Ne kadar özenli cevaplar
yooo bu olayın yasla hiç ilgisi yok30 yaşında biri 23 yaşında biriyle genelde bu amaç için görüşür zaten. Yaşıtlarınıza yönelin.
Benim mesajımı alıntıladığınız için araya giriyorum.Bu ablanın ikinci üyeliği 2 Ocakta başka bir konu açmış ona gönderme yapıyorum sizde araya girip girip duruyorsunuz. Bir şeyler yazıyorsam sebebi vardır, fikrinizi yazın geçin konu ben değilim konu sahibi.
Ben de bundan bahsediyorum :)Dudaklarını öpmek istemesi ortada bu kadar samimiyet yokken dile getirildiyse
sapıklıktan da öte hadsizliktir.
Ortada bunu diyecek kadar samimiyet olur o zaman eyvallah.
Gerçekten hoslansa kızı kaybetmemek için daha özenli davranirdi.Herkez adamın yaşına takmış . 23 yaşında eşimle tanıştım , oda 30 yaşlarındaydı ve bir şey söyleyimmi hayatımda tanıdığım en mükemmel adam. Eh ne var adamın yaşında yahu ? Ayrıca beyefendi , 23/25 yaşındaki bi kişinin cesaret edip söyleyemeyeciği bişey söylemiş . Hangi erkek güzel bulduğu dudakları öpmek istemiyor ? Kaldıkı birde karşı taraftan bişeyler hissettiyse .
adama sapık damgası vurmayın . Bence Cesur ve duygularını dillendire biliyor . Ayrıca güzelde bi iltifat .
Benim hangi konuma gönderme yapıyorsunuz acaba onu anlayamadım ben?Bu ablanın ikinci üyeliği 2 Ocakta başka bir konu açmış ona gönderme yapıyorum sizde araya girip girip duruyorsunuz. Bir şeyler yazıyorsam sebebi vardır, fikrinizi yazın geçin konu ben değilim konu sahibi.
dudakların çok etkileyici öpmek istedim
cinselliğe düşkün kişiler
elini sallasa 300 tane kız bulacak
doymadın
bana gelenler neden hep sapık düşünceli
Gerçekten dürüst, iyi erkeklerin devri bitti mi?
Benim hangi konuma gönderme yapıyorsunuz acaba onu anlayamadım ben?
Benim hangi konuma gönderme yapıyorsunuz acaba onu anlayamadım ben?
Kendisi havayolunda çalışan bir insan yurt dışına gidip geliyor.
Siz beni anlamıyorsunuz sanırım ben bu insanla flört etmek için gitmedim 3 senedir tanıyorum. Ama samimi değiliz.yahu arkadaşlar Allah aşkına kullanılan kelimlerden dolayı etkilenmeyin. Zaten ilk cümlesinde bu adama sapık demiş, sapıklar beni buluyor demiş, adam 30 yaşına kadar yapmadığı halt kalmadı demiş, adama doyumsuz gibi bir şey de demiş.
adam ne yapmış ?
pis sapık ...
bu yönlendirmenin psikolojide bir adı varda ben bilmiyorum.
Abla sen daha 3 Ocak'ta bir şöferden hoşlanıyordun ? 10 günde ne değişti ? Hayır dürüst erkek ararken dürüst te kadın olmak lazım.
hatırlatayım dedim ...
Siz beni anlamıyorsunuz sanırım ben bu insanla flört etmek için gitmedim 3 senedir tanıyorum. Ama samimi değiliz.
Siz insanları rencide etmek için mi acaba konulara cevap yazıyorsunuz ben onu anlayamadım? Siz benim dürüstlüğümü sorgulayamazsınız. Adminsiniz diye kimseye kırıcı konuşamazsınız. Benim ağzımdan hoslanıyorum diye de bir kelime çıkmadı bu konum hakkımda.
Bence de yazmazsanız daha iyi.tamam yazmıyorum artık konuna... ama böyle tutarsızlık olunca üyeler bu hesap sahtemi diye sorgulatıyor bende haliyle konularınıza bakıyorum adam bir hafta önce 25 yaşında 1 haftada 30 olunca acaba bizle dalga mı geçiyor hissine kapılıyorum.
ama dedim ya yazmıyorum artık...
Not: sizi kırdığımı asla düşünmüyorum, inanın kırsam ciddi ciddi hissedersiniz.
Siz ne cevap verdiniz. Çok merak ettimMerhaba ablalarım
Ben 23 yaşındayım. Karşıma çıkanlar hep cinselliğe düşkün kişiler oldular. Bugün birisiyle buluştum(3 senedir tanışıyoruz) bugün görüşelim dedik. Kendisi iyi bir işi olan birisi. İpsiz sapsız da değil elini sallasa 300 tane kız bulacak birisi. 30 yaşında bu zamana kadar doymadın ya. Her şey iyi güzeldi bi ara bana dudakların botoks mu dedi hayır dedim bir tek o yani, eve bıraktı biraz konuştuk bana demez mi dudakların çok etkileyici öpmek istedim tamam insanlar sevince etkileşim olur tabi ama bu nedir yani cidden kendimi sorgulama başladım dışarıdan nasıl gözüküyorum diyebana gelenler neden hep sapık düşünceli insanlar oluyor anlamıyorum ki.. Gerçekten dürüst, iyi erkeklerin devri bitti mi? İnanın evlilikten soğuyorum artık.
Biz arkadaşız dedim daha fazla uzatmak istemedim oda aha peki demiş :)Siz ne cevap verdiniz. Çok merak ettim
Keşke bu tepkilerini öpüşme isteğini seri sapıklık olarak adlandırdığın adama da verseydin.Bence de yazmazsanız daha iyi.
Adminsiniz diye bu kadar kaba, sorgulayıcı konuşmaya asla hakkınız yok. Fake de değilim anlamışsınızdır. İnsanların konusu Fake mi diye araştırmanızı insanlarla nasıl konuşulması gerektiğinide araştırırsanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?