Neden yapamadığını biliyorum

185 boy maşallah ya şuan soklardayim ne güzel manken gibi uzun boylusunuz. Boy avantajı ne kadar önemli bu kilo işinde. Zaten 1-0 önde başladınız inşallah o kalan 5 kiloyu da rahatlıkla vereceğinize inanıyorum ben. Harika olacaksınız zorlandığıniz yerde yazın hep beraber konuşalım bunu

Ever haklisin boyumdan dolayi cok diktat cekmiyodu kilolarim Fakat ben cok rahatsiz oluyodum iri yari oluyodum cunku Chinese hick sprung etmedim biz kadinlar herhalimizle guzeliz ister kilolu ister cok zayif olalim herhalimizle cok guzeliz herzamancok tesekkur ederim yardimci oldugunuz icin yazarim herzaman❤❤❤❤❤❤❤❤

Bugün regl günümün 4. Günü sabah tartıldım düne göre 500gr daha vermişim 67.8 çıktım çok sevindim . Acaba regl bitince 500 gr daha vermiş olabilirmiyim. Evde yarım lahana daha var. Onuda çorba yapacağım yine. 4 gün daha yapayım 66 kiloyu görürüm belki

Harika! Resmen beni anlatmışsın Şu an ben özgür kalamıyorum ama en azından aynada gördüğüm içimden çıkmak isteyen ve bunu hakeden kadın özgür kalsın.

Evet arkadaşlar bugün yine güzel bir moral ile uyandım. Regl dönemimim 5. Ve son günleri olduğu için artık ödem yoktur dedim ve tartıldım düne göre 500 gr daha vermişim. Böylelikle 4 günlük çorba diyeti ile 1.5 kilo vermiş oldum. Çok sevindim. Kilo vermesi duran arkadaşlar muhakkak öneririm. Yarın yeniden başlayacağım. 1.5 kilo daha versem oh benden iyisi yok. Ortalama 1.5 aydır rejimdeyim ve 6.5 kilo vermiş oldum. 3.5 kilo daha verdim mi hedefime ulaşıyorum. Arkadaşlar kesinlikle pes etmeyin muhakkak meyvelerini topluyorsunuz. Ben 3 senedir bu kiloyu görmedim hep 70 lerde dolanıyordum. Birçok diyet girişimlerim oldu ama kısa süreli ve verimli değildi. Burda kararlı olmak şart. Başaracağız. Bu bizim elimizde. Pes etmek yok yola devam.

Çokoooooom benim icin bugun yeni bir gunun baslangici cunku diyetime ve sporuma kesin kararli bir hal ile basliyorum.
Dun gece uzunca yazmayi planladim kafamda.buraya yapacaklarimi hatta o an koca birseyler anlatiyordu ben "hi hi" diyorum ne var aklinda diye sordu. Sonra vazgectim. Belki yazarim bilmem. Ama kendi bedenimi ve nelerin iyi geldgini biliyorum. Belli bir diyet programim yok yolum şu; yasamak icin yemek ye. Ilk insanlarin zamaninda cips, nutella yoktu. Bu beden bunlari yemek icin yaratilmadi. Yaradilisa ters. Ayrica ebru salli ile pilates beni zamaninda baklavali yapmisti yine onunla ypicam bos vaktimde uzunca yazarim

Görursun bence lahana corbasiyla sırf üç gün detoks gibi bir şey bile yapabilirsin

Harika! Resmen beni anlatmışsın Şu an ben özgür kalamıyorum ama en azından aynada gördüğüm içimden çıkmak isteyen ve bunu hakeden kadın özgür kalsın.
Hiç özgürlüğün yokken benim gibi, kendi içinde özgürlüğü yaşıyorsun. Kendine hukmediyorsun çünkü yönetiyorsun. Kendinde neyin nasıl olmasını istiyorsan zaman icinde şekil veriyorsun. Bunun özgüveni ve bu kendini yönetebilme özgürlüğü hiçbir şey de yok

Harikasın maşallah buraya ilk gelisinde daha kaygılı görüyordum seni ama bir de şimdi bak sana. Nasıl başardığına bak maşallah işte benim kadınlarım

Çok güzel çok sevindim seninde aramızda olmana birlikte devam ediyoruz. Bunun kararını verdiysen eğer gerçekten kararlıysan inan çok kolay olacak

Bugün çorba diyetinin 4. Günü sanırsam ilki kadar etkili değil. Şu anda devam ediyorum cumartesi tartıda ne görecegim acaba merakla bekliyorum

Cok iyi yazmışsınız tebrik ederim bir çok kişiyi motive etmiştir sanırım biraz sabır biraz azim ile herkes kilo verebilir herşey kafada bitiyor haydi diyete devammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…