Merhabalar ben 2 yildir evliyim ve cok erken evlendim, kactim..Daha cocugum yok
Esimi 4 seneden beri tanidim ve evlendim aslinda zor bi evlilik olacagindan
emindim cünkü esim beni ozamanlarda hep aldatiyordu ama cahillik iste cook sevdim...Simdi yine ayni bir cok kez beni
Aldatti ve ben yine baristim onunla cok sinirli ve beni hic anlamayan bir esim var
Annesinin sözünden cikmayan ve beni dinlemeyen biri
Ben onun ailesinle beraber yasiyorum ilk once zor degildir sandim , hatta oralari hic düsünmedim bile
ama cok zormus
Rahat dilim kayinvalidem sürekli barip cariyor , sesini cekemiyorum artik hep karisiyor..kayinpederimse hep karisiyor yemegi böyle yap buzdolabini cok acik tutma ve ve ve
Iki görümcem var evde biri simdi evlendi ayri ev tuttular ... kayinvalidem sürekli evdeki olan görümceme konusuyor ama lafi banada atiyor
Evde esimle film seredemiyorum
Oturma odasinda birsey deyistirsem onu kayinvalidem alip baska yere koyuyor yani cok zor hayatim
Üstelik daha 10 sene beraber yasamayi istiyorlar cocuk bekliyorlar ...Gelelim esime esim annesini cok dinleyen biri
Ayri ev istiyorum dedimde
Kira parasini düsünüyor isin zor yeride islemiyor..Paramiz yok birsey yok
Nikahim bile yok sadece inam nijahliyis babanin zoruna gidiyor ama birsey diyemiyor olay ciknasin diye
Kendi ailem karsi cikti dinlemedim... onlarla cok görüsemiyorum götürmüyorlar beni.. telefonda konusuyorum oda sadece 2 daka
Esim cok geziyor diskolara gidiyor eve sabah geliyor
Ailesi birsey demiyor ama ben tavir yapinca bana kiziyorlar ..Ayrilcam diyorum ayril diyor ben gezmeyi birakamam diyor
Agliyorum her gece bazen iyi
Günlerimizde oluyor ama cogu böyle mutsuzum istesinirden yoluyorum kendimi
Cocuk yapsami belki ozaman cocuk büyünce okula gidince ayri evimiz olur daha neler neler var...Kendi ailemde destek görmedim cünkü biz cok fakiriz
Esimin ailesi zengin dügünümüzu onlar yapti
Bazen esim bana senin ailen birsey yapmadi sana diyor zoruma gidiyor ben onlari cok seviyorum yardim edin ne yapmaliyim
her insan hayatını mahvedecek hatalar yapabilir. nadir insanlar garanticidir. ayaklarını sağlam basmadan adım atmazlar. şimdi sana ne söylense kulak asıp söz dinleyecek misin? ya da sürekli biz fakirdik, sevdim kaçtım, böyle oldu ve ben ne yapacamğım diye dizlerini mi döveceksin. dinleyeceksen tavsiyelerime kulak ver.
1. once ağlamayı sızlamaya ve kahretmeyi bırak.
2. kendini fark et. sen kimsin, ne yapıyorsun, ne düşünüyorsun, ne anlıyorsun... kendini dinle. sorgula ve ben bir insanım sonucuna var, lütfen.
3.ne yapabilirim diye düşün. yapacağın çok şey olduğuna emin ol. çünkü hayatta yapılacak çok şey var.
4. okula devam et. artık dışardan okumak çok kolay. nerede bıraktıysan lütfen okuluna devam et. sonar açıktan üniversite oku. emin ol başarırsın. çünkü insan olduğunu farkettin ya. insan herşeyi başarır.
5. içindeki gücü bul. bir kadın dünyadaki en güçlü varlıktır. erkeketen bile güçlüdür. çünkü zekidir. pek çok kadın tarihte kocalarını etkilemiş onlara yön vermiştir.
6. etrafındaki insanlara sevgiyle yaklaş. fakir olmasalarda herkesin sevgiye ihtiyacı vardır. kocanında çok fazla sevgiye ihtiyacı olduğu açık. onu öyle sev ki başka kadın düşünecek hali kalmasın.
7. etrafında neler olup bittiğini iyi gözlemle. sana gelecek olan tehlikeleri önceden sez. kadınların sezgisi güçlüdür. ona gore kendine koruma yöntemleri bul.
NOT: HEPSİNİ OKUYUP ANLADIN MI? ANLADIYSAN HİÇ VAKİT KAYBETMEDEN ÇABALAMAYA BAŞLA. ÇÜNKÜ AYETTE ALLAH ŞÖYLE DER :''Ve biz, her insanın kaderini kendi çabasına bağlı kıldık... '' İsra / 13.
eğer doğru çabalamayı başarırsan hayatta başarılı olursun. aksi halde kaybolup gidersin. inşallah anlamışsındır.