neolur yardim edin :( esim ve ailesi

Canım şu anda yaşamakta olduğun hayatın neresinden tutsan elinde kalır. Keşke zamanında aileni dinleseydin. Neyse olan olmuş artık değil mi? Sana tek tavsiyem kendi düzenini kurana ve eşinle ilişkini düzene sokana kadar kesinlikle çocuk yapma. Bu çok önemli. Ailem fakir diyorsun, belli ki mesleğinde yok bir çocuğun olursa ayrılık durumunda çok zorlanırsın. Bu zor hayatının içinde evladını nasıl büyüteceksin?

Allah yardımcın olsun. Eline geçeni kenara koymaya çalış. Para biriktir.

Nikahinda yokmus. Don babanin evine. Yasinda cok genc sanirim daha onunde cok guzel bir hayat seni bekliyor. Guzel bir ise gir yada oku. Boyle bir odunla hayat surmez!

Şu Almanya konusu yüzünden
konu fake mi değil mi anlayamadım
hakikaten 17 yaşında (2 sene önce) bir kızın ailesinin izni olmadan schengen alması falan mümkün değil yani
ama şu çocuk meselesi yüzünden fake olursa sevinicem walla :KK57:

Daha sevgiliyken seni aldatiyo, ailen istemiyo, ayri ev bile acmiyo, adama kaciyosun. Evlisin, siginti gibi elalemin evindesin, hala aldatiliyosun, resmi nikahin dahi yok, cocuk yapmayi dusunuyosun. Allah akil fikir versin

Yok arkadasim yok. Ne esinin ne ailesinin gram sucu yok. Sen tut seni aldatan biriyle evlen sonra vay efendim beni aldatti. Ne bekliyordun? Bile bile aile yanina evlen vay efendim rahat degilim. Ya ne olacakti? Aileniz de istememis iste neden yapar ki bir insan bunu kendine? Ama seviyordun degil mi batsin boyle sevgi. Al iste o sevginle yasamaya devam et.

Şimdi kalk odana git ne kadar eşyan varsa topla "selametle" deyip kaç o evden. artık babana da yalvarıyo musun yakarıyo musun napıyosan yap pişmanım de ve baba ocağına geri dön. ailen fakir olabilir eviniz tek göz oda olabilir ama o evdeki her şeyden babanın evindeki kuru ekmeği daha huzurla yersin emin ol ... kaç kurtul ayaklarının üstünde dur nikah yok bişi yok ne evliliği allah aşkına!

X