- 9 Temmuz 2012
- 2.349
- 2.111
-
- Konu Sahibi havin uzunel
Nikasız gelip oturursan elalemin evine olacağı bu kusura bakma. Ne bekliyorsun ki? Senin ailen yok mu?Merhabalar ben 2 yildir evliyim ve cok erken evlendim, kactim..Daha cocugum yok
Esimi 4 seneden beri tanidim ve evlendim aslinda zor bi evlilik olacagindan
emindim cünkü esim beni ozamanlarda hep aldatiyordu ama cahillik iste cook sevdim...Simdi yine ayni bir cok kez beni
Aldatti ve ben yine baristim onunla cok sinirli ve beni hic anlamayan bir esim var
Annesinin sözünden cikmayan ve beni dinlemeyen biri
Ben onun ailesinle beraber yasiyorum ilk once zor degildir sandim , hatta oralari hic düsünmedim bile
ama cok zormus
Rahat dilim kayinvalidem sürekli barip cariyor , sesini cekemiyorum artik hep karisiyor..kayinpederimse hep karisiyor yemegi böyle yap buzdolabini cok acik tutma ve ve ve
Iki görümcem var evde biri simdi evlendi ayri ev tuttular ... kayinvalidem sürekli evdeki olan görümceme konusuyor ama lafi banada atiyor
Evde esimle film seredemiyorum
Oturma odasinda birsey deyistirsem onu kayinvalidem alip baska yere koyuyor yani cok zor hayatim
Üstelik daha 10 sene beraber yasamayi istiyorlar cocuk bekliyorlar ...Gelelim esime esim annesini cok dinleyen biri
Ayri ev istiyorum dedimde
Kira parasini düsünüyor isin zor yeride islemiyor..Paramiz yok birsey yok
Nikahim bile yok sadece inam nijahliyis babanin zoruna gidiyor ama birsey diyemiyor olay ciknasin diye
Kendi ailem karsi cikti dinlemedim... onlarla cok görüsemiyorum götürmüyorlar beni.. telefonda konusuyorum oda sadece 2 daka
Esim cok geziyor diskolara gidiyor eve sabah geliyor
Ailesi birsey demiyor ama ben tavir yapinca bana kiziyorlar ..Ayrilcam diyorum ayril diyor ben gezmeyi birakamam diyor
Agliyorum her gece bazen iyi
Günlerimizde oluyor ama cogu böyle mutsuzum istesinirden yoluyorum kendimi
Cocuk yapsami belki ozaman cocuk büyünce okula gidince ayri evimiz olur daha neler neler var...Kendi ailemde destek görmedim cünkü biz cok fakiriz
Esimin ailesi zengin dügünümüzu onlar yapti
Bazen esim bana senin ailen birsey yapmadi sana diyor zoruma gidiyor ben onlari cok seviyorum yardim edin ne yapmaliyim
o zaman fake kokuyor.valla eğer konun gerçekse bir arkadaşın yazdığı gibi ailene geri kaç.
ama pek gerçek dışı kokular geliyor yazdıklarından öyle bir his oluştu bende, kolay kolay da yazmam bunu.
dün de birisi küçük aklıyla keklemiş ya bizi bir konuda, itiraf etti sonra.
o zaman fake kokuyor.
ve yeni üye.. ve açmış ve gitmiş..yani günahını almak da istemiyorum kimsenin.
benzer hayatlar var ama ..
bilemedim
aldatma var, kaçma var, nikah yok imam nikahı var, ailenin sözünden çıkamayan eş var, aileyle aynı evde oturma var, diskolara giden eş var, çocuk yapsam düzelir mi var.. var da var...
kk hit konularından derme yapılmış gibi :)
valla eğer konun gerçekse bir arkadaşın yazdığı gibi ailene geri kaç.
ama pek gerçek dışı kokular geliyor yazdıklarından öyle bir his oluştu bende, kolay kolay da yazmam bunu.
dün de birisi küçük aklıyla keklemiş ya bizi bir konuda, itiraf etti sonra.
ben onu kaçırmışım
hangi konuydu o? çok merak ettimmmm
konunun ismini hatırlayamadım da...
nişanlıymış ama bir de aklını çelen başkası varmış.
hangisini seçsem diye sormuştu
bi bakayım konuyu bulursam yazarım :)
edit konu başlığı bu: Merhaba arkadaslar. bana yardım edin. KENDİMİ HAİN GİBİ HİSSEDİYORUM. ya da OLMASI GE
Öncelikle sunu belirtiyim
Ailesi veya o zengin diye kacmadim !
