• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden erkekler cinselliğe düşkün?

Erkeklerin cinsellik yaşama isteği sıklığı bir kadınla aynı değil. Biraz kaba olacak ama hayvanlarda bile böyle. Dişisini ikna etmek için ne hallere giriyor erkekleri yada dişi kaçıyor o kovalıyor :KK70:
Ama bir ilişkide vakti gelmeden konuya girmeye çalışan erkekler itici bence. Bu konuda kararı ve gidişatı kadına bırakması daha şık olur.
Birde katıldığım bir eğitimde bir kadının, ilişkide 7 ayı devirmeden cinsellik yaşamaması gerektiği söylenmişti. Bağımlılık, ilişkiden kopamama gibi içsel problemler oluyormuş. Mantıklı açıklamasını da yapmıştı eğitimi veren kişi. Ama unuttum şimdi.

Erkeklerin cinsellik yaşama isteği sıklığı bir kadınla aynı değil. Biraz kaba olacak ama hayvanlarda bile böyle. Dişisini ikna etmek için ne hallere giriyor erkekleri yada dişi kaçıyor o kovalıyor :KK70:
Ama bir ilişkide vakti gelmeden konuya girmeye çalışan erkekler itici bence. Bu konuda kararı ve gidişatı kadına bırakması daha şık olur.
Birde katıldığım bir eğitimde bir kadının, ilişkide 7 ayı devirmeden cinsellik yaşamaması gerektiği söylenmişti. Bağımlılık, ilişkiden kopamama gibi içsel problemler oluyormuş. Mantıklı açıklamasını da yapmıştı eğitimi veren kişi. Ama unuttum şimdi.
Çok doğru bence de dedikleriniz

Ben yaşınıza göre üslubunuzu tavrınızı beğendim ilişki için kriterlerinizin kendi isteklerinizin farkında oluşunuz sizi ilişkilerdeki yıpratıcı pişmanlıklardan uzak tutacaktır. bunu belirtip gidiyorum zaten erkekleri çözmüşsünüz diyecek bir şey kalmamış.

Ben yaşınıza göre üslubunuzu tavrınızı beğendim ilişki için kriterlerinizin kendi isteklerinizin farkında oluşunuz sizi ilişkilerdeki yıpratıcı pişmanlıklardan uzak tutacaktır. bunu belirtip gidiyorum zaten erkekleri çözmüşsünüz diyecek bir şey kalmamış.
Çok teşekkür ederim❤️

Erkeklerin cinsel arzuları bilimsel bir konu bence. Apayarı araştırma konusu. Bir adamla tanışsam dudakların botoks mu çok güzel dese , güler yol veririm. Yani bunu namus meselesi yapmam. Adam bana düşmüş derim adamın derdi cinsellik derim beklentilerimiz uyuşmuyor derim kapı orada derim. Tüm erkekler sapık tüm erkekler azman , böyle değil ki , yemek yemek gibi bir istek bu. Siz basit bi kadın olduğunuz için değil bu tavırlar, beklentiler uyuşmamış. Hepsi bu.

Sorun sizde değil, benim de başıma geliyor. İlk buluşmadan bunlar konuşulur mu adamın niyeti baştan belli. Benzer bir konuya da aynı yorumu yapmıştım. Benim bildiğim erkekler kız neredeyse oraya gider ya da ortak bir yerde buluşulur. Benim karşıma çıkanlar da hep ayağına çağırıyo. Kadıköy'e yakın oturuyorum. Kız gelebilir mi uzak mı demeden hem de. Bir de ilk buluşmadan eve gidelim muhabbeti yapanlar da var. Zaten şüpheci bir karakterim. Sapık mısın tecavüzcü müsün tanımadan nasıl evine geleyim?

Sorun sizde değil, benim de başıma geliyor. İlk buluşmadan bunlar konuşulur mu adamın niyeti baştan belli. Benzer bir konuya da aynı yorumu yapmıştım. Benim bildiğim erkekler kız neredeyse oraya gider ya da ortak bir yerde buluşulur. Benim karşıma çıkanlar da hep ayağına çağırıyo. Kadıköy'e yakın oturuyorum. Kız gelebilir mi uzak mı demeden hem de. Bir de ilk buluşmadan eve gidelim muhabbeti yapanlar da var. Zaten şüpheci bir karakterim. Sapık mısın tecavüzcü müsün tanımadan nasıl evine geleyim?
Aynen öyle Allah hepimizi düzgün insanlarla karşılaştırsın

