• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden erkekler cinselliğe düşkün?

Merhaba ablalarım
Ben 23 yaşındayım. Karşıma çıkanlar hep cinselliğe düşkün kişiler oldular. Bugün birisiyle buluştum(3 senedir tanışıyoruz) bugün görüşelim dedik. Kendisi iyi bir işi olan birisi. İpsiz sapsız da değil elini sallasa 300 tane kız bulacak birisi. 30 yaşında bu zamana kadar doymadın ya. Her şey iyi güzeldi bi ara bana dudakların botoks mu dedi hayır dedim bir tek o yani, eve bıraktı biraz konuştuk bana demez mi dudakların çok etkileyici öpmek istedim tamam insanlar sevince etkileşim olur tabi ama bu nedir yani cidden kendimi sorgulama başladım dışarıdan nasıl gözüküyorum diye :( bana gelenler neden hep sapık düşünceli insanlar oluyor anlamıyorum ki.. Gerçekten dürüst, iyi erkeklerin devri bitti mi? İnanın evlilikten soğuyorum artık.

İnan etrafında yeterince kadın olan hiçbir erkek dudakların botoks mu diye sormaz. Botoks öyle birşey değil çünkü. Seni öpmek istemesinde bana göre sıkıntı yok ama bence naiflikten, amiyane tabirle abaza erkeklere gereğinden fazla kredi veriyor olabilirsin gözünde. Yaşı da senden büyükmüş bayağı. Muhtemelen seni etkilemek için olduğundan farklı biri gibi davranıyordur bu şahıs.

Erkeklerin kafa yapısı böyle çalışıyor. Ama seven erkek sevgilisi istemediği takdirde onun bu fikrine saygılı olur ve ısrar etmez. Mesela biz kadınların çoğu hayatta sevmediğimiz bir erkekle yakınlaşamazken erkeklerin çoğu yaklaşır. Yine burda genelleme yapmak doğru değil çünkü beğenmediği kızla yakınlaşamayan erkekler de var. Sizle alakalı değil sorun her erkek cinsellik ister bazen kadını dener. Ondan yaşça küçük olduğunuz için sizi hedef haline getirmiş maalesef.

Merhaba ablalarım
Ben 23 yaşındayım. Karşıma çıkanlar hep cinselliğe düşkün kişiler oldular. Bugün birisiyle buluştum(3 senedir tanışıyoruz) bugün görüşelim dedik. Kendisi iyi bir işi olan birisi. İpsiz sapsız da değil elini sallasa 300 tane kız bulacak birisi. 30 yaşında bu zamana kadar doymadın ya. Her şey iyi güzeldi bi ara bana dudakların botoks mu dedi hayır dedim bir tek o yani, eve bıraktı biraz konuştuk bana demez mi dudakların çok etkileyici öpmek istedim tamam insanlar sevince etkileşim olur tabi ama bu nedir yani cidden kendimi sorgulama başladım dışarıdan nasıl gözüküyorum diye :KK43: bana gelenler neden hep sapık düşünceli insanlar oluyor anlamıyorum ki.. Gerçekten dürüst, iyi erkeklerin devri bitti mi? İnanın evlilikten soğuyorum artık.
Kadınlar niye degil, bende onu anlamiyorum.

Back
X