• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliligimle alakali sikintilarim var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Annesine mesafeli olun gidip gelmeyin evinize karismasin madem annesi sorun esiniz iyi biri parada zamanla kazanilir spnucta calisiyo esiniz sizde calusip destek olursunuz birlikte kazanirsiniz annesini takmayin siz evliliginite konsantre olun
kadının evinde oturuyorlar
nasıl olacak o mesafe?

ha mesafeli olusun, kendi düğününü kendin yapar, kendi geçimini kendin geçinir, işine de karıştırtmazsın kayınvaliden de kendi kendine çalsın oynasın...
ama bu kız daha burada yok düğünde takı takmadı, yok eşya almadı, onların derdinde. yok misair alımıyor evine, yok deli yok büyücü...yani kendi ailseiyle kimse lütfedip tanışmamış ama bu bildiğiniz "gelinnn", tüm damarlarıyla kanının son damlasına kadar eş ailesinin içinde. onlar kapıdan almasa bu camdan girer.

Ne yazdığınızı hiç anlayamadım

• Acaip bir aile, acaip bir KV
  • eşin kazancı az begenmiyorum

--> cocuk düşünüyorum

🙄🙄🙄bu sonuca ne şekilde vardınız sahi??
Maddi yardım eşya sözü vermiş yapmamış ,evinde oturuyorlarmis ama kira vermedikleri için çıkarmak istiyormuş kaynana
Çocuğu yapsa bakacak para yok
KV torunu umursayacaginida sanmam zaten ,sen ver diyede heyecanla beklediğini sanman

, esimle tanisip cok kisa zaman da evlendim. Dugun yapmadik. Ailesi ailemle hic tanismadi. Esimin ailesi taki felan zaten takmadi. Esim bekarken parasini annesine vermis fakat hic yardim bile etmedi. Bunlar neyse diyorum maddiyata . Fakat esimin annesi yalanci para ya Tapan bir kadin . Evime zaten hic gelmedi. Ailemle tanismadi. Gerci kadin kendi annesiyle de konusmuyor. Esim de asgari ucretten biraz fazla aliyor istanbul gibi bir yerde. Boyle olacagini inanin hic dusunmedim bile. Boyle bir aileye cocukta yapmak istemiyorum. Esim kotu birisi degil abdestli namazli guzel ahlakli. Ama iste denk degilmisiz sanirim. Ailemle bile tanisilmadi kadin eve bile misafir istemeyen tuhaf birisi

Merhabalar, esimle tanisip cok kisa zaman da evlendim. Dugun yapmadik. Ailesi ailemle hic tanismadi. Esimin ailesi taki felan zaten takmadi. Esim bekarken parasini annesine vermis fakat hic yardim bile etmedi. Bunlar neyse diyorum maddiyata . Fakat esimin annesi yalanci para ya Tapan bir kadin . Evime zaten hic gelmedi. Ailemle tanismadi. Gerci kadin kendi annesiyle de konusmuyor. Esim de asgari ucretten biraz fazla aliyor istanbul gibi bir yerde. Boyle olacagini inanin hic dusunmedim bile. Boyle bir aileye cocukta yapmak istemiyorum. Esim kotu birisi degil abdestli namazli guzel ahlakli. Ama iste denk degilmisiz sanirim. Ailemle bile tanisilmadi kadin eve bile misafir istemeyen tuhaf birisi.
yani parasi az oldugu icin mi istemiyorsunuz. caliskan, ahlakli, gayretli birisi ise bugun olmazsa bile ileride guzel paralar kazanir. aile olmak birbirine destek olmak demek. ailesinden bagimsiz esiniz ile nasil anlasiyorsaniz onu dusunun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X