Neden yapamadığını biliyorum

Çok teşekkür ederim o kaçışlar biz kendi omzumuza el atmadan önce bitmiyor malesef. Kendime ısrarla böyle olmalısın dedim, şimdi bu yüzden ikinci kez aynı yolun yolcusuyum. Şimdi sıkmadan yavaş yavaş ama sağlam ilerlemek istiyorum
Hırs iyi gelmedi bana
Keyifle devam etmesi gerek
İnşallah size de bir gün kıyafetleriniz bol gelir de yenilerini alırsınız

Son düzenleme:
Waaoww harika bir motivasyon yazısı yazmissiniz.Arada küçük kacamaklar olsada pes etmek yok

merhaba size ulasmanın bır yolu var mı ? Buyuk bır depresyonun ıcınden cıkmaya calısırken yazınızı okudum. kilolu bir insanın yasayacagı herseyı yasamıs olabılırım. Dalga gecıldım, hakaret edıldım yok sayıldım ve bunun gibi cok sey . Çok rencide edıldım. lutfen sana ulasmama yardım et belkı aklıma gelmeyen bırsey senın sayende gelebılır belkı bır soz bır fıkır bana aydınlanma yasatabılır kesın cozum yok bılıyorum sıhırlı degnek yok ama ınsanlar bazen ılham verebılır ya da bazen farkında olmadan bır fıkır verebılır beklıyorum lutfen cevap ver rıca edıyorum.

Son düzenleme:
Merhaba. Size özelden yazıyorum şimdi

Ben de bu aralar yeniden başlamak istiyorum istersen beraber motive olabiliriz 150 kg ı görmüş ve sürekli fazla kilolarıyla sınanan biri olarak hatta tüp mide ameliyatı bile geçirmiş biri olarak yola devam etmek için benim de bir başlangıca ihtiyacım var

pekı bır planın var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…