• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliligimle alakali sikintilarim var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu sahibine eşya yardım sözü vermis sonradan caymis,oturduğu evdende kira vermedikleri için çıkarmak istiyor
Konu sahibi de eşinin az maaşı ile hayat surduremedigi için kızgın
Eh aileniz görüşmediginde baştan belliymiş ilişkilerin lacka oldugu
Ya ise girip çalışıp geçinmeye çalışacaksın yada boşanacak baba evine döneceksin
Başkalarının lafiylada kuyuya inilmeyecegini ogrenmis olursun

Ailenizle bile tanışmaya tenezzül etmeyen bir kadının oğluyla evlenirken aklınızdan ne geçiyordu?
Aileniz demedi mi hayırdır diye. Çok tuhaf bir konu. Bir insanla sadece abdestli namazlı diye evlenilmez, evlenmeyi romantik komedi filmleri gibi mi zannediyorsunuz?
Gelipte annemle tanışmayan kadını kv olarak kabul etmem, oğlunu da bırak nikah masasına oturtmayı, kahve içmek için cafe masasına bile oturtmam. Azcık kendi kıymetinizi bilin ya

Annesine mesafeli olun gidip gelmeyin evinize karismasin madem annesi sorun esiniz iyi biri parada zamanla kazanilir spnucta calisiyo esiniz sizde calusip destek olursunuz birlikte kazanirsiniz annesini takmayin siz evliliginite konsantre olun

Merhabalar, esimle tanisip cok kisa zaman da evlendim. Dugun yapmadik. Ailesi ailemle hic tanismadi. Esimin ailesi taki felan zaten takmadi. Esim bekarken parasini annesine vermis fakat hic yardim bile etmedi. Bunlar neyse diyorum maddiyata . Fakat esimin annesi yalanci para ya Tapan bir kadin . Evime zaten hic gelmedi. Ailemle tanismadi. Gerci kadin kendi annesiyle de konusmuyor. Esim de asgari ucretten biraz fazla aliyor istanbul gibi bir yerde. Boyle olacagini inanin hic dusunmedim bile. Boyle bir aileye cocukta yapmak istemiyorum. Esim kotu birisi degil abdestli namazli guzel ahlakli. Ama iste denk degilmisiz sanirim. Ailemle bile tanisilmadi kadin eve bile misafir istemeyen tuhaf birisi.
Kayınvalideniz mi sorun şuan? Tanışma yok görüşme yok düğün yok şu yok bu yok lap diye evlenirken ne beklediniz anlamadım yani ? Öyle geline böyle kayınvalide

Banada düğünde ve sonrasında hicbirsey yapılmadı bu çeyrek takmadı ne bana ne oğluna parası batsın , gelmese konuşmasa yeter bana
Misafir istemiyormuş canına minnet görüşme işte
Ama konu sahibinin derdi para yardımı 😮‍💨

Ailenizle bile tanışmaya tenezzül etmeyen bir kadının oğluyla evlenirken aklınızdan ne geçiyordu?
Aileniz demedi mi hayırdır diye. Çok tuhaf bir konu. Bir insanla sadece abdestli namazlı diye evlenilmez, evlenmeyi romantik komedi filmleri gibi mi zannediyorsunuz?
Gelipte annemle tanışmayan kadını kv olarak kabul etmem, oğlunu da bırak nikah masasına oturtmayı, kahve içmek için cafe masasına bile oturtmam. Azcık kendi kıymetinizi bilin ya
Resmi nikah da yok galiba

