- 2 Ağustos 2013
- 33.955
- 100.680
- Konu Sahibi Niloyatospikk
İnşallahTamam vericez inşallah canım yeme bak fazladan birşey
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallahTamam vericez inşallah canım yeme bak fazladan birşey
Az yersen geç yemen sıkıntı olmaz canım mesela geç yediğin için ekmek yemeAkşam Yemeği
1 kase mercimek çorbası
4-5 kaşık nohut yemeği
Benim tek sıkıntım akşam yemeklerini geç yemek işten dolayı.
Ben de bugün çok zor tuttum kendimi inan kiBugün abarttım. Glutensiz makarna, 3 dilim pizza, cola ve 2 jelibon.
Yarın dengelemem lazım.
Kahretsin ne pişirsem güzel oluyor. Kendi damak zevkime bayılıyorum, hobim benim yemek yapmak. Offf neyse yarın artık kendimi frenlemem lazım. Cumaya kadar 2 kilo gitmeliBen de bugün çok zor tuttum kendimi inan ki
Yarın dengelersin ben de zor tutuyorum 3 4 tane erik yedim 1 bardak ayran içtim biraz kuru üzüm geçiştiriyorum çok açım yemek yemedim bugün çorba içtim sadece salata ayran öyle böyle bakalım Cuma nasıl olacak bugün kaç kez diyeti bozacağım geldiKahretsin ne pişirsem güzel oluyor. Kendi damak zevkime bayılıyorum, hobim benim yemek yapmak. Offf neyse yarın artık kendimi frenlemem lazım. Cumaya kadar 2 kilo gitmeli
Akşam yemeğinde yemiyorum uzun zamandır nadir yani. Ekmeği baya azalttım önceden kesemiyordum yavaş yavaş azalttımAz yersen geç yemen sıkıntı olmaz canım mesela geç yediğin için ekmek yeme
Ben de şuan çok açımmm 1 tane ceviz yedim yattım nasıl gurulduyorAcıktıııım
Valla zor tutuyorum kendimi bugün bir de makineyle halı koltuk yıkadım iş çok aş az hesabı yetmedi yediğimBen de şuan çok açımmm 1 tane ceviz yedim yattım nasıl gurulduyor
Ben de kızı dışarıda gezdirdim şuan karnım nasıl gurul gurul uyuyayım da sabah olunca kahvaltıda yiyeceğim ekmek için heyecanlıyım iyi geceler canım sakın bozma bak diyetiValla zor tutuyorum kendimi bugün bir de makineyle halı koltuk yıkadım iş çok aş az hesabı yetmedi yediğim
İyi geceler bozmam inşallahBen de kızı dışarıda gezdirdim şuan karnım nasıl gurul gurul uyuyayım da sabah olunca kahvaltıda yiyeceğim ekmek için heyecanlıyım iyi geceler canım sakın bozma bak diyeti
Yeme tut kendini paketi bitirmeGünaydın kızlaaaar
Niloș gece bir kaç tane cips yedim valla duramadım çok kazındı midem
Günaydın ben de şimdi kahvaltı yapıyorum tartıldım şimdi atıyorumGünaydın kızlar
Meyveli yoğurt yedim + kahve, soda
Çok az yedim sadece niloș. Dün yoktun merak ettim iyi misin?Yeme tut kendini paketi bitirme