Ayrılmaya karar verdiğim sevgilimi aldattım, şimdi ayrılamıyorum

Şu bekar kızlarımıza keşke erkeklerin bu kadar acınası varlıklar olmadıklarinı gosteren bir ayna olsa ya.
Yavrucum adamlar kadinlari boynuzluyo, uzerine bide boynuzladim da yakalandim diye karisini vs dovup tehdit ediyorlar siz hala ayy bir gece once şu oldu vicdan yapiyorum ayrilamiyorum bla bla.
Bas tekneyi neyin vicdanı ya

Hic aldatilmadim yani bildigim kadariyla aldatilmadim tabiki arkamdan is cevirilmis ve benim ruhum duymamis olabilir, hic aldatmadimda ama aldatmanin altında yatan motivasyonu da hic anlamamisimdir, sevmiyor musun ayril gitsin yahu, niye kendine bunu yakistiriyorsun ki? Cok sacma geliyor bana bu. Yani bu bi kaza degilki tercih, tercihlerimize isteklerimize ket vurabilmek insan olmanin dogasinda varken anlayamıyorum yalan yok.

Bu arada ayrılamıyorum demissiniz ama neden? Iki uc cumlelik bir gorusme ya da mesajla bitirebilirsiniz, karsi tarafa acimaniz gerekmiyor saygi duymaniz yeterli aslinda.

Ayrılmak zor değil de kendimi suçlu hissettiğim için bir türlü yapamıyorum. Hani tabiri caizse yüzüne bakamıyorum. Baya kaçıyorum yani şu an.
zaten ayrılmışsınız yanı direk mesaj atın bitirin gitsin madem bu kadar drama haline getirecektiniz neden aldattınız saçma yanı çok tezat geldi bana

Bazen bize iyi gelenler zamanlar artık iyi gelemeyebiliyor, insaniz normaldir. Nasıl güzellikler ile başlıyorsak ayni sekilde gerektiğinde bitire bilmeliyizde iyi gelmeyen ilişkileri, buna olgunluk deriz. Lütfen kendinize saygınız olsun, kalmamanız gereken bir yerde kalmayın. Bazen biraz sağlikli egoizm gerekli, egoist olun, sadece mesaj ile bitirin ve üzerinizdeki yük kalksin, vicdan azabı birazda olsa dinsin, çünkü bu sekilde hem kendi hakkınıza hem sevgilinizin hakkına giriyorsunuz. Zan alehinize, geçtikçe yükünüz artacak, lütfen böyle acımasız bir kisir döngüye daha fazla katlanmayın.
Çok teşekkür ederim :KK200::KK200:

Akşam arayacakmış, konuşacağız bakalım. Sakince, diğer nedenlere girmeden bitirmek istediğimi söyleyip ayrılacağım. İçim içimi yiyor kaç gündür.

hayatımda 1 kere birini aldattım. bahane değil ama hem yaşadığı hastalıkta iyileşmesine aracı olduğum, en yakını olarak ilgilendiğim, hem de ağır fiziksel şiddet gördüğüm bir ilişkiydi. psikiyatrik tanılı bir hastaydı, neyse.
aldattığım gecenin sabahı direkt bitti demiştim. malum olaylardan dolayı da zerre pişmanlık hissetmemiştim açıkçası. sadece benim için de yeter noktası olduğunu anlamıştım. içim buz gibiydi.
sonra onun beni zaten eski sevgilisiyle aldatmış olduğunu öğrendim. 😂😂😂 ben ayrılmak isteyince canımı yakacağını düşündüğü için kendi söylediydi. ben ona söylemedim. bu da böyle bir anımdır.
her ne sebeple olursa olsun aldatmak yanlış, bir de eski sevgilinle olmuşsun yani x2 kötü durum. 🙃 şimdi sana aldattığını söylemen gerekli desem ikiyüzlü olur muyum bilemedim..
etik ve ideal olana göre yazacağım. itiraf etmedikçe o vicdanın seni rahatsız edecek. karşındakinin bunu bilmeye hakkı var. ayrılık konuşmasını ve itirafı yüzyüze yapmalısın. (sana fiziksel olarak zarar verebilecek biri değilse.)
eğer o kadar da etik olamam dersen mesajla ayrıl ama bence aldattığını da söylemelisin.. ben bilmek isterdim, belki adam kendini yiyecek şu mu oldu bu mu oldu, sana tekrar ulaşmaya çalışacak falan, bilsin ki nefret etsin kurtulsun.

ilgisizlikle cezalandırmak
bu arada o gece birlikte olduğum kişiyle de olaydan 1 sene sonra ilişki yaşamaya başladık.. huyu aynı buydu 😂 ben ona divane olduğum için yıllarca çok uğraştım git gelleriyle maalesef. sevgilinden şu huyu yüzünden çook önceden ayrılmaman asıl hataymış, iletişim kurmadığın sürece adına istediğin kadar ilişki de....... zaten aldatabildiğine göre çoktan bitmiş bir ilişkiymiş. istediği kadar ilgisiz olsun onu sevsen ve umursasan asla yapmazdın, şimdi vicdan yapmanın anlamı yok. söyle kurtul.

Son düzenleme:
Back
X