- 11 Kasım 2018
- 1.937
- 8.438
- 158
Ayy ya bizedeee bu model rast gelirse eyvaaaa eyvaaaasevgili/nişanlıyken böyle düz duvara tırmanıp evlenince ayda 1 sevişen erkekler...
Neden tanımadığı insanlarla yapsın ki cinsel hastalık kapar hırsızı var ugursuzu var ...senin gibi kızları kendine aşık eder yapar sonra sıradaki gelsin der hem duygu yüklü olur iyi olur yani elini sallasam ellisi olmuyor bak virüs mikrop dolu heryerMesleğinden dolayı diyelim ona, yurt dışında da çok çok imkanı var anlamıyorum yani.
Birlikte değilimNeden 30 yaşındaki biriyle birliktesiniz ki? O yaş grubu erkekleri biraz garip oluyor , gençler genel olarak daha masum ve saygılı.
Yaa canım daha küçüksün ama cinsellik sadece erkekler için değil . Hele ki birbirini seven insanların arasında böyle bi çekim olması normal . Sadece beyefendi heyecanından çekimini nasıl yansıyacağını bilememişMerhaba ablalarım
Ben 23 yaşındayım. Karşıma çıkanlar hep cinselliğe düşkün kişiler oldular. Bugün birisiyle buluştum(3 senedir tanışıyoruz) bugün görüşelim dedik. Kendisi iyi bir işi olan birisi. İpsiz sapsız da değil elini sallasa 300 tane kız bulacak birisi. 30 yaşında bu zamana kadar doymadın ya. Her şey iyi güzeldi bi ara bana dudakların botoks mu dedi hayır dedim bir tek o yani, eve bıraktı biraz konuştuk bana demez mi dudakların çok etkileyici öpmek istedim tamam insanlar sevince etkileşim olur tabi ama bu nedir yani cidden kendimi sorgulama başladım dışarıdan nasıl gözüküyorum diyebana gelenler neden hep sapık düşünceli insanlar oluyor anlamıyorum ki.. Gerçekten dürüst, iyi erkeklerin devri bitti mi? İnanın evlilikten soğuyorum artık.
hormonlarından dolayıdır diye düşünüyorum aslında bu adam bana dürüst geldi. her erkek dudağını beğendiği kadını öpmek ister ama hepsi söylemez bu adam dürüstçe söylemiş. dışardan çekici gözüküyorsunuzdur belki bence bu gayet güzel bir şey. benim bi arkadaşıma da sevgilsi dudakların çok güzel falan derdi kız anlatırdı. sizi etkileyici bulmuş ve dürüstmüş söylemiş diye algıladım ben valla.Merhaba ablalarım
Ben 23 yaşındayım. Karşıma çıkanlar hep cinselliğe düşkün kişiler oldular. Bugün birisiyle buluştum(3 senedir tanışıyoruz) bugün görüşelim dedik. Kendisi iyi bir işi olan birisi. İpsiz sapsız da değil elini sallasa 300 tane kız bulacak birisi. 30 yaşında bu zamana kadar doymadın ya. Her şey iyi güzeldi bi ara bana dudakların botoks mu dedi hayır dedim bir tek o yani, eve bıraktı biraz konuştuk bana demez mi dudakların çok etkileyici öpmek istedim tamam insanlar sevince etkileşim olur tabi ama bu nedir yani cidden kendimi sorgulama başladım dışarıdan nasıl gözüküyorum diyebana gelenler neden hep sapık düşünceli insanlar oluyor anlamıyorum ki.. Gerçekten dürüst, iyi erkeklerin devri bitti mi? İnanın evlilikten soğuyorum artık.
Orası doğru evet ama, ben his olmadan pek sıcak bakmıyorum açıkcası, direk niyetini belli etti:)Kadınların düşkün olmayacak kadar vücudunu, kendini tanımaması ve cinselliği öcü, tü kaka görmesini mi sorgulasak ne? Taciz, zorlama olmadığı sürece rıza dahilinde cinsellik güzeldir. Neden yemek, içmek gibi hayatın bir parçası olarak değerlendirmiyoruz anlamıyorum.
(Bu mesajdan önümüze gelenle sevişmeliyiz, fikrini çıkaranlar az ötede oynasınlar.)
Kaç kurtar kendiniMerhaba ablalarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?