neolur yardim edin :( esim ve ailesi

kaçması ailesinin bırakması anlamında olamaz olmamalı benim 2 yengemde kaçtı ve ailesinle hemen barıştırdık üstelikte kınaydı düğündü hepsini biz yaptık et tırnaktan ayrılmaz... onlarda kızlarını hiç bırakmadı, burada terbiyesizlik çocuğun ailesinde nikahsız yaşamak nedemek sanki dost tutmuşlar çocuklarına ayıptır günhtır vicdansızlar kendi kızlarına böyle bişey yapılsa diye düşünseler zaten utanırlar bence hemen kurtulun bu aileden çocuk mocuk yapmadan

canım sen hangi devirde yaşıyorsun.
hiç kaçan kızların neler yaşadığını duymamış mıydın.
bu kadar cahil olamazsın diye düşünüyorum.

evli değilsin ki zaten..sevgilinle beraber ailesinin evinde beraber yaşıyorsun sadece..
adam seni takmıyor gece bar disco geziyor,seni kaybetmek korkusu falan da yok zaten...eeee o evi terketmemek için sebebin nedir yani??
ailen fakirse ne olacak bu yaşına kadar seni büyütmediler mi? girer bir işe çalışırsın..her moku biliyosunuz da girip bir işe çalışmayı mı bilmiyosunuz hayret yaaa....

hayatımızdaki olumsuzlukların çocukla düzeleceğini düşünmek saçmalık.
bir 'anne' adayının bunu çok iyi düşünmesi gerekiyor.

özellikle RESMİ NİKAHINIZ olmadan ÇOCUK YAPMAYI nasıl düşünüyorsunuz?
Bunun kimliği var, hastane kayıtları vs..
lütfen resmi nikahlanın ya da boşanın.
işte garip bir cümle oldu bu da ........ :KK43:

üzgünüm fazla yardımcı olamıyorum :KK57:

Böyle konuları okuyunca dayak cennetten çıkma diyorum
Adamla nikahın yok, ailesinin yanında sığıntı yaşıyorsun, aldatılıyorsun, hakaret görüyorsun
Ne bekliyorsun, evli bile değilken ayrı ev, çocuk hayalleri falan ....
Dön ailenin yanına, ayaklarının üzerine bas, çalış , bir hayat kur bu nedir
Hoş aileni de anlamış değilim, nikahsız nasıl bıraktılar seni orada
Karşındaki eş değil, yaşadığın hayat sana ait değil, bir aldatmacanın içindesin
Bir de çocuk yapmayasın sakın sakın...

Bence bu işte çok saçmalık var..Esinin parası yok ev tutamuyoruz diyosun barlardan çıkmıyoo diyosun ne veriyoo eşin barda içince öpücük mü sonrada eşimler zengin biz fakiriz demişsin...
Bence ne sölesekte yapmazsin sen yakinda hamile kalırsın çocuk dogurursam düzelirmi diye saçma bifikri sokmuşlar aklina baksana...yap yap bak neler oluyoo..Cümbüşe gelll

hey allahım yaa...
bütün sorunların içinde,oturup" eşimle film izleyemiyorum "demişsin ya,diyecek söz bulamıyorum.

Baştan sonra yanlış işler yapmışsınız. Tek doğrunuz çocuk yapmamanız.
Kaçın kurtulun oradan,ailenizin yanına dönün ve çalışıp ayaklarınızın üzerinde durun

ailenin yanına geri kaç.
evlilik yok düğün yapılmış.kaçmışsın, kocanın ailesiyle oturuyorsun, kocan senin ailen sana bişey yapmadı diyor.
ananın babanın elini ayağını öp, özür dile affederler çalış çabala kendi hayatını kur.
böyle olmaz canım, sürekli ezilirsin, sığıntı gibi yaşamaya değer mi?

