neolur yardim edin :( esim ve ailesi

Eşin adam olup bir resmi nikah yapamamış. Senin Ailene nasıl utanmadan laf ediyor. Çocuk yapınca hiçbişey düzelmiycek hatta daha kötü olacak. Hala varmı resmi nikah olmadan imam nikahı yapan hocalar yazıklar olsun onların aldığı eğitime. Eğer her kapısına gittiğiniz önce resmi nikah cüzdanını getir deseydi ozaman işte resmi nikahınız olurdu. Gerçi yaşadıklarınızı depiştirmezdi ama en azından birde bu yükü çekmezdiniz.

yaw cikom baksana alan memnuuun, satan memnun
ne yazsak boş

Bende inanamadım ama gerçek gibi ya, bu kadar yazıp çizemez sanki. Buraya ilk kez üye olmuş olmalı çünkü bir yere yazmış nasıl konu açabilirim falan diye, konu açtım kimse cevap yazmadı diye. ki açmamış açtığını sanıyor. Sırf bunu paylaşmak için üye olmuş sanırım.
Ya böyle örnek çok var ki. Ne yazık ki çok var. Ben neler gördüm akrabamız muhtar ona yardıma gidiyordum bir ara yardım istemek için gelenler oluyordu neler gördüm neler.

Boyle konulari okudukca benim herif melek oluveriyor gozum de. Iyi davraniyorum adama butun gun:):)
Saka bir yana coluk cocukta yokken niye cekiyorsun,aklinla zorunmu var????

yoo ben de özellikle konu sahibinin son yorumundan sonra gerçek olduğunu düşünüyorum
ama gerçek olmamasını, 19 yaşındaki bir kızın bu kadar kör, bu kadar cahil, sevgi kelimesinin anlamından bu kadar uzak, bu kadar saf (aslında kelime saf değil de) olmamasını diliyorum
çok üzücü bir durum
fakat maalesef, konu sahibi at gözlüğü takmış, biz ne yazarsak yazalım değişmez davranışları

tek ümidim çocuk doğurmaması
bir bebeği kendi çıkarı için kullanmaması
ama bu konu sahibi yapar o bebeği bence

Adamın seni gördüğü yok mitoz bölünerekmi çocuk yapacaksın? Yani şunu şuraya yazabilecek kişi sanmıyorum ki dediklerini ysşasın.. Film izle müzik dinle neden yani böyle savmalamak??

benim anlamadigim nikahsiz almanyaya nasil gelebildin?
vizen varmiydi daha önceden?
o kadar kolay olmuyor cünkü avrupaya gitmek

yaşın küçük belliki. birde üstüne kaçmışsın. bide kv denle oturuyosun. zaten sana o evde hizmetci gözüyle bakılıyo belli. bide nikah yok. bunları bi kenera koy. cocuk yapsammı diye düşünüyosun. hata üstüne hata yapıyosun. Artık kafanın içindeki beynini kullan. eşşek gibi çalış fakir dedigin ailene destek ol. kaçtıgın yere geri dön...

Boyle konulari okudukca benim herif melek oluveriyor gozum de. Iyi davraniyorum adama butun gun:):)
Saka bir yana coluk cocukta yokken niye cekiyorsun,aklinla zorunmu var????
Aynen ya. Böyle kavga falan ettiğimiz oluyor adama diş bilerken bir kk ne giriyorum. Bir konu çıkıyor karşıma gidip adama ahtapot gibi yapışasım geliyor. Allah beterinden korusun gerçekten.

boşuna burda bize efelenme

ne sevgisi allah aşkına gözünü nasıl bu kadar kör etmiş adam anlayamadım ben , sen daha çok beklersin nikah için

madem memnunsun çok seviyosun biricik kocişini mutluluklar o zaman .. böyle konular sinirlerimi bozuyor artık yaa herşeyi yapmayı biliyolar maşallah ama aklı mantığı kullanmaya gelince ' Ama Çokk Seviyoruuuuummmmmm '

Konuyu okuyor üzülüyorum. Millet kendini parçalamış yorum yaparken,
sen çıkıyorsun üstüne ama kocamı çok seviyolummm,kocam bana bayılıyooo yav bu ne .
İyi sevişin 10 tane de çocuk doğur nikahsız.Ayrıl sonra baba evine dön ,3 ay sonra da başkasına kaç nikahsız tam olsun.
Ne zaman akıllanacaksınız Allah aşkına ya daha ne olması ne yaşaman gerekiyor.Seviyormuş bağımlıymış,Külahımı sev.Olan çocuklara olacak yazıkk.

Ya konu fake ya da konu sahibi cahilin önde gideni.
Pardon resmi nikah da yok seni orda ne tutuyor?
Ayrıca bu eşle film seyretsen ne olur!

fakiriz demişsin, eşim diskolara gidiyor diyorsun. Bu işte bir terslik var...

ONSUZ YAPAMIYORSAN OTUR ÇEK BÜTÜN BUNLARI... BİZE NİYE SORUYOSUN Kİ O ZAMAN?

sen Almanya'ya nikahsız nasıl gittin? Dingonun ahırı değil orası? Önüne geleni almıyorlar şimdi daha zorlaştı. Bizim tanıdık evlendi burada almanca kursuna gitti sınava girdi bilmiyorum kaç tane almanca kelime bilmesi gerekiyormuş gidebilmesi için. 2 yıldır orada nikahsız nasıl yaşadın?
resmi nikahın yokken seni alamazlar oturma izni alamazsın. bana bizi keklemeye çalışıyorsun gibi geliyor hadi diyelim doğru yazdıkların
2 yıldır hala mı olmadı bu nikah madem eşinin ailesi zengin neden eşinin parası yok ve 10 yıl birlikte oturacaksınız?
sana git diyen her gece orada burada gezen kadınlarla gününü gün eden birisinin snei sediğine nasıl inanıyorsun aptalmısın? Eşinin ev tutmaya parası yok ama diskolarda gezmeye var ?

birde çocuk yap bu kadar hatanın üstüne de gör gününü. kızım sen kaç yaşındasın neyin kafasını yaşıyorsun

nikah yok b,işi yok mutsuzsun kv ile oturuyon kocan seni aldatıya sabahlara kadar barlarda geziyor birde çocuk yağıyımmı diyorsun
ilk defa bu kadar sert yorum yaptım valla pardon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…