Neden erkekler cinselliğe düşkün?

Ne kadar özenli cevaplar

Bu ablanın ikinci üyeliği 2 Ocakta başka bir konu açmış ona gönderme yapıyorum sizde araya girip girip duruyorsunuz. Bir şeyler yazıyorsam sebebi vardır, fikrinizi yazın geçin konu ben değilim konu sahibi.

1cinselliğe düşkün olmak kötü bir şey değil ilerde ayda yılda bir sevişen libidosuz bir eşin/sevgilin olursa ne kadar önemli olruğunu anlarsın.
2senin bahsettiğin kişi cinselliğe düşkün değil, dümdüz abaza ve nasıl iletişim kurması gerektiğini bilmiyor.
3 Hep bu tarz erkekleri çekiyorsan yanlış yaptığın bir şeyler olabilir. Ama daha çok bu abazalar her yerdeler.
4 cinsellik erkeklere özgü bir şey değil kdınlar da cinselliğe düşkün olabilir/olmalı bkz: ben

Bu ablanın ikinci üyeliği 2 Ocakta başka bir konu açmış ona gönderme yapıyorum sizde araya girip girip duruyorsunuz. Bir şeyler yazıyorsam sebebi vardır, fikrinizi yazın geçin konu ben değilim konu sahibi.
Benim mesajımı alıntıladığınız için araya giriyorum.
Neyse

30 yaşına gelmiş cinselliğe doymamışsa abazadır.
Uzak dur.
Böyle azgınlardan nefret etmiştim zamanında

Gerçekten hoslansa kızı kaybetmemek için daha özenli davranirdi.
Bu hemen amacını ortaya koymus uslubu da ilk buluşma için itici.once kızın ona ilgisi olduğundan ve aynı şeyi istediklerinden emin olup sonra harekete gecmeliydi.
Biz de eşimle ilk bulusmalarimizda yakinlastik ama konu sahibinin konusuyla bizim hikayemizin hicbir ortak yani yok. Yani her dogru her ortamda ayni değildir

Benim hangi konuma gönderme yapıyorsunuz acaba onu anlayamadım ben?

yahu arkadaşlar Allah aşkına kullanılan kelimlerden dolayı etkilenmeyin. Zaten ilk cümlesinde bu adama sapık demiş, sapıklar beni buluyor demiş, adam 30 yaşına kadar yapmadığı halt kalmadı demiş, adama doyumsuz gibi bir şey de demiş.

adam ne yapmış ?

dudakların çok etkileyici öpmek istedim

pis sapık ...

bu yönlendirmenin psikolojide bir adı varda ben bilmiyorum.
cinselliğe düşkün kişiler

elini sallasa 300 tane kız bulacak

bana gelenler neden hep sapık düşünceli

Gerçekten dürüst, iyi erkeklerin devri bitti mi?

Abla sen daha 3 Ocak'ta bir şöferden hoşlanıyordun ? 10 günde ne değişti ? Hayır dürüst erkek ararken dürüst te kadın olmak lazım.

hatırlatayım dedim ...

Bazıları beni de linçlemiş. 'ben cinsellik kötü bir şey demiyorum tabiki de' bu bir ihtiyaç evet. Ama ben bu amaçla yaklaşılan birisi olmak istemiyorum.
Benim beklediğim ilişkide daha çok masum bir ilişki. Önce birbirini tanırsın zaman geçirirsin. Aranızda elektrik olur, hoslanma olur tabiki de yaşanıcak şeyler.
30 yaşında doymamış dediğim cevaba gelirsek eğer. 20 yaşındaki bir ergen değil. Hormonlar bu zamanda tavan yapar ondan bahsetmek istiyorum.
Elini sallasa ellisi demek istediğim ise. Kendisi havayolunda çalışan bir insan yurt dışına gidip geliyor. O konudan demek istiyorum.
Teşekkür ederim hepinize bazılarınız beni anladı, bazılarınız da kendi fikrini belirtti.

Kendisi havayolunda çalışan bir insan yurt dışına gidip geliyor.

pardon aynı kişiden bahsediyormuşuz : ) ben şöfer sanmıştım gerçi orada yaşı 25 idi şimdi 30 olmuş ama olsun, elin sürçmüş yanlış yazmış olabilirsin.

Siz beni anlamıyorsunuz sanırım ben bu insanla flört etmek için gitmedim 3 senedir tanıyorum. Ama samimi değiliz.
Siz insanları rencide etmek için mi acaba konulara cevap yazıyorsunuz ben onu anlayamadım? Siz benim dürüstlüğümü sorgulayamazsınız. Adminsiniz diye kimseye kırıcı konuşamazsınız. Benim ağzımdan hoslanıyorum diye de bir kelime çıkmadı bu konum hakkımda.

tamam yazmıyorum artık konuna... ama böyle tutarsızlık olunca üyeler bu hesap sahtemi diye sorgulatıyor bende haliyle konularınıza bakıyorum adam bir hafta önce 25 yaşında 1 haftada 30 olunca acaba bizle dalga mı geçiyor hissine kapılıyorum.

ama dedim ya yazmıyorum artık...

Not: sizi kırdığımı asla düşünmüyorum, inanın kırsam ciddi ciddi hissedersiniz.

Bence de yazmazsanız daha iyi.
Adminsiniz diye bu kadar kaba, sorgulayıcı konuşmaya asla hakkınız yok. Fake de değilim anlamışsınızdır. İnsanların konusu Fake mi diye araştırmanızı insanlarla nasıl konuşulması gerektiğinide araştırırsanız sevinirim.

Siz ne cevap verdiniz. Çok merak ettim

Keşke bu tepkilerini öpüşme isteğini seri sapıklık olarak adlandırdığın adama da verseydin.

3 Ocak’taki konun ne bilmiyorum ama orda adam 30 yaşındaymış. Bende olsam fake mi bu konu diye düşünürdüm.

Adam da 300 kızı sallayacak tavır var. Doymadın mı diye sana düşündürtecek biri de belli ki.

Eee madem böyle birisi gitmeyeydin görüşmeye. Dudakların güzelmiş. Adam da ki potansiyel de ortada topu yollamış ağlara.

Ben anlattığın kadarıyla adamı çözdüm sen mi çözemedin 3 yılda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…