Ben esimi cok seviyorum
Tedavi bile gördüm cok bagimliyim ona, onsuz yapamam
Oda beni cok seviyor biliyorum ama onu birakamicami bildigi icin
Cok rahat davraniyor
Ikincisi nikahim yok islemler olmadi 2 3 ayin icinde olucak dediler bana kendi ailemde ondan bekliyorlar ben türkiyeden geldim almanyaya ailem cok uzakta
Ve hayir terk derdim film izlemek degil tabiki ama ben orda bi mesela dedim sizlere beni anlayan olur sandim ama cok yanlis anlasilmisim beli iyi ifade edemedim kendimi
Yani saygili arkadaslarim ablalarim neolur böyle yorumlar yazmayin daha cok üzüldüm..
Aileme dönmek kolayda onsuz yapamam nasil alisirim diye düsünüyorum
Yardim eden fikir verenlerde sagolun
kaçarak yuva kurduğunu sananların kaderi budur...ya çekeceksin ya o evden gideceksin...Merhabalar ben 2 yildir evliyim ve cok erken evlendim, kactim..Daha cocugum yok
Esimi 4 seneden beri tanidim ve evlendim aslinda zor bi evlilik olacagindan
emindim cünkü esim beni ozamanlarda hep aldatiyordu ama cahillik iste cook sevdim...Simdi yine ayni bir cok kez beni
Aldatti ve ben yine baristim onunla cok sinirli ve beni hic anlamayan bir esim var
Annesinin sözünden cikmayan ve beni dinlemeyen biri
Ben onun ailesinle beraber yasiyorum ilk once zor degildir sandim , hatta oralari hic düsünmedim bile
ama cok zormus
Rahat dilim kayinvalidem sürekli barip cariyor , sesini cekemiyorum artik hep karisiyor..kayinpederimse hep karisiyor yemegi böyle yap buzdolabini cok acik tutma ve ve ve
Iki görümcem var evde biri simdi evlendi ayri ev tuttular ... kayinvalidem sürekli evdeki olan görümceme konusuyor ama lafi banada atiyor
Evde esimle film seredemiyorum
Oturma odasinda birsey deyistirsem onu kayinvalidem alip baska yere koyuyor yani cok zor hayatim
Üstelik daha 10 sene beraber yasamayi istiyorlar cocuk bekliyorlar ...Gelelim esime esim annesini cok dinleyen biri
Ayri ev istiyorum dedimde
Kira parasini düsünüyor isin zor yeride islemiyor..Paramiz yok birsey yok
Nikahim bile yok sadece inam nijahliyis babanin zoruna gidiyor ama birsey diyemiyor olay ciknasin diye
Kendi ailem karsi cikti dinlemedim... onlarla cok görüsemiyorum götürmüyorlar beni.. telefonda konusuyorum oda sadece 2 daka
Esim cok geziyor diskolara gidiyor eve sabah geliyor
Ailesi birsey demiyor ama ben tavir yapinca bana kiziyorlar ..Ayrilcam diyorum ayril diyor ben gezmeyi birakamam diyor
Agliyorum her gece bazen iyi
Günlerimizde oluyor ama cogu böyle mutsuzum istesinirden yoluyorum kendimi
Cocuk yapsami belki ozaman cocuk büyünce okula gidince ayri evimiz olur daha neler neler var...Kendi ailemde destek görmedim cünkü biz cok fakiriz
Esimin ailesi zengin dügünümüzu onlar yapti
Bazen esim bana senin ailen birsey yapmadi sana diyor zoruma gidiyor ben onlari cok seviyorum yardim edin ne yapmaliyim
Ben esimi cok seviyorum
Cok rahat davraniyor
Ikincisi nikahim yok islemler olmadi 2 3 ayin icinde olucak dediler bana kendi ailemde ondan bekliyorlar ben türkiyeden geldim almanyaya ailem cok uzakta
Ve hayir terk derdim film izlemek degil tabiki ama ben orda bi mesela dedim sizlere beni anlayan olur sandim ama cok yanlis anlasilmisim beli iyi ifade edemedim kendimi
Yani saygili arkadaslarim ablalarim neolur böyle yorumlar yazmayin daha cok üzüldüm..
Ben esimi cok seviyorum
Cok rahat davraniyor