Çok doğru bence de dediklerinizErkeklerin cinsellik yaşama isteği sıklığı bir kadınla aynı değil. Biraz kaba olacak ama hayvanlarda bile böyle. Dişisini ikna etmek için ne hallere giriyor erkekleri yada dişi kaçıyor o kovalıyor
Ama bir ilişkide vakti gelmeden konuya girmeye çalışan erkekler itici bence. Bu konuda kararı ve gidişatı kadına bırakması daha şık olur.
Birde katıldığım bir eğitimde bir kadının, ilişkide 7 ayı devirmeden cinsellik yaşamaması gerektiği söylenmişti. Bağımlılık, ilişkiden kopamama gibi içsel problemler oluyormuş. Mantıklı açıklamasını da yapmıştı eğitimi veren kişi. Ama unuttum şimdi.
300 kız elini salladı diye ona bakacak mı? Nekadar çirkin bir cümle öyleelini sallasa 300 tane kız bulacak birisi.
Çok teşekkür ederimBen yaşınıza göre üslubunuzu tavrınızı beğendim ilişki için kriterlerinizin kendi isteklerinizin farkında oluşunuz sizi ilişkilerdeki yıpratıcı pişmanlıklardan uzak tutacaktır. bunu belirtip gidiyorum zaten erkekleri çözmüşsünüz diyecek bir şey kalmamış.
Aynen öyle Allah hepimizi düzgün insanlarla karşılaştırsınSorun sizde değil, benim de başıma geliyor. İlk buluşmadan bunlar konuşulur mu adamın niyeti baştan belli. Benzer bir konuya da aynı yorumu yapmıştım. Benim bildiğim erkekler kız neredeyse oraya gider ya da ortak bir yerde buluşulur. Benim karşıma çıkanlar da hep ayağına çağırıyo. Kadıköy'e yakın oturuyorum. Kız gelebilir mi uzak mı demeden hem de. Bir de ilk buluşmadan eve gidelim muhabbeti yapanlar da var. Zaten şüpheci bir karakterim. Sapık mısın tecavüzcü müsün tanımadan nasıl evine geleyim?
Evet katılıyorum size ınstgram veya başka Sosysl mecralardan tanışılan karşı cinsin hem niyeti hem de birden çok flörtü oluyorSosyal medyada tanisilan kisiler daha sapik cikiyor. Eger netten tanistiysan boyle muhabbetleri duyman normal. Reelde tanisilan kisiler daha normal oluyor tecrubeyle sabit
Senle alakasi yok artik cogu erkek boyle. Kaybetmekten korkmuyorlar a olmazsa b kisisi olur. Niye hep benim kaesima boylesi cikuyor diye sorgulaman anlamsiz. Herkese bunlar cikiyor. Seninki ustune kiroymus. Bir kadinin dudaklarini guzel buluyor opmek istiyorsan bin farkli sekilde mevzuya girebilirsin. Hani "elini sallasa 300 kiz dusurecek" erkek bunlari bilir aslinda.
Bayanların bile bu zihniyette olması...Size hep böyle tiplerin denk gelmesi ilginc.
Disardan acaba fazla rahat gibi mi duruyorsunuz ?
Siz belki iyi niyetlisiniz ama fazla samimi davranislari erkekler yanlis yorumluyor olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?