyve ve soda

Saat 16:00

1 dilim tam buğday ekmeği
1 yemek tabağı çok dolu değil musakka
1 kase cacık

Saat 17:00
1 fincan Nescafe

Akşama yemeyi düşündüklerim
1 avuç fındık
Meyve
1 şişe meyveli soda

Henüz sporumu yapmadım o da akşama inşallah

Bu atıştırmalığın yarısını yiyeceğim
Su 2 litreye yaklaştı
Yarım diyet gofret yedim birazdan spora başlıyorum 1 saat kulaklıkta müzikle hareket ile diyetin 2.akşamının kapanışını yapayım

Eklentiler

• IMG_20210521_214614.jpg
    IMG_20210521_214614.jpg
    109,3 KB · Görüntüleme: 26
Niloyaaaam topiğin hayırlı olsun, inşallah sağlıklı şekilde bol bol eksikler olsun 😊
Bende 3 yıl önce 25 kilo verdim ama 5'ini geri aldım. Sonra yetmedi 5 daha aldım. Şimdi ramazanda 7 kilosunu verdim ama benim de hedefim 55.
Şuan 63'teyim Niloyam. Kaldı 8 kilo.
İnşallah onuda vereceğim. Bende seninleyim 😊

Niloyaaaam topiğin hayırlı olsun, inşallah sağlıklı şekilde bol bol eksikler olsun 😊
Bende 3 yıl önce 25 kilo verdim ama 5'ini geri aldım. Sonra yetmedi 5 daha aldım. Şimdi ramazanda 7 kilosunu verdim ama benim de hedefim 55.
Şuan 63'teyim Niloyam. Kaldı 8 kilo.
İnşallah onuda vereceğim. Bende seninleyim 😊
Sağol canım😍 vericez inşallah sen de baya vermişsin canım tecrübelisin yani 🥰

X