neolur yardim edin :( esim ve ailesi

Sinirlerim tepeme nasıl çıktı anlatamam şu an, hakaret boyutuna bile varabilirim! Arkadaşım senin hiç fikrin yok mu, geleceğin yok mu, neden böyle yapıyorsun? Elin adamının evine yerleşmişsin kocam diyorsun. Aynı evde yaşamakla karı koca mı olunuyor? Nikahın yok çocuk diyorsun. Evli bile değilken milletin evinde hamile mi kalacaksın? Zenginler diyorsun nikah yok ev yok nasıl zengin bunlar? Bu konu fake olsa bile yok mu sanki böyleleri? Akıl fikir diliyorum herkese. İnsan gibi yaşayacakları bir hayat diliyorum.

İnanılmaz bir olay değil ki, bu tür örnekler o kadar çok ki daha bir kaç gün önce izledim 21 yaşında 2 çocuk annesi ( çocuğun birisi 4 yaşında birisi yaşını doldurmamış ) kadın nikahsız eşi tarafından öldürülmüş. Bu gibi şeyler o kadar çok ki. Okumayan, maddi durumu iyi olmayan kızlar böyle yaparak kurtulacağını sanıyor. Kızsam mı üzülsem mi bilemiyorum...

Sakın çocuk yapma böyle bir adama..Ayyy sinir oldum yaaaa.Canim fakiriz demişsin, korkma Ailene git bir an önce bütün samimiyetinle anlat.Sonrada gitme o eve. Rabbim büyüktür bi is bulur calisirsin senin acizligin neki bu insanlarin elinde?Bide adam seni aldatiyor!!!!Çocuk olunca değişir zannettme kesinlikle değişmez dahada beter olur.Sonra hem cocukla baba evine dönmek te zor olur yapma dön ailene.

Nikahin Yok ..
ALDATILIYORSUN !!
Ayri Evin Yok ..
En Onemlisi Seni Seven Bir Kocan Yok ..

Sen hala cocuk yapsammi diyosun , kusura bakma ama ailemin yaninda ac otururum bu kocayla bir dakika durmam..

Nikahiniz da yoksa orda sizi tuta n birsey yok demektir.. gidin ya mutsuzsaniz bi sabah uyanin ve orda olmamış olun.. anlattigiz hicbir sey düzelir cinsten sorunlar değil. Ailenize donseniz? Kabul ederler mi?

ah ben sana ne diyim nerden başliyim be kızım....
nasıl yaptın böyle bir hatayı bilemedim.. hadi yaptın bu saate kadar durmanın sebebi ne ne olursa olsun ailen seni bırakmaz çocuk olmadan arkana bile bakmadan kaç o adamdan be hastalıklı ailesinden.. birde seni aldattıgını kanıtlayan birşeyler bulundur elinde boşanma sırasında çok işine yarayacak... lütfen kendine bunu yapma

her şeyi kabullenmişsin ayrı ev düşünüyorsun ; sence ayrı evin olsa bu adam değişir mi ???

git yavrum ailenin yanına fakir bile olsa bir lokma kuru ekmek yersin rahatın huzurun olur.. yapma etme...

git çalış yaa elin adamının kahrını çekeceğine ailene destek olursun fena mı olur..

canm kaç yaşındasın sen ya nikahsızken çocuktan bahsediyosun bunları çokta olgun biri yazamaz

konu sahibinin yaşı bence en fazlaa 18 nasıl bir kafa yapısıysa artık , belli ki sırf eşin ve ailesi zengin diye kaçmış gitmişsin oraya ama huzurun yok ? ne çocuğu ufff allah aşkına sinir oluyorum yaaa çocuk yapmayı biliyosun da başka şeyleri de bil gözünü aç biraz

Kızım sen kafayı mı yedin.
Biz çocuk varken boşanıyoruz da sen neden çoluk çocuğun olmadan boşanamıyorsun bu adamdan..
Seni bağlayan ne hayret birşey ya..
Biraz kendinize değer verin..
Boşan boşann boşannn!!!

çocuk yapmayın ve ayrılın o adamdan
aksi taktirde yaptığınız çocuğun hayatını da kendi hayatınızı da mahvedeceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…