Cocuk dusunen biriyim. Fakat Boyle sorunlu bir aileye torun vermek de istemiyorum. Annesinin iki evi var birinde oturuyoruz. Ordan bile cikarmak istiyor. Cok vicdansiz bir Anne malesef. Ama cocuk da istiyorum ne yapacam bilmiyorumm
Buradan edindiğim tecrübeye dayanarak yazıyorum, o çocuğu yaparsınız siz. Hem de korunurken oldu yazarsınız. Başkasının evinde oturuyorsunuz, eşiniz anca kendine kadar kazanıyor. Eşimin ailesinin evi demeyin, kadın yarın eşyanızı kapının önüne koyabilir ki çıkarmak istiyormuş zaten. Sizin yapacağınız şey çocuk yapmak yerine çalışıp birikim yapmak. Önünüzde huzurlu parlak bir gelecek görünmüyor. En azından el kadar bebekle çocukla sokakta kalmazsınız. Kendiniz her yere sığar iş bulur başınızın çaresine bakarsınız ama çocuğa yapmayın bu kötülüğü.

Annesine mesafeli olun gidip gelmeyin evinize karismasin madem annesi sorun esiniz iyi biri parada zamanla kazanilir spnucta calisiyo esiniz sizde calusip destek olursunuz birlikte kazanirsiniz annesini takmayin siz evliliginite konsantre olun
Kadın çıkın gidin evimden diyormuş. Nasıl olacak o dediğiniz mesafe, nasıl karışma denecek böyle kayınvalideye?

Banada düğünde ve sonrasında hicbirsey yapılmadı bu çeyrek takmadı ne bana ne oğluna parası batsın , gelmese konuşmasa yeter bana
Misafir istemiyormuş canına minnet görüşme işte
Ama konu sahibinin derdi para yardımı 😮‍💨
Para yardimi degil kardesim. Kadin normal bir kadin degil. Buyu felan hersey var.

Benım aklıma bisey takıldı erkek tarafı tanışmak istememıs . Ama sizin aileniz nıkah olacağı gün sizin yanınızda da mı olmak istemedi yani öyle bi günde erkek tarafına takılı kalıp sizi yalnız mı bıraktılar öylece . Anlamadım ben

Para yardimi degil kardesim. Kadin normal bir kadin degil. Buyu felan hersey var.
Görüşme olsun bitsin daha ne,kötüyse kötü.
Bendede var napayım gidip bogazlayayim mi eşimde annesi diye ses çıkarmaz ne olmasını bekliyorsun ki ?
Zorla evine girmeye çalışmıyorsa sıkıntı edecek bişey yok

Görüşme olsun bitsin daha ne,kötüyse kötü.
Bendede var napayım gidip bogazlayayim mi eşimde annesi diye ses çıkarmaz ne olmasını bekliyorsun ki ?
Zorla evine girmeye çalışmıyorsa sıkıntı edecek bişey yok
Ev kayınvalidenin evden çıkarmak istiyor .

Benım aklıma bisey takıldı erkek tarafı tanışmak istememıs . Ama sizin aileniz nıkah olacağı gün sizin yanınızda da mı olmak istemedi yani öyle bi günde erkek tarafına takılı kalıp sizi yalnız mı bıraktılar öylece . Anlamadım ben
Çok aşağılayıcı ya eşinin yada kendi ailenin nikahta olmaması ,herşey baştan belliymis sonradan cikmamiski

Cocuk dusunen biriyim. Fakat Boyle sorunlu bir aileye torun vermek de istemiyorum. Annesinin iki evi var birinde oturuyoruz. Ordan bile cikarmak istiyor. Cok vicdansiz bir Anne malesef. Ama cocuk da istiyorum ne yapacam bilmiyorumm

Ne yazdığınızı hiç anlayamadım

• Acaip bir aile, acaip bir KV
  • eşin kazancı az begenmiyorum

--> cocuk düşünüyorum

🙄🙄🙄bu sonuca ne şekilde vardınız sahi??

Çok aşağılayıcı ya eşinin yada kendi ailenin nikahta olmaması ,herşey baştan belliymis sonradan cikmamiski
üzüldüm ama şimdi napacaksınız ? . Yorumlarda Çocuk istiyorsunuz eşinizle uyumsuz olduğunuzu düşünüyorsunuz
. konunuda çocuk istemıyorsunuz bu aileye torun vermemek ıcın .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X