neolur yardim edin :( esim ve ailesi

havin uzunel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2015
2
0
29
Merhabalar ben 2 yildir evliyim ve cok erken evlendim, kactim..Daha cocugum yok
Esimi 4 seneden beri tanidim ve evlendim aslinda zor bi evlilik olacagindan
emindim cünkü esim beni ozamanlarda hep aldatiyordu ama cahillik iste cook sevdim...Simdi yine ayni bir cok kez beni
Aldatti ve ben yine baristim onunla cok sinirli ve beni hic anlamayan bir esim var
Annesinin sözünden cikmayan ve beni dinlemeyen biri
Ben onun ailesinle beraber yasiyorum ilk once zor degildir sandim , hatta oralari hic düsünmedim bile
ama cok zormus
Rahat dilim kayinvalidem sürekli barip cariyor , sesini cekemiyorum artik hep karisiyor..kayinpederimse hep karisiyor yemegi böyle yap buzdolabini cok acik tutma ve ve ve
Iki görümcem var evde biri simdi evlendi ayri ev tuttular ... kayinvalidem sürekli evdeki olan görümceme konusuyor ama lafi banada atiyor
Evde esimle film seredemiyorum
Oturma odasinda birsey deyistirsem onu kayinvalidem alip baska yere koyuyor yani cok zor hayatim
Üstelik daha 10 sene beraber yasamayi istiyorlar cocuk bekliyorlar ...Gelelim esime esim annesini cok dinleyen biri
Ayri ev istiyorum dedimde
Kira parasini düsünüyor isin zor yeride islemiyor..Paramiz yok birsey yok
Nikahim bile yok sadece inam nijahliyis babanin zoruna gidiyor ama birsey diyemiyor olay ciknasin diye
Kendi ailem karsi cikti dinlemedim... onlarla cok görüsemiyorum götürmüyorlar beni.. telefonda konusuyorum oda sadece 2 daka
Esim cok geziyor diskolara gidiyor eve sabah geliyor
Ailesi birsey demiyor ama ben tavir yapinca bana kiziyorlar ..Ayrilcam diyorum ayril diyor ben gezmeyi birakamam diyor
Agliyorum her gece bazen iyi
Günlerimizde oluyor ama cogu böyle mutsuzum istesinirden yoluyorum kendimi
Cocuk yapsami belki ozaman cocuk büyünce okula gidince ayri evimiz olur daha neler neler var...Kendi ailemde destek görmedim cünkü biz cok fakiriz
Esimin ailesi zengin dügünümüzu onlar yapti
Bazen esim bana senin ailen birsey yapmadi sana diyor zoruma gidiyor ben onlari cok seviyorum yardim edin ne yapmaliyim

Babanın evine dön ve çalış,ayaklarının üstünde dur.Bir de bu karışıklığa çocuk yapmayın Allah aşkına, onunda saçma sapan bir hayatı olmasın

zor bi durum allah yardımcın olsun.Ayrılmayı düşünmüyomusun bide neden resmi nikah yok bence saçmalık babann ses çıkarmaması

Yapmamaniz gereken her şeyi yapip simdi ne yapmaliyim diye mi soruyorsunuz cidden?

Sizce ne yapmalisiniz? Hic fikriniz yok mu?
Mesela hic "ben ne yapiyorum?" diye soruyor musunuz kendinize? Düşünme yeteneğinizi muhakeme etme yeteginizi kullanmaya ne dersiniz?

Bu nasıl hayat böyle ya. Kaç yaşındasın? Eşin çalışmıyor mu madem zengin neden oğullarına ayrı ev tutmadılar ve bir resmi nikah bile neden yapmadınız. Çocuk falan yapma sakın. Zaten evli bile değilsin ne çocuğu? Git babanın evine çalış kendi ayaklarının üzerinde dur. Ailen nası izin verdi nikahsız hiç anlaamdım

Bence büyük bir hata etmişsiniz. Kaç yaşındasınız? Çok genç olduğunuzu düşünüyorum. Eğitim durumunuzu öğrenebilir miyim?

kaç yaşındasın sen? Almanya'ya falan mı gittin evlenip? Nikahım da yok diyorsun o zaman o ihtimal de anlamsız. Ayrıca kocanın ailesi cimri. Ne yapayım diye sorman da ayrı garip, bence çekmeye devam et sen bu zulmü.

Kaçarak evlenmişinz bunu kullanıyorlar ezerek seni.ne denir ki kendîn ettin kendîn buldun üzülme. Çok Ezdirmeseydin başta kendini keşke .eşinide iyi tanımadan evlenmiş hata etmişsşn .ailen zatn yine iyi affetmişler benimkiler olsa hayatta affetmzlr.boşan diyecem en son çalışır ailene destek olursn böyle aile ve babaya çocuk yapma sakın

Bence ayrılın arkadaşa katılıyorum kendi ayaklarınızın üstünde durun.. Bakın yaşınız daha gençmiş.. Bide çocuk yaparak daha fazla mahkum etmeyin kendinizi onlara.. İlk ayrılan siz değilsiniz anladığım kadarıyla aileniz de yanınızda olur bırakmaz gibi anladım yazdıklarınızdan..

bu forumda o kadar mesaj yazdım
vallahi bu konu benim sinirlerime hakim olmamı en zorlayan konulardan biri!

arkadaşım
19 yaşındasın, tabiri caizse kazık kadarsın!
yazdıklarına hiç inanmadım, daha doğrusu inanmayı şiddetle reddediyor beynim!
hadi bu yazdıklarını kendine yaşatacak kadar safsın diyelim
bi de çocuk yapma bencilliği niye??????????????????????
nikahın yok birşeyin yok
adam yarın seni kapıya koysa, senin çocuğuna ne denecek haberin var mı?
ya da 2 gün sonra başkasıyla resmi nikah kıysa senin adın ne olacak düşünemiyor musun?
yani yazdıkça yazasım geliyor da, hakarete varacak sonu yazamıyorum!!!!!!

çocuk falan yapma!
bu kadar bencil olma!
seni sürekli aldatan, "git" ben gezmekten vazgeçemem diyen, sana paspas muamelesi yapan bir adamla -
sadece aynı eve çıkabilmek için
çocuk yapılmaz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zaten evli bile değiller ki boşansın

fake olup olmadığını bilemeyiz çocuk falan filan diyor abuk subuk bir şey yazmmaış ki fake olsun ne bileyim bugünkü gibi cinsellikle ilgili falan. belkide gerçek. çok sinirlendim şu anda adam sana git diyor sen çocuk yapsam ayrı evimiz olur diyorsun evlenmemişsin bile kime çocuk yapıyorsun. git babanın evine resmen ailece ezmişleri seni kaçmanıda fırsat bilmişler bazı kızlar neden böyle akılsızca davranıyor ya. eğitim şart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…