Külahi ters giydirdiklerinde anladin dini aileni ne kadar cok sevdigini ..kacmak nedir ya bir insan niye 1-0 yenik baslar ki evlilik hayatina..sonra kv ile otur..
Bide nikah yok..aman Allahim !!
Bak sen simdi dusunuyorsundur cocuk aolsa hersey duzelir mi?
Biz ne kadar sakin yapma desek onuda denicen buyuk ihtimal korunmuyorsundur da Rabbim henuz vesile etmemistir...
Ben anlamiyorum gercekten altiustu bi erkek ya deger mi bi erkek icin bunlari yapmaya..

böyle bi adamın böyle bi ailenin senin hayatını mafetmesine izin vermemelisin eşini sevebilirsin ama şuan içinde bulunduğun durum çok farklı ve kötü şu da var aslında halledebilirsin cesaretini toplayıp ayrıl ve kendi ailenle yaşa eşinin sana o kadar laf etmesine izin vermen başta yaptığın bi yanlış şuan geri çevirebilir misin bilmiyorum ama tek bildğim gururunu hiçe sayma kendini hiçe sayma bu yaşadıklarn çok gurur kırıcı olmalı bence biran önce dön evine ve yeni tertemiz bi hayat kurmaya çalış! asla çocuk düşünme o çocuğun da vebalini alma böyle bi eşten baba olmazz bunu iyi dşünn

bunlara rağmen hala o evde yaşıyor musun?çok hata yapmışsın özellikle nikah kıymamak konusunda..birde çocuk yapmayı düşünüyorsun...sakın bu hatayıda yapma..ailenin yanına dön..seni hizmetçi almışlar sanki..ailenle daha mutlu olursun..

Merhabalar ben 2 yildir evliyim ve cok erken evlendim, kactim..Daha cocugum yok
Esimi 4 seneden beri tanidim ve evlendim aslinda zor bi evlilik olacagindan
emindim cünkü esim beni ozamanlarda hep aldatiyordu ama cahillik iste cook sevdim...Simdi yine ayni bir cok kez beni
Aldatti ve ben yine baristim onunla cok sinirli ve beni hic anlamayan bir esim var
Annesinin sözünden cikmayan ve beni dinlemeyen biri
Ben onun ailesinle beraber yasiyorum ilk once zor degildir sandim , hatta oralari hic düsünmedim bile
ama cok zormus
Rahat dilim kayinvalidem sürekli barip cariyor , sesini cekemiyorum artik hep karisiyor..kayinpederimse hep karisiyor yemegi böyle yap buzdolabini cok acik tutma ve ve ve
Iki görümcem var evde biri simdi evlendi ayri ev tuttular ... kayinvalidem sürekli evdeki olan görümceme konusuyor ama lafi banada atiyor
Evde esimle film seredemiyorum
Oturma odasinda birsey deyistirsem onu kayinvalidem alip baska yere koyuyor yani cok zor hayatim
Üstelik daha 10 sene beraber yasamayi istiyorlar cocuk bekliyorlar ...Gelelim esime esim annesini cok dinleyen biri
Ayri ev istiyorum dedimde
Kira parasini düsünüyor isin zor yeride islemiyor..Paramiz yok birsey yok
Nikahim bile yok sadece inam nijahliyis babanin zoruna gidiyor ama birsey diyemiyor olay ciknasin diye
Kendi ailem karsi cikti dinlemedim... onlarla cok görüsemiyorum götürmüyorlar beni.. telefonda konusuyorum oda sadece 2 daka
Esim cok geziyor diskolara gidiyor eve sabah geliyor
Ailesi birsey demiyor ama ben tavir yapinca bana kiziyorlar ..Ayrilcam diyorum ayril diyor ben gezmeyi birakamam diyor
Agliyorum her gece bazen iyi
Günlerimizde oluyor ama cogu böyle mutsuzum istesinirden yoluyorum kendimi
Cocuk yapsami belki ozaman cocuk büyünce okula gidince ayri evimiz olur daha neler neler var...Kendi ailemde destek görmedim cünkü biz cok fakiriz
Esimin ailesi zengin dügünümüzu onlar yapti
Bazen esim bana senin ailen birsey yapmadi sana diyor zoruma gidiyor ben onlari cok seviyorum yardim edin ne yapmaliyim

anlamadım eşin zengin ama kira parası yok falan demiş,anlamadım

Aklınla zorun mu var?
Kayınvalideni, kayınpederini, bilmem kimi dert edeceğine aldatıldığını dert et ve kurtul bu adamdan.
Neyi beklersin hiç anlamadım!

X