Ben yazdiklarinizi okudugumda azminoze hayran kaldim.nen sizing yasadiginiz duygularin aynisini ysayanlardanim benim ustelik hashimoto tiroidim var ileri duzeyde oldugu icin metabolizmam calismiyor(du)bebek tedavisi icin kullandigimilaclar beni sisirdi ben bekarken 60 kilo verip 72 kilos inmistimOlsun Levo ödem modem şimdiye kadar seni şişkin gösteren şeyden kurtulmuş oldun. 100 se 110 gösterir odemler. Verince de hemen belli olur
Gecirdigim ameliyatlar tedavoler hormonlar erken menappz tedavileri Birde tup bebek ilaclari derken hashimoto derkenevlendikten sonra on senede 27 kilo almistim geri 3 hafta once doktorum Boyle gidersen Anne olamazsin sozuyle harekete gectim bende azmettim terra diyetr basladim spora basladim 3 haftada 10 kilo verdim 185 boyundayim ben diyete basladigimda 99 kiloydum simdi sabha olculdum 89.90 olmusum tedaviye kadr 5 kilo daha vermem gerekli biraz kilo verme hizim durdu ve benim sinir da olan kolestrolum Kan degerlerim normale dondu hashimoto tiroit degerlerim bile duzene girmis. Keske ilk tedavi surecinde kilo verseydim cok pismanim. Ben gunde 2 kez sports yapiyorum aynada kendime baktigimda inceldigimi gordugumde kendimle gurur duyuyorum boyumun uzunlugu cikti ortaya hayatim bounce azimle hersey basarmistim bunuda basaricam bana bu yolda yazdiklarinda Destek oldu. Biz kadinlarin basaramayacagi hicbirsey yoktur bu cok dogru biz sozmus.thanks everything. iyi geceler.saglicakla kalin.