Sosyal medyada tanisilan kisiler daha sapik cikiyor. Eger netten tanistiysan boyle muhabbetleri duyman normal. Reelde tanisilan kisiler daha normal oluyor tecrubeyle sabit

Erkek arkadaşımla ilk flörtleştiğimiz dönemde, bir gün şarap içiyordum. Onu çağırdım, gel şarap içelim diye o da "şarap senin olsun, dudakların yeter bana" demişti. Ben açıkçası düşmüştüm bu söze :D Hâlâ aklıma gelince hoşuma gidiyor. Sonra gelmişti evime ve sabaha kadar sadece öpüşmüştük :D . Arkadaşça sinemaya gitmemiz dışında ilk görüşmemiz bu olmuştu, bir yıldır tanıyorduk birbirimizi. O günden beri hiç ayrılmadan devam ediyoruz, 5. yılımız. Evlenmek için ben atama bekliyorum.

Artık ilişkiler bu şekilde başlıyor ve bence daha sağlam temelli oluyor. Çevremde ilk buluşmada öpüşmeyecek insan yok, hatta ilk buluşmada birliktelik yaşamayacak insan da çok az. Bana hiç anormal gelmedi adamın söyleyiş şekli de, bunu söylemesi de. Sadece elektrik almamışsam itici gelebilirdi karşımdakinin bunu demesi. Sizin için o ana kadar her şey dört dörtlük müydü, elektrik almış mıydınız?

Senle alakasi yok artik cogu erkek boyle. Kaybetmekten korkmuyorlar a olmazsa b kisisi olur. Niye hep benim kaesima boylesi cikuyor diye sorgulaman anlamsiz. Herkese bunlar cikiyor. Seninki ustune kiroymus. Bir kadinin dudaklarini guzel buluyor opmek istiyorsan bin farkli sekilde mevzuya girebilirsin. Hani "elini sallasa 300 kiz dusurecek" erkek bunlari bilir aslinda.

Öpüşmek sevişmek sapıklık göstergesi değil ihtiyaç. Ama adamın bunu ifade ediş şekli ve zamanı çok itici

Adam iltifat etmek istemis bence ben abazanca bi yaklasim gormedim. Tavla arkadasi aramadiginiza gore, en nihayetinde öpüşmek icin görüştüğünüz insanin öpmek istemesi niye sorun anlamiorum. Ben olsam hosuma giderdi hatta öperdim o lafi duyunca. Yani ülkeler arasi bi karar alir gibi mi yaşamak lazim herseyi. Bazen dandun seyler de guzeldir.

Senle alakasi yok artik cogu erkek boyle. Kaybetmekten korkmuyorlar a olmazsa b kisisi olur. Niye hep benim kaesima boylesi cikuyor diye sorgulaman anlamsiz. Herkese bunlar cikiyor. Seninki ustune kiroymus. Bir kadinin dudaklarini guzel buluyor opmek istiyorsan bin farkli sekilde mevzuya girebilirsin. Hani "elini sallasa 300 kiz dusurecek" erkek bunlari bilir aslinda.

++++
Çoğu erkek artık böyle

Ya siz erkek degil gay arkadaş ariosunuz bence kendinize, topunuz bi tuhafsiniz. Gene kezban turnusolu bir konu. Adam 30 yasinda unu eleyip elegi assın mi, adam niye doymamis bu vakte kadar die dusunuosunuz 30 yas ne ki ya bi erkek icin?? 80 yasinda dedeler bile capcanli gezio. Kusura bakmayin kardes kardes oturacaginiz adam bulmak zor. Frijitlikten mi yazio bunca kadin ayni seyi deli edecek bu site beni bigun.

İlk bulusmada seviserek adım attığım iliskiler senelerce sürüyor. Yani ne olacak sevisince ben anlamıyorum sevisin gitsin çekim olursa devam, olmazsa herkes yoluna.

Size hep böyle tiplerin denk gelmesi ilginc.
Disardan acaba fazla rahat gibi mi duruyorsunuz ?
Siz belki iyi niyetlisiniz ama fazla samimi davranislari erkekler yanlis yorumluyor olabilir.
Bayanların bile bu zihniyette olması...

23 yas ve 30 yas arasinda 7 yas var .
erkekler kendilerinden kuçük kadınları daha kolay hedef görüyor malesef. oyuzden daha direkt cinsellik konusu aciyorlar.

Back
X