- 11 Eylül 2017
- 2.027
- 2.077
- 34
Aynen bak üç gün boyunca eğer bozmazsan ekstra düşük kalori diyeti yapabilirsen tartıda sonuç alacaksın hiç kacari yok. Sağlık olarak da şok diyet pek onerilmese de en fazla ödem atmak için 1 hafta yapılması tavsiye ediliyor. Ben 3 gün diyorum çünkü 1 hafta boyunca sabrını zorlayabilir. 3 gün çekilir ama. Spor degisikligi olarak da atıyorum Leslie yapıyorsan araya ziplamalar koyabilirsin. 30 saniye olacak şekilde aralara bazı hareketleri zıplamayla değiştirirsen kalp ritmin daha da artacak. O da bir şok etkisi verir. Veya yine kalbi daha yoğun çalıştıracak yerde koşu hareketi. Yani ellerini yere koyuyorsun sınav çeker gibi o pozisyondayken hızlı bir şekilde önce sag sonra sol bacak karnına çekerek koşuyorsun. Yerde koşu. Dur örnek Atayim.
Bunu hızlı hızlı yapıyorum ben. Bu tırmanır gibi yapıyor. Ben koşar gibi. Yukarı çektiğim ayağin parmak ucunu yere koymadan hemen diğerine geçiyorum. Bu da güzel kardiyo. Böyle farklı hareketler ve beslenme biçimiyle üç gün de vücut ona öğrettiğini alır. Sonrasinda yine kontrollü sistemine dönersin. Bu sefer yine bir değişiklik yapmış olacağın için buna da şaşırıp ona yaptırmak istediğini alacak. O hafta yağların kacari yok. Hiç veremiyorum diye üzülme
Merhaba konunuzu okudum Leslie yapiorum ama göbek eritme hareketi hangisini yaoiosunuz örnek atabilir msnz