Maşallah çok güzelİnşallah 3 ayda 90 dan 75 e indim şu an 75
94.7 ile başladım son bir haftadır diyetisyenle başladım, pazartesi 91.9 çıktımŞeref duyarız krallhemen öğrenelim kaç kiloyuz ve hedefimiz ne
İnşallahMaşallah çok güzeldevamı da gelecek biliyorum
Teşekkür ederim inşallah ulasicam o zaman gelene kadar devam asla bir daha eski halime donmeye niyetim yokÇok güzel bir başarı. Süpersin Hilal. Bu istikrar ve azimle istediğin hedefe ulaşacağından eminim
Evet yumurta salatası da yapıyorum bazen o şekilde. Yeşillik güzel ya.. Nar ekşisi zaafım var ama.biraz eklemeden edemiyorumiyiki yeşilliği seviyorum . Bu süreçte çok yardımcı oluyor. Demet demet maydanoz tuketiyorum desem yalan olmaz.
Bunun içine peynir çok yakışır yada haşlanmış yumurta.
Vay süper 91.9 1 haftada çok iyi94.7 ile başladım son bir haftadır diyetisyenle başladım, pazartesi 91.9 çıktım
Hedefim 70 amin
İlk hafta ödem falan gitmiştir ama olsunVay süper 91.9 1 haftada çok iyi
Olsun Levo ödem modem şimdiye kadar seni şişkin gösteren şeyden kurtulmuş oldun. 100 se 110 gösterir odemler. Verince de hemen belli olurİlk hafta ödem falan gitmiştir ama olsun
Bence gayet iyi vermişsiniz. Hepimizin zorlandığı zamanlar oluyor. Zorlandıkça daha çok sarılalım. Çünkü zorluklar her zaman olacak.Aslinda hic yalnız değiliz. Oyle cok ayni seyleri yasiyoruz ki. Tek bildiğim istersek bizler herseyi basarabiliriz. Kilo vermeyide basarabiliriz.
Ekimden beri 11 kg verdim. Ama yaklasik bir aydir bir bocalama dönemi oldum rehavete kapildim. Sanki 80den 70e inmişimdekaldığımız yerden devam edicez elbet. Önce 80 gelecek sonra 70
Canım ya senin kilo göstergenin altında vücut kitle indexi ile ilgili bir bölüm var. Onu nasıl yaptın bilgi verirmisin lütfenİnşallah
Bende seninle gurur duyuyorum kardelenMerhaba arkadaşlar bugün çorba diyetinin 4. Ve son Günü. Dün akşam regl oldum. Yarın tartı şişkinlik dolayısı ile doğru sonuç vermeyecek diye düşünüyorum. Yinede tartılacağım
Kendimle gurur duyuyorum. Irademe sahip çıkıp diyeti bu zamana kadar getirdim. Herşey bizim elimizde. Istedikten sonra üstesinden gelemeyecegimix şey yok.
Bende seninle gurur duyuyorum kardelen
Sadece kilo girdiğiniz hesap ayarları kısmına boyunuzu da girince otomatik çıkıyorCanım ya senin kilo göstergenin altında vücut kitle indexi ile ilgili bir bölüm var. Onu nasıl yaptın bilgi verirmisin